Όριο υψους για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thalestris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Thalestris »

Θα 'ναι δύο διαφορετικές προκηρύξεις; Άλλη για τους 750 και άλλη για τους 50; Το ύψος σταθερά εκεί στο 1.70 και 1.65, ούτε λόγος για πιο κάτω ε... ; Πριν καιρό έγραφε το έθνος ότι θέλει η πυροσβεστική να επανδρώσει κλιμάκια εθνικών οδών με άτομα Π. Ε και Τ. Ε και έγραφε απαιτούμενο ύψος για γυναίκες (για άντρες δεν θυμάμαι) 1.60. Μούφες ε?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από handballer »

Thalestris έγραψε: Θα 'ναι δύο διαφορετικές προκηρύξεις; Άλλη για τους 750 και άλλη για τους 50; Το ύψος σταθερά εκεί στο 1.70 και 1.65, ούτε λόγος για πιο κάτω ε... ; Πριν καιρό έγραφε το έθνος ότι θέλει η πυροσβεστική να επανδρώσει κλιμάκια εθνικών οδών με άτομα Π. Ε και Τ. Ε και έγραφε απαιτούμενο ύψος για γυναίκες (για άντρες δεν θυμάμαι) 1.60. Μούφες ε;
1,60; Έλεος. Σώματα ασφαλείας είναι.
Thalestris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Thalestris »

Το ξέρω ότι είναι σώμα ασφαλείας. Πάντως η εφημερίδα έτσι είχε γράψει, αλλά πολλές φορές στις εφημερίδες γράφουν ότι να, ναι. Μπορεί να είναι κάποιος 1.68 παραδείγματος χάρη αλλά να είναι γυμνασμένος, δυνατός, να έχει γνώσεις στο αντικείμενο, να το γουστάρει πραγματικά, να έχει "ψυχή" και τελοσπάντων ότι άλλο χρειάζεται γι'αυτό το επάγγελμα, γιατί μερικοί πόντοι να τον καθιστούν αυτομάτως "ανίκανο" για αυτή τη δουλειά. Και πόσες κοπελίτσες 1.65, με τακουνάκι και γαλλικό νυχάκι πήγαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους στην προηγούμενη προκήρυξη που βγήκε. Όχι ότι έχω τίποτα με τα τακούνια, πολύ καλά κάνανε, άλλο θέλω να θίξω, αλλά πόσες θα τα καταφέρουν να περάσουν; Και αυτοί οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης που δεν θα δώσουν ούτε αθλήματα, ούτε θα υποβληθούν σε αναστημομέτρηση; Όλοι αυτοί σε σώμα ασφαλείας δεν επιδιώκουν να μπουν; Τέλοσπαντων, ετσι ειναι η ζωη.(Τα ερωτηματα μου ειναι ρητορικα).
Άβαταρ μέλους
M16Carbine
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από M16Carbine »

Κάτω από 1.70 για άνδρα είναι πολύ κοντό και σκέψου ότι στην υψομέτρηση χάνεις πόντους πάντα.
Πάντα σε μετράνε πιο λίγο.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

M16Carbine έγραψε:Κάτω από 1.70 για άνδρα είναι πολύ κοντό και σκέψου ότι στην υψομέτρηση χάνεις πόντους πάντα.

εχει γινει μοδα να κοβουν ποντους... Και το κανουν επιτηδες γιατι επηρρεαζεται το ΔΜΣ ετσι! Δηλαδη καποιος που ειναι 1.70 με 1.71... Παει την πατησε...

prepei

Δημοσίευση από prepei »

Φιλε εσυ που πηγες στη μαγουλα ολοι η διαδηκασια γινεται οπως κ στην προηγουμενη προκυρηξη; Κ εγω που ειμαι 1,71 δηλαδη να ανησηχω μηπως με κοψουν στο υψος¨; Στην προηγουμενη με βγαλαν 1,70 αλλαξαν αυτη τη μαλακια που μετραει μηπως αν προσεξες;

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

prepei έγραψε:Φιλε εσυ που πηγες στη μαγουλα ολοι η διαδηκασια γινεται οπως κ στην προηγουμενη προκυρηξη; Κ εγω που ειμαι 1,71 δηλαδη να ανησηχω μηπως με κοψουν στο υψος¨; Στην προηγουμενη με βγαλαν 1,70 αλλαξαν αυτη τη μαλακια που μετραει μηπως αν προσεξες;
αδερφε δεν εκανα στην προηγουμενη οποτε δεν ξερω να σου πω αν το αλλαξαν, παντως σε αυτο που με μετρησαν σιγουρα εχανε, εμενα με εβγαλε καπου στον 1,5 ποντο κοντυτερο, απλα μην τους πεις οκ αν ξερεις σιγουρα οτι εισαι 1,71, πατα ποδι!

Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Giannis84 »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
prepei έγραψε:Φιλε εσυ που πηγες στη μαγουλα ολοι η διαδηκασια γινεται οπως κ στην προηγουμενη προκυρηξη; Κ εγω που ειμαι 1,71 δηλαδη να ανησηχω μηπως με κοψουν στο υψος¨; Στην προηγουμενη με βγαλαν 1,70 αλλαξαν αυτη τη μαλακια που μετραει μηπως αν προσεξες;
αδερφε δεν εκανα στην προηγουμενη οποτε δεν ξερω να σου πω αν το αλλαξαν, παντως σε αυτο που με μετρησαν σιγουρα εχανε, εμενα με εβγαλε καπου στον 1,5 ποντο κοντυτερο, απλα μην τους πεις οκ αν ξερεις σιγουρα οτι εισαι 1,71, πατα ποδι!

Κι εμενα καπου τοσο μου εκοψαν. Με μετρησαν 180,5 ενω ειμαι 182 χωρις παπουτσια, αλλα ενταξει δεν ασχοληθηκα παραπανω επειδη δεν ειχα θεμα... Καποιος που ειναι 170 μπορει να την πατησει. Πρεπει να προλαβει και να στηθει πολυ καλα καποιος την ωρα της μετρησης μην χασει ετσι τζαμπα ποντους.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εντάξει στην προηγούμενη προκήρυξη στο ύψος ήτανε χαλαροί, όσους τους έβγαζαν 1.68 η 1.69 τους ξανά μετρούσαν μετά από λίγα λεπτά...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Greek_Army έγραψε:Εντάξει στην προηγούμενη προκήρυξη στο ύψος ήτανε χαλαροί, όσους τους έβγαζαν 1.68 η 1.69 τους ξανά μετρούσαν μετά από λίγα λεπτά...

μαλλον περιμεναν να ψηλωσουνΕικόνα

κ εγω

Δημοσίευση από κ εγω »

Παιδια κ εγω το ιδιο προβλημα εχω ειμαι 1,71 κ φοβαμαι με αυτα που ειπατε! Να ρωτησω κ εγω κατι τα παιδια που πηγαν σημερα κ καταθεσαν τα χαρτια τους! Στην υψομετρηση σας ειπαν να βγαλετε Κ της καλτσες΄η οχι;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Καλα αμα βγαζουν και τις καλτσες ειναι για γελια οι τυποι! Καλυτερα να εκαναν την υψομετρηση οπως και στο λιμενικο με τριμελης επιτροπη!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν γνωρίζω για άλλες περιοχές, αλλά στην Μαγούλα στο δωμάτιο που σε μετρούσαν δεν έβγαζες κάλτσες, σε μετρούσε ένα άτομο αυτός έλεγε το ύψος στο άνθρωπο που θα πας να καταθέσεις τα χαρτιά σου και αν είσαι πάνω από 1.70 στα δέχονται αλλιώς σε στέλνουν σπίτι σου
ΚΟΝΤΟΣ

Δημοσίευση από ΚΟΝΤΟΣ »

M16Carbine έγραψε:Κάτω από 1.70 για άνδρα είναι πολύ κοντό και σκέψου ότι στην υψομέτρηση χάνεις πόντους πάντα.

Ο μεσος ορος των Ελληνων ειναι 1.70, αν εισαι 1,68 εισαι πολυ κοντος για ανδρας; Γεια σου ρε γιγαντα αντραΕικόνα Ισως θα επρεπε να μετραν και το μηκος του π@@@@@ τοτε να εβλεπες ποσοι ''ψηλοι'' θα χαναν τον αντρισμο τους και τη μαγκια τους. Ξεκολατε ρε με αυτα τα κομπλεξικα, υψος, δ. Μ. Σ. Και λοιπα καταλοιπα της χουντας, ποιος μπορει εδω μεσα με στοιχεια να μου αποδειξει οτι ενας με 1,68 ειναι λιγοτερο ικανος απο καποιον με 1,71;

Giannis84

Δημοσίευση από Giannis84 »

Καλα 1,70 δεν ειναι ο μεσος ορος υψους των Ελληνων ανδρων αλλα σιγουρα υπαρχουν αρκετοι που ειναι λιγο παρακατω και θα μπορουσαν να γινουν σωστοι πυροσβεστες. Θα μπορουσαν να εχουν ενα οριο πιο κατω, αλλα θα πρεπε να υπαρχει, γιατι ενας που ειναι 1,55 45 κιλα δεν ειναι ευκολο να μεταφερει ανθρωπους που μπορει να ζυγιζουν 100+ κιλα και μαλιστα ταχυτατα σε μια κρισιμη κατασταση. Και στις αλλες χωρες κοιτανε σχεση υψους/βαρους κτλ στους πυροσβεστες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες