Πρόγραμμα υγειονομικών Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από chris1561985 »

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:
chris1561985 έγραψε:Πηγα σημερα και παρελαβα την καρτελα μου! Παιδια εχω αλλο θεμα ομως τωρα. Τεταρτη 28 του μηνος πρεπει να την παραδωσω. Πηγα απο σημερα στο 251 γνς να κανω εξετασεις και οι γιατροι ηταν φευγατοι ολοι... Αυριο σαββατο, κυρικαη, δευτερα παλι αργια. Μ μενει ρε παιδια μια μερα να τα κανω ολα. Την τριτη. Παρακαλω καποιος π τα εχει κανει αν προλαβε σε μια μερα η καποιος π θελει να τα κανει να παμε μαζι. Εχω παρει κ πληροφοριες ακριβως π πρεπει να παμε.

Chris το ιδιο κ με μενα φιλε. Πηγες κ σου ειπαν οι γιατροι πως εχουν προαναχωρηση σωστα;A ρε Ελλαδαρα. Πιστευω πως σε στρατιωτικο νοσοκομειο σε μια μερα τα τελειωνεις. Το τατουαζ εαν δεν το εχεις σε εμφανη σημειο δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.

φιλε μ παμε μαζι την τριτη; Θελεις; Ζωγραφου μενω εγω ειμαι πραγματικα διπλα στο 251. Εχω και αυτοκινητο παμε κ για τα αθληματα μετα αν θελεις. Στειλε μ μυνημα να ξερω! Θα ειναι καλυτερα να μαστε 2 ατομα. Τωρα εχω 2 τατουαζ στην πλατη κ ενα στο χερι π φενετε. Θα το καλυπσω ομως με επαγγελματικο μεικ απ για σιγουρια... Ελλαδαρα... Γιαυτο δεν εκανα χαρτια για ειδικος φρουρος με κλειστα ματια εμπαινα αλλα το Απαγορευε η προκηρηξη ευτυχως στης πυροσβεστικης δεν υπαρχει θεμα αλλα δεν ρισκαρω κιολας... Λοιπον περιμενω να μ πεις φιλε!

Ειναι χαζο παντος να μην πανε κ τους επιλαχοντες ετσι ρε παιδια τι να πω. Οι επιλαχοντες πανε μονοι τους...

anton

Δημοσίευση από anton »

Δεν υπαρχει προβλημα με ταττου παιδια εγω εχω ενα στην πλατη κ δεν μου ειπαν τιποτα κ ενας ακομα ειχε στο στηθος κ δεν εγινε τπτ
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μακαρι φιλε και εγω πιστευω δεν υπαρχει απλα επειδη εχω ενα π φενετε γιαυτο θα το καλυψω ναμαι σιγουρος. Αν κ απο την στιγμη π περασαν παιδια με τατοο εναν αν κοψουν την πουτσησαν γιατι θα πεσει πολυ εφεση μετα...
ilissos13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ilissos13 »

chris1561985 έγραψε:
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:
chris1561985 έγραψε:Πηγα σημερα και παρελαβα την καρτελα μου! Παιδια εχω αλλο θεμα ομως τωρα. Τεταρτη 28 του μηνος πρεπει να την παραδωσω. Πηγα απο σημερα στο 251 γνς να κανω εξετασεις και οι γιατροι ηταν φευγατοι ολοι... Αυριο σαββατο, κυρικαη, δευτερα παλι αργια. Μ μενει ρε παιδια μια μερα να τα κανω ολα. Την τριτη. Παρακαλω καποιος π τα εχει κανει αν προλαβε σε μια μερα η καποιος π θελει να τα κανει να παμε μαζι. Εχω παρει κ πληροφοριες ακριβως π πρεπει να παμε.

Chris το ιδιο κ με μενα φιλε. Πηγες κ σου ειπαν οι γιατροι πως εχουν προαναχωρηση σωστα;A ρε Ελλαδαρα. Πιστευω πως σε στρατιωτικο νοσοκομειο σε μια μερα τα τελειωνεις. Το τατουαζ εαν δεν το εχεις σε εμφανη σημειο δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.

φιλε μ παμε μαζι την τριτη; Θελεις; Ζωγραφου μενω εγω ειμαι πραγματικα διπλα στο 251. Εχω και αυτοκινητο παμε κ για τα αθληματα μετα αν θελεις. Στειλε μ μυνημα να ξερω! Θα ειναι καλυτερα να μαστε 2 ατομα. Τωρα εχω 2 τατουαζ στην πλατη κ ενα στο χερι π φενετε. Θα το καλυπσω ομως με επαγγελματικο μεικ απ για σιγουρια... Ελλαδαρα... Γιαυτο δεν εκανα χαρτια για ειδικος φρουρος με κλειστα ματια εμπαινα αλλα το Απαγορευε η προκηρηξη ευτυχως στης πυροσβεστικης δεν υπαρχει θεμα αλλα δεν ρισκαρω κιολας... Λοιπον περιμενω να μ πεις φιλε!

Ειναι χαζο παντος να μην πανε κ τους επιλαχοντες ετσι ρε παιδια τι να πω. Οι επιλαχοντες πανε μονοι τους...

Σου χω στειλει προσωπικο.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Τι εξετασεις σας κανουν απο περιεργεια ;
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από HARMONICA »

Κάνεις καρδιογράφημα, σου παίρνουν αίμα και ούρα, σου βγάζουν ακτινογραφία (αν έχετε πρόσφατη πάρτε τη μαζί σας εγώ που την είχα βγάλει αρχές οκτώβρη, τη χρησιμοποίησα κανονικά) , ο ωριλάς σου κλείνει το 1 αφτί με το δάχτυλο και σου ψυθιρίζει νούμερα, ο οφθαλμίατρος τα γνωστά (νούμερα από απόσταση και νούμερα σε χρωματιστό φόντο), ο πνευμονολόγος σε ακούει (topless), ο καρδιολόγος σε ακούει (topless) και κοιτάει το καρδιογράφημα που έβγαλαν οι νοσοκόμες, Ο δερματολόγος σε κοτάει (με το εσώρουχο), ο παθολόγος σε κοιτάει (με το εσώρουχο) Ο μικροβιολόγος κοιτάει τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων και των ούρων, ο ψυχίατρος σου μιλάει 10 δευτερλοέπτα (προσοχή: Εμείς που πήγαμε ομαδικά πήγαμε στον ψυχείατρο που ήταν σωτερικά της κληνικής αλλά έπρεπε να πάμε και σε μια ψυχείατρο στα εξωτερικά για να μας δώσει αριθμό πρωτοκόλου), ο νευρολόγος, παιδιά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, απλά μας ρώτησε αν παίρνουμε ναρκωτικάΕικόνα Και αφού του 'παμε όχι έβαλε τη σφραγίδα του (να σημειωθεί βέβαια ότι επειδή ήταν ο τελευταίος κι είχε πάει 3 παρά βιαζότανε) ... Αν χεχνάω κανέναν πείτε όσοι έχετε την καρτέλα...

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ορθοπεδικο δεν ειχε το προγραμμα?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
HARMONICA

Νομίζω Ναι, Μάλλον ήταν αυτός που μας έβαλε να σκύψουμε... Κάποιους γιατρούς τους περάσαμε όλους μαζί, ξαβρακωθήκαμε που ξεβρακωθήκαμε, είπαν να μας πάρουν όλοι με τη σειρά...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Οκ φιλε μου. Ευχαριστω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

HARMONICA έγραψε:Κάνεις καρδιογράφημα, σου παίρνουν αίμα και ούρα, σου βγάζουν ακτινογραφία (αν έχετε πρόσφατη πάρτε τη μαζί σας εγώ που την είχα βγάλει αρχές οκτώβρη, τη χρησιμοποίησα κανονικά) , ο ωριλάς σου κλείνει το 1 αφτί με το δάχτυλο και σου ψυθιρίζει νούμερα, ο οφθαλμίατρος τα γνωστά (νούμερα από απόσταση και νούμερα σε χρωματιστό φόντο), ο πνευμονολόγος σε ακούει (topless), ο καρδιολόγος σε ακούει (topless) και κοιτάει το καρδιογράφημα που έβγαλαν οι νοσοκόμες, Ο δερματολόγος σε κοτάει (με το εσώρουχο), ο παθολόγος σε κοιτάει (με το εσώρουχο) Ο μικροβιολόγος κοιτάει τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων και των ούρων, ο ψυχίατρος σου μιλάει 10 δευτερλοέπτα (προσοχή: Εμείς που πήγαμε ομαδικά πήγαμε στον ψυχείατρο που ήταν σωτερικά της κληνικής αλλά έπρεπε να πάμε και σε μια ψυχείατρο στα εξωτερικά για να μας δώσει αριθμό πρωτοκόλου), ο νευρολόγος, παιδιά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, απλά μας ρώτησε αν παίρνουμε ναρκωτικάΕικόνα Και αφού του 'παμε όχι έβαλε τη σφραγίδα του (να σημειωθεί βέβαια ότι επειδή ήταν ο τελευταίος κι είχε πάει 3 παρά βιαζότανε) ... Αν χεχνάω κανέναν πείτε όσοι έχετε την καρτέλα...

ποπο ευχαριστουμε ρε φιλε! Μας καλθψες απιστευτα σε αυτο το κομματι και παλι ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

HARMONICA έγραψε: Κάνεις καρδιογράφημα, σου παίρνουν αίμα και ούρα, σου βγάζουν ακτινογραφία (αν έχετε πρόσφατη πάρτε τη μαζί σας εγώ που την είχα βγάλει αρχές οκτώβρη, τη χρησιμοποίησα κανονικά) , ο ωριλάς σου κλείνει το 1 αφτί με το δάχτυλο και σου ψυθιρίζει νούμερα, ο οφθαλμίατρος τα γνωστά (νούμερα από απόσταση και νούμερα σε χρωματιστό φόντο), ο πνευμονολόγος σε ακούει (topless), ο καρδιολόγος σε ακούει (topless) και κοιτάει το καρδιογράφημα που έβγαλαν οι νοσοκόμες, Ο δερματολόγος σε κοτάει (με το εσώρουχο), ο παθολόγος σε κοιτάει (με το εσώρουχο) Ο μικροβιολόγος κοιτάει τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων και των ούρων, ο ψυχίατρος σου μιλάει 10 δευτερλοέπτα (προσοχή: Εμείς που πήγαμε ομαδικά πήγαμε στον ψυχείατρο που ήταν σωτερικά της κληνικής αλλά έπρεπε να πάμε και σε μια ψυχείατρο στα εξωτερικά για να μας δώσει αριθμό πρωτοκόλου), ο νευρολόγος, παιδιά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, απλά μας ρώτησε αν παίρνουμε ναρκωτικάΕικόνα Και αφού του 'παμε όχι έβαλε τη σφραγίδα του (να σημειωθεί βέβαια ότι επειδή ήταν ο τελευταίος κι είχε πάει 3 παρά βιαζότανε) ... Αν χεχνάω κανέναν πείτε όσοι έχετε την καρτέλα...

Ευχαριστώ για την Ολοκληρωμένη απάντηση, φιλε HARMONICA.
HARMONICA

Προσέξτε επίσης όλες οι σφραγίδες να 'ναι από γιατρό όχι από ειδικευόμενο.
ilissos13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ilissos13 »

Την ημερα των εξετασεων πρωινο τρωμε κανονικα;
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δεν νομιζω φιλε μ. Μαγκες αυριο απο 6μηση θα ειμαι στο 251 εγω ελπιζω να πετυχω κ καποιους απο εσας να κανουμε μαζι τις διαδικασιες χωρις αγχος.
teo

Δημοσίευση από teo »

Να προσεχετε εκτος απο τη σφραγιδα ιατρου να εχει και αυτη που λεει εξωτερικα ιατρεια σε καθε εξεταση. Μη ξεχασουν να τη βαλουν. Στο 401 ο πυραγος που μας συνοδευε αυτο ειπε να προσεχουμε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες