ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
faber

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από faber »

Γιατι δεν πηγες ΔΕΑ (ΕΔ) τοτε και εσυ να παρεις τα διπλασια μορια?
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Apache »

Το ειχα σκεφτει φιλε μου και θα ευρισκα βισμα να παω.
Ειχα ρωτησει 2-3 ατομα που υπηρετουσαν εκεινη τη στιγμη και μου ελεγαν ολοι που να κανεις 18μηνο κτλ κτλ Νταξ δεν ψηνομουν και εγω παρα πολυ αλλα το ειχα σκεφτει
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από 310LELE »

Ωπα ωπα αλτ... Τι κανουμε εδω τωρα δηλαδη; Μας λες γιωταδες; Επειδη εσυ ησουν δεα;
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Apache »

Οχι 310λελε, απλα ο φιλος πιστευε οτι εμεις δεν εχουμε μορια απο το στρατο.
faber

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από faber »

Δεν σας λεω γιωταδες... Απλα βλεπω οτι "διαμαρτυρεστε" για τα μορια και ψαχνετε διαφορες διεξοδους (αρκετα δυσκολες, να πας ξανα σχολειο π. Χ) Για να ανεβασεται τα μορια σας και ρωταω απλα γιατι δεν προσπαθησατε να πατε ΔΕΑ (ΕΔ) που εχει τα διπλασια μορια και κατα 99% εισαι με το ενα ποδι μεσα σε ενδεχομενη προκυριξη Ε. Φ... Και χαιρομαι πολυ που ο φιλος απατσε παραδεχτηκε οτι στο ακουσμα 5 μηνες παραπανω θητεια "τρομαξε"... Αυτο ειπα! Παρεπιπτοντως δεν συγκρινεται η εκπαιδευση του ΔΕΑ (ΕΔ) με τον ΕΔ... :)
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Apache »

Οταν υπηρετουσα εγω εκανες 6 μηνες παραπανω. Τεσπα δεν λεει κατι ο ενας μηνας.
Νταξ τωρα για την εκπαιδευση των ΔΕΑ (ΕΔ) οσες σειρες μου γνωρισα ηταν ολοι γιωταδες. Τυχαιο;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από 310LELE »

Πλακα πλακα... Δικιο εχει... Εγω το μετανιωνω... Λιγο λιωσιμο στη σεαπ και στο σβεκ και μετα 10 μηνες ΖΩΑΡΑ Β αυδμ που και που αδειες εξαρτησεις κοιμαμαι οπου γουσταρω και 500 επιπλεον μορια... Μωρε μπραβοοοο
λελε

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από λελε »

τύπος που καταζητούν στην ελας ταυτόχρονα του ήρθε διορισμός στους ειδικούς φρουρούς. τώρα το είδα στην τηλεόραση
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Nassos »

Και κρύβεται και στα βουνά!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Apache »

Ρε τορο 26 δεν εισαι; Και να μη βγαλει ξερω γω μεχρι τα χριστουγεννα προλαβαινεις και τον αλλο χρονο
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από toro »

Ναι φιλε 26 ειμαι.
ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α. »

Φίλε Apache προσπάθησα στο άλλο Τόπικ να σου εξηγήσω την γνώμη και άποψή μου για το οικονομικότερο η μη της πρόσληψης Ε. Φ. Η Αστυφυλάκων εστιάζοντας κυρίως στο ότι ο Δ. Αστυφ. Τουλάχιστον γιά 12 μήνες κατά το διάστημα της πρακτικής του εκπαίδευσης καλύπτει 'τρύπες' στην Υπηρεσία αμειβόμενος με τον μισθό του Δοκίμου πλέον των πενθημέρων και νυκτερινών. Το αντίστοιχο διάστημα γιά έναν Ε. Φ. Είναι μόνο 2 μήνες και τους υπόλοιπους 10 μήνες αμείβεται κανονικά. Οσο δε γιά την άλλη παρατήρησή σου για το επαρκές η μη του χρόνου εκπαίδευσης στη Σχολή Ε. Φ. Εάν δεν υπηρετείς ήδη στην ΕΛ. ΑΣ. Σου εύχομαι ολόψυχα να το διαπιστώσεις και ο ίδιος με την πρόσληψή σου. Εκεί δυστυχώς θα καταλάβεις την διαφορά των γνώσεων [Αστυν. Θεωρίας και Πρακτικής] Που αποκομίζει ένας Ε. Φ. Κατά την διάρκεια της δίμηνης εκπαίδευσής του στη Σχολή, από τις αντίστοιχες γνώσεις [πέραν των προανακριτικών καθηκόντων] που αποκομίζει ένας Δ. Αστυφ. Κατά το διάστημα της 12μηνης περίπου εκπαίδευσής του.
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Apache »

ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε. Α. έγραψε:Φίλε Apache προσπάθησα στο άλλο Τόπικ να σου εξηγήσω την γνώμη και άποψή μου για το οικονομικότερο η μη της πρόσληψης Ε. Φ. Η Αστυφυλάκων εστιάζοντας κυρίως στο ότι ο Δ. Αστυφ. Τουλάχιστον γιά 12 μήνες κατά το διάστημα της πρακτικής του εκπαίδευσης καλύπτει 'τρύπες' στην Υπηρεσία αμειβόμενος με τον μισθό του Δοκίμου πλέον των πενθημέρων και νυκτερινών. Το αντίστοιχο διάστημα γιά έναν Ε. Φ. Είναι μόνο 2 μήνες και τους υπόλοιπους 10 μήνες αμείβεται κανονικά. Οσο δε γιά την άλλη παρατήρησή σου για το επαρκές η μη του χρόνου εκπαίδευσης στη Σχολή Ε. Φ. Εάν δεν υπηρετείς ήδη στην ΕΛ. ΑΣ. Σου εύχομαι ολόψυχα να το διαπιστώσεις και ο ίδιος με την πρόσληψή σου. Εκεί δυστυχώς θα καταλάβεις την διαφορά των γνώσεων [Αστυν. Θεωρίας και Πρακτικής] Που αποκομίζει ένας Ε. Φ. Κατά την διάρκεια της δίμηνης εκπαίδευσής του στη Σχολή, από τις αντίστοιχες γνώσεις [πέραν των προανακριτικών καθηκόντων] που αποκομίζει ένας Δ. Αστυφ. Κατά το διάστημα της 12μηνης περίπου εκπαίδευσής του.

Ναι αλλα παλιοτερα του δοικιμου αστυφ. Του νοικιαζε σπιτι η αστυνομια, δεν ξερω αν γινεται ακομα. Επισης ο ρολος των δοκιμων ειναι αυστηρα βοηθητικος,3ο ατομο στο περιπολικο κτλ (υπαρχουν βεβαια καποιες εξαιρεσεις), οποτε τα κενα που υπαρχουν στη διευθυνση δεν καλυπτονται σε καμια περιπτωση με τους δοκιμους. Τωρα οσο αναφορα την γνωση που αποκτουν μεσα στη σχολη, οσο αναφορα ποινικο δικαιο κτλ ειναι λογικο οταν ο αλλος κανει μαθημα ενα χρονο και ο αλλος για 2 μηνες να εχει πιο ολοκληρωμενη αποψη αλλα και παλι εχουμε να κανουμε με το ποσο θα ασχοληθει ο καθενας πραγματικα, απλα δεν κοβεσαι στα μαθηματα οσο στα @@ σου και να εισαι...
Τωρα για αυτοαμυνα, σκοποβολη κτλ δεν το σχολιαζω, εχω πολλους φιλους αστυφ. Και τα βλεπω και μονος μου.
Άβαταρ μέλους
Oloi TARZAN
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Oloi TARZAN »

Τορο, τι σειρα εισαι ρε φιλε?
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28