Πρόγραμμα Αθλητικών δοκιμασιών Πυροσβεστικής 2011

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μετά το πέρας των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών οι κριθέντες Ικανοί σε αυτές θα ακολουθήσουν τις αθλητικές

δοκιμασίες. Τα οριζόμενα αγωνίσματα της πρώτης ημέρας είναι τα κάτωθι:(α) Πέντε (5) Έλξεις σε

μονόζυγο,(β) Μεταφορά ανά χέρι αλτήρα με λαβή βάρους είκοσι πέντε (25) Κιλών,(γ) Βάδισμα χωρίς

υποδήματα σε δοκό ισορροπίας και (δ) ανάβαση - Κατάβαση σε ολκωτή πυροσβεστική κλίμακα εννέα (9)

μέτρων και θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του παραρτήματος της Σχολής Πυροσβεστών/Πυροσβεστικής

Ακαδημίας στα Βίλλια Αττικής. Τα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας :(α) δρόμος 1.000 μέτρων,(β) άλμα

σε μήκος και (γ) Άλμα σε ύψος, Θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Χαλικάκι

Σαρωνικού και Γράμμου στην Ηλιούπολη. Οι υποψήφιοι κατά την διάρκεια των αθλητικών δοκιμασιών θα

πρέπει να έχουν μαζί τους Το αστυνομικό δελτίο ταυτότητας, καθώς και αθλητική περιβολή (αθλητικές

φόρμες και υποδήματα).

Το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ

ανύδεος

Δημοσίευση από ανύδεος »

Το χωριό Βίλλια πάντος είναι πολύ μακρύα απο την Αθήνα, άντε να πας το πρωί και να γυρίσεις το απόγευμα για να πας την άλλη μέρα για τα υπόλοιπα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Επιλαχόντες δεν έχουν καλέσει καθόλου?
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από chris1561985 »

Ρε παιδια τι γινεται ειμαι 452 θεση κ δειχνει οτι πρεπει να παω αυριο και δεν με εχουν παρει τηλ ακομα. Τι παιζει καποιος π καταλαβε. Παρακαλω πολυ...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από handballer »

chris1561985 έγραψε: Ρε παιδια τι γινεται ειμαι 452 θεση κ δειχνει οτι πρεπει να παω αυριο και δεν με εχουν παρει τηλ ακομα. Τι παιζει καποιος π καταλαβε. Παρακαλω πολυ...
αφορά τους 600 πρώτους και από τις δυο κατηγορίες...
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από chris1561985 »

Οκ φιλε μ ναι τωρα το καταλαβα. Ευχαριστω πολυ... Αρα να ετοιμαζομαι λογικα ειμαι 38 θεση επιλαχων στην Α... Πωπω...

Καλα και πως καταλαβαινεις τι θεση εισαι απο την στιγμη π χωριζονται σε α κ β κατηγορια ρε παιδια. Η α παει πρωτη μεχρι 420 και ο πρωτος απο την β θεωρειται 421; ...
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από HARMONICA »

ανύδεος έγραψε:Το χωριό Βίλλια πάντος είναι πολύ μακρύα απο την Αθήνα, άντε να πας το πρωί και να γυρίσεις το απόγευμα για να πας την άλλη μέρα για τα υπόλοιπα αθλήματα.

Όντως φίλε, είναι πολύ μακριά. Πριν από λίγο πήγα στα εκδοτήρια του Κ. Τ. Ε. Λ. Αττικής, στην αφετηρία, στο Θησείο και είδα τον πίνακα με τα δρομολόγια. Το πρώτο, λοιπόν, δρομολόγιο από Αθήνα προς Βίλλια είναι στις 7:45 το πρωί, οπότε τον πού λο. Μόνο Με ταξί Μπορούμε να πάμε. Τουλάχιστον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Κ. Τ. Ε. Λ. Για το γυρισμό. Αύριο το πρωί που θα 'ναι και κάποιος υπάλληλος στα εκδοτήρια θα ρωτήσω τιμές και τέτοια και θα σας ενημερώσω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

chris1561985 έγραψε:

Καλα και πως καταλαβαινεις τι θεση εισαι απο την στιγμη π χωριζονται σε α κ β κατηγορια ρε παιδια. Η α παει πρωτη μεχρι 420 και ο πρωτος απο την β θεωρειται 421; ...

Ο τελικός Πίνακας είναι με αλφαβητική σειρά

stathis

Δημοσίευση από stathis »

Ξέρει Κανείς Πως θα Πάμε Στα Βίλλια; Υπάρχει περίπτωση να μας πάει δικό τους λεωφορείο;(οπως γίνεται και με τις εξετάσεις στο 401)
anton

Δημοσίευση από anton »

Στα βιλια πας με δικο σου οχημα με λεωφορειο ερχονται οι μονιμοι φιλε μ. Πηγα σημερα απο εθνικη Αθηνων - Λαμιας μπηκα αττικη οδο ειναι περιπου 50 χιλ. Περνεις την εξοδο Για Θηβα κ ακολουθης τον καροδρομο ολο στροφες
testuser

Δημοσίευση από testuser »

Καλα ρε παιδια και απο κεντρο αμα θες να πας δηλαδη αν δεν εχεις αμαξι μονο με ταξι; Και ποσο κοστιζει; Κανα 50αρικο το ελαχιστο θα θελει.

Εσεις πως πηγατε;

phaethon

Δημοσίευση από phaethon »

Παίδες καλημέρα!

(ίσως να είμαι off topic αλλά δεν έβρισκα κάπου αλλού να ποστάρω)

Πώς γίνεται η μετάβαση στα Βίλια για τις εκεί αθλητικές δοκιμασίες; Όσοι μένουν εκτός Αττικής και δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, πώς πάνε;
Απευθήνομαι κυρίως στους αθηναίους αλλά και όποιος έχει πάει ήδη μπορεί να με διαφωτίσει.
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

phaethon έγραψε:Παίδες καλημέρα!

Πώς γίνεται η μετάβαση στα Βίλια για τις εκεί αθλητικές δοκιμασίες; Όσοι μένουν εκτός Αττικής και δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, πώς πάνε;
Απευθήνομαι κυρίως στους αθηναίους αλλά και όποιος έχει πάει ήδη μπορεί να με διαφωτίσει.

Δεν είμαι Αθηναίος φίλε μου αλλά θα σου πω τη γνώμη μου.

Άκουσα πως υπάρχει ένα κίτρινο Λεωφορείο Που Φεύγει Μάλλον Από (Θησείο) Αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν ταιριάζουν τα δρομολόγια και οι Ώρες Αναχώρησης και έτσι δεν το Έψαξα Αναλυτικά. Προσωπικά πήγα Από Το βράδυ με Διαμονή Σε Ξενοδοχείο Για να Έχω Το κεφάλι μου Ήσυχο.(40ε διαμονή).

Αν θες τηλέφωνο ή όποιος θέλει πείτε μου.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
HARMONICA

Δημοσίευση από HARMONICA »

mouse έγραψε:

Άκουσα πως υπάρχει ένα κίτρινο Λεωφορείο Που Φεύγει Μάλλον Από (Θησείο) Αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν ταιριάζουν τα δρομολόγια και οι Ώρες Αναχώρησης και έτσι δεν το Έψαξα Αναλυτικά. Προσωπικά πήγα Από Το βράδυ με Διαμονή Σε Ξενοδοχείο Για να Έχω Το κεφάλι μου Ήσυχο.(40ε διαμονή).

Έτσι ακριβώς είναι, το πρώτο δρομολόγιο φεύγει 7:45 από Θησείο, οπότε... Το μόνο που θα σε συνέφερε θα ήταν να συνεννοηθείς με 3-4 άτομα από το group σου που δίνεται υγειονομικά ώστε να πάρετε από κοινού ταξί για να σας έρθει σχετικά φθηνά.
phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός

Δημοσίευση από phaethon »

HARMONICA έγραψε:
mouse έγραψε:

Έτσι ακριβώς είναι, το πρώτο δρομολόγιο φεύγει 7:45 από Θησείο, οπότε... Το μόνο που θα σε συνέφερε θα ήταν να συνεννοηθείς με 3-4 άτομα από το group σου που δίνεται υγειονομικά ώστε να πάρετε από κοινού ταξί για να σας έρθει σχετικά φθηνά.

Κάτι παίχτηκε με προηγούμενο post και εμφανίστηκε το μισό. Ας το διορθώσει κάποιος Mod.
Στο θέμα μας τώρα!
Ευχαριστώ πολύ mouse και HARMONICA για τις πληροφορίες κάθε πληροφορία, και η παραμικρή βοηθάει για όσους προχωράμε στο σκοτάδι.
Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε στην "λογική" της αντιπαράθεσης, κάποιοι είχανε περισσότερα μόρια και τους δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν νωρίτερα, εδώ μέσα όλοι για τον ίδιο σκοπό είμαστε και καλό είναι να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας.
Συνιστώ ψυχραιμία και καθαρό μυαλό από τα παιδιά που περιμένουν (μέσα σ΄αυτούς κι εγώ).
Από φίλο μου επιτυχόντα, που τελείωσε χθες με τα αθλήματα, έμαθα πως δεν ήταν έυκολα τα πράγματα, εκείνος τερμάτισε αλλά στο τέλος έκανε εμετό δύο φορές.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες