Όριο ηλικίας για Σχολή Αστυφυλάκων (2012)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Το θέμα με τα όρια ηλικίας έχει ειπωθεί και σε προηγούμενο θέμα (σελίδα 2) εκεί μπορείς να διαβάσεις κι'άλλες απόψεις 

Greek_Army έγραψε:Το θέμα με τα όρια ηλικίας έχει ειπωθεί και σε προηγούμενο θέμα (σελίδα 2) εκεί μπορείς να διαβάσεις κι'άλλες απόψεις
Αυτό είναι για τους Ειδικούς Φρουρούς και όχι για τις Σχολές Αστυφυλάκων!
Υπάρχει μήπως κάποιο θέμα που να αφορά γενικά τα ηλικιακά όρια ΟΛΩΝ των ΑΣΕΙ ή να ανοίξω ένα

-
- Στρατηγός
Sotdim έγραψε:Greek_Army έγραψε:Το θέμα με τα όρια ηλικίας έχει ειπωθεί και σε προηγούμενο θέμα (σελίδα 2) εκεί μπορείς να διαβάσεις κι'άλλες απόψεις
Αυτό είναι για τους Ειδικούς Φρουρούς και όχι για τις Σχολές Αστυφυλάκων!
Υπάρχει μήπως κάποιο θέμα που να αφορά γενικά τα ηλικιακά όρια ΟΛΩΝ των ΑΣΕΙ ή να ανοίξω ένα
Εγώ φταίω που σου έδωσα να το διαβάσεις, αν το διάβαζες θα είχες καταλάβει ότι οι απόψεις είναι γενικά για τα όρια στην αστυνομία (μάλιστα γράφει ένα παιδί ότι δεν μπόρεσε να δώσει για αστυφυλάκων επειδή είχε περάσει το όριο ηλικίας για 58 ημέρες)
Sotdim έγραψε:
Υπάρχει μήπως κάποιο θέμα που να αφορά γενικά Τα ηλικιακά όρια ΟΛΩΝ των ΑΣΕΙ ή να ανοίξω ένα
Για τις στρατιωτικές σχολές υπάρχει αντίστοιχο θέμα στην ενότητα των στρατιωτικών σχολών
Sotdim έγραψε:illust έγραψε:Oντως ειναι πολυ χαμηλα σε σχεση με αλλες χωρες αλλα μαλλον εχει να κανει να με την ζητηση - αφου εδω καλυπτονται ανετα οι θεσεις με αυτα τα ορια γιατι να τα ανεβασουν;
Δεύτερον, τα όρια ηλικίας στις περισσότερες χώρες της Δύσης, είναι καμιά 10αριά χρόνια παραπάνω.
Απλούστατα στην Ελλάδα, είναι πολύ χαμηλότερα, ώστε να λειτουργεί ως κόφτης - να μην περνάνε πολλοί...
Γι' αυτό άλλωστε οι θέσεις είναι και περιορισμένες, για τον λόγο ότι το κράτος δεν διαθέτει τα κονδύλια ώστε να
συντηρεί πολύ προσωπικό.
Δεν εχει νοημα αυτο που λες για τα ορια ως κοφτη - 800 αστυφυλακες αν ζητησει, μεχρι 800 θα παρει οποιο και αν ειναι το οριο, απλως αν ανεβασει τα ορια ηλικιας και μπουν πιο πολλοι στο παιχνιδι θα ανεβουν και οι βασεις. Απο εκει και περα οντως οι χωρες της δυσης εχουν πληρως επαγγελματικο στρατο, επομενως πολυ περισσοτερες θεσεις για ενστολους γενικα, και γι αυτο ανεβαζουν και τα ορια ηλικιας για να υπαρχουν αρκετοι υποψηφιοι για αυτες τις θεσεις.
Εγω είμαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1987. Θα δώσω φέτος πανελλήνιες το Μαιο... Μπορώ να δώσω και του χρόνου; Το 2013 δηλαδή σε περιπτωση που δε περασω;
-
- Στρατηγός
αγγελος έγραψε:Εγω είμαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1987. Θα δώσω φέτος πανελλήνιες το Μαιο... Μπορώ να δώσω και του χρόνου; Το 2013 δηλαδή σε περιπτωση που δε περασω;
Όχι μόνο φέτος θα μπορέσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες