Moνιμοποίηση ΕΠΟΠ 4ης Σειράς
Μήπως γνωρίζεις ποτε θα περάσουμε τις αθλητικές και υγειονομικές εξετάσεις; Τις γραπτές λέει σεπτέμβριο και τον οκτώβριο θα βγουν τα αποτελέσματαjoker1981 έγραψε:Σ'ευχαριστώ σειρά, σου είμαι ευγνώμων.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
δεν δινουμε αθλητικες δοκιμασιες. Μονο γραπτες εξετασεις. Εννοειται πως θα περασουμε απο τους γιατρους και κατα συνεπεια απο την επιτροπη απαλλαγων.joker1981 έγραψε:Μήπως γνωρίζεις ποτε θα περάσουμε τις αθλητικές και υγειονομικές εξετάσεις; Τις γραπτές λέει σεπτέμβριο και τον οκτώβριο θα βγουν τα αποτελέσματαjoker1981 έγραψε:Σ'ευχαριστώ σειρά, σου είμαι ευγνώμων.
Απ'οτι καταλαβα ολα θα γινουν μετα το καλοκαιρι. Τουλαχιστον θα απολαυσουμε το καλοκαιρακι;) Μονο διαβασμα θα χρειαστει και να προσεξουμε την υγεια μας καλα παμε
Καλησπερα συναδελφοι, την βοηθεια σας ειμαι 4η σειρα εποπ, αντιαρματιστης εχω 0 φυλακες,0 ανναρωτικες ολες οι βαθμολογιες μου ειναι 10αρια, γενικα προσπαθω πολυ διοτι στο κεντρο το 2005 με βγαλανε i2 στα αυτια. Θα εχω προβλημα στην μονιμοποιηση παιδια; Αν γινει κατι στραβο μπορω βαση των παραπανω να το κυνηγησω δια την νομιμου οδου; Αν υπαρχει καποιος στρατιωτικος γιατρος αν κανει ενα κοπο να απαντησει. Εχουνε μεινει αλλοι κ αλλοι με 150 μερες φυλακη κυριολεκτικα, και με 8αρια κ 7αρια την αγαπω πολυ την δουλεια μου. Ευχαριστω.
Σειρά κάτσε να περάσουμε την διαδικασία Μονιμοποίησης Να Γίνουμε Και Λοχίες Και Μετά όλα τα άλλα Γιατί Λένε Ότι Θα μας Διώξουν.
Νομιζω Το θεμα να μας διωξουν δεν τιθεται πλεον δεδωμενου οτι βγηκε η διαταγη μονιμοποιησης για την σειρα μας
nick_army έγραψε:Σειρά κάτσε να περάσουμε την διαδικασία Μονιμοποίησης Να Γίνουμε Και Λοχίες Και Μετά όλα τα άλλα Γιατί Λένε Ότι Θα μας Διώξουν.
Ποιοί ακριβώς λένε ότι θα σας διώξουν φίλε μου;
Παιδια εγω περασα εξετασεις και επιτροπη απαλλαγων. Μην περιμενετε να περασει το εξαμηνο για να πατε. Εχετε το δικαιωμα να πατε οποτε θελετε για υγεονομικες εξετασεις αρκει να σας βγαλει παραπεμπτικο προς μονιμοποιηση το πρωτο γραφειο.
Εχεις να τιν στειλεις και σε εμενα αυτο που λεει για τιν μονιμοποιηση
Ολα καλα φωτη αναφορες μονιμοποιησης καναμε κανονικα, και στην κω απο 24 απριλιου εως 29 περναμε ιατρικες εξετασεις καθε μερα συγκεκριμενες μοναδες, η δικια μου περναει στις 27. Δε θα παμε στο 401 τα νησια, θα ερχονται οι γιατροι στον σχηματισμο
Ναι φωτη, αιμα, ουρα και ακτινογραφια χωρις ομως να ρθει κλιμακιο απο αθηνα τον ιουνιο μας ειπανε θα ερθει για τα υπολοιπα.
Μπορεί κάποιος να μου στείλει την ΕΔΥΕΘΑ με την οποία μονιμοποιήθηκαν οι ΕΠ. ΟΠ 2005 που πήγαν φαντάροι; Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης