Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
roula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από roula »

Οχι!
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Οκ οκ...
stratogavlos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από stratogavlos »

Χαχαχαχα παιδια το αλο σκινικο 9 που ειχαν βγει τα απολεσματα μια γνοστι μου δεν ειχε περασι λογο αθλιματα τιν κοψανε κ πιρα τηλ αθινα που ξερο τι σκατα εκανε Το μεσον τις πιρε κ δευτερα 12 ιυαναριου ποθ βγηκανε τα απολεσματα ονομαστικι κατασταση ηταν επιτιχον ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
roula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από roula »

Γιατί; Ασχολούμαστε ακόμα με αυτά από την στιγμή που από τη φαίνεται είναι τελειωμένη υπόθεση αυτή η προκήρυξη,

αλλά τι λέω η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια δν νομιζω να γινει ετσι... Τυπικα για τα ματια του κοσμου θα βγαλουνε ανακοινωση με τα ονοματα των επιλαχοντων! Οσο γι'αυτο που λετε... Οτι ειδοποιησαν επιλαχοντες... Πιστευω οτι το "μεσον" που εβαλαν τους λενε μπαρουφες για να τους ηρεμισουνε κτλ... (Αυτη ειναι η δικη μου αποψη)

Εδω μεσα εχουμε ακουσει τοσες φορες διαφορες ημερομηνιες που θα βγουνε τα αποτελεσματα... Ελεος καταλαβαιτε μας λιγο... Δεν ειναι ευκολο να περιμενεις τοσο καιρο και να μαθαινεις διαφορα πραγματα το οποια δν ξερουμε αν ειναι 100% σιγουρα! !

Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Ρε παιδια συγνωμη για το "παιδια" Εικόνα με τρελενετε και εμενα οταν λετε για τους επιλαχωντες Εικόνα μην λετε αντε και αντε γιατι οταν θα βγουν με το καλο και θα μπειτε μεσα θα λετε αντε ποτε θα φτασει η ωρα να φυγουμε. Τα αποτελεσματα ΜΑΚΑΡΙ να βγουν σε 1 μηνα ΜΑΚΑΡΙ σκεφτητε το Λιγο, οταν οι επιτυχωντες βλεπουν ατομα να φευγουν σπαζονται κατα καποιο τροπο και ολο και περισοτεροι θελουν να φευγουν αν ομως βλεπουν ατομα απο επιλαχωντες να μπενουν αλαζει το σκεπτικο τους. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΥΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ Εικόνα
lolita
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από lolita »

Χαλαρωστε λιγο χιλιαδες ατομα περιμενουν σαν κι εσας, αν δεν σας παρουν δεν ηρθε κ η συντελεια, πολυ αγχος πια,
τι να πουν κ τ ατομα που δινουν για ασεπ κτλπ.
κ μην ακουτε τον καθενα, μου ειπε/εμαθα συνηθως δεν στεκουν, ουτε ατομικη προσκληση να περιμενετε, θα ανακοινωθουν στο ιντερνετ τα ατομα, μετα πας κ περνεις μονο σου το χαρτι καταταξης κτλπ, κλασικη διαδικασια.
πολυ χαζομαρα πεφτει εδω, αν μπηκαν ατομα κ ειναι αληθεια το πολυ πολυ να ειναι ατομα που δεν αντεξαν στις ειδικες δυναμεις κ τους εστειλαν πεζικο.
μπορει να παιζει το βυσμα μεσα αλλα εχει κι αυτο τα ορια του, ολα στην ωρα τους!
kathrin1988
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από kathrin1988 »

Παιδια και γω απο οτι νομιζω μετα τη ορκομοσια θα καλεσουν αφου δεν εχουν καλεσει μεχρι τωρα...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ναι δν αντιλεγω αλλα δν γουσταρω να ακουω απο τον καθενα οτι θα καλεσουν αυτη την βδομαδα! Ααα και ξεχασα να σας πω ι μου ειπε και ενας μα... Ας απο το γες! Δν ξερω αν στεκει αυτο αλλα θελω να μου πειτε την γνωμη σας! Ρωτησα ποτε θα καλεσουν επιλαχωντες και ξερετε τι μου ειπε: οτι καλεσαν μερικους επιλαχωντες τους οι οποιοι επιλαχωντες εκαναν εστανσει για τα μορια τους και πηγα δικαστικος για καποιο λαθος που και καλα εκαναν οι επιτροπεσ Και δν τους μετρησαν τα μορια αυτους τους επιλαχωντες καλεσαν μαλλον η βγηκε μονο αυτη η λιστα με τους επιλαχωντες που εκαναν εστανσει γιατι χωρις πλακα εγιναν πολλες αδικιες και παρα μα παρα μα παρα πολλες *****! !
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

tzovana18 έγραψε:Ναι δν αντιλεγω αλλα δν γουσταρω να ακουω απο τον καθενα οτι θα καλεσουν αυτη την βδομαδα! Ααα και ξεχασα να σας πω ι μου ειπε και ενας μα... Ας απο το γες! Δν ξερω αν στεκει αυτο αλλα θελω να μου πειτε την γνωμη σας! Ρωτησα ποτε θα καλεσουν επιλαχωντες και ξερετε τι μου ειπε: οτι καλεσαν μερικους επιλαχωντες τους οι οποιοι επιλαχωντες εκαναν εστανσει για τα μορια τους και πηγα δικαστικος για καποιο λαθος που και καλα εκαναν οι επιτροπεσ Και δν τους μετρησαν τα μορια αυτους τους επιλαχωντες καλεσαν μαλλον η βγηκε μονο αυτη η λιστα με τους επιλαχωντες που εκαναν εστανσει γιατι χωρις πλακα εγιναν πολλες αδικιες και παρα μα παρα μα παρα πολλες *****! !

Σιγουρα θα εχουν μπει επιλαχωντες αυτες τις μερες αλλα δεν νομιζω να μπηκαν λογο εναστασης γιατι στην προκυρηξη λεει οτι δεν αποδεχονται ενστασεις
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια δν νομιζω να μπηκε κανενας επιλαχον ακομα... Επισης ενσταση δν μπορουσες να κανεις!
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Μα οι επιλαχωντες μπαινουν οποτε θα ορισει το Γ. Ε. Σ. Τωρα ολα να τα περιμενεις οταν εχεις χοντρο βυσμα (καλα αμα δει το Γ. Ε. Σ ολες τις συζητησεις που κανουμε για τους επιλαχωτες θα φριξει) χαχα
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

φιλος μου που ειναι επιλαχων πηρε τηλεφωνο σε γραφειο βουλευτη να ρωτησει ποτε θα τους καλεσουνε και απο το γραφειο του ειπανε οτι κανεις δεν ξερει να δωσει σιγουρη απαντηση, υπαρχει μια εντονη φημη στους κυκλους των στρατιωτικων οτι θα καλεσουν τους επιλαχωντες μετα την ορκομοσια γιατι λεει θελουν να δουνε οριστικα σε συνολο Ποσοι δεν πηγαν και ποσοι θα φυγουν πριν την ορκομοσια ετσι ωστε να καλεσουν επιλαχωντες μια φορα. Αλλα και αυτο απλα κυκλοφορει σαν φημη

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

ΧΕΣΕΕΕ ΜΕΣΑΑΑΑ ΟΕΟ... ε ενταξει παιδια Υπομονη 8α μας καλεσουν που 8α παει Λιγο εμεινε 6 μηνες Εδω 8α κολησουμε... (τα λεω να τα ακουω και εγω μη φανταστειτε) δε βγαινει αλλιως... Εικόνα
kathrin1988
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από kathrin1988 »

μονο θα φριξει... αμα δει το γες τις συζητησεις ας μας δωσει μια απαντηση! !

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης