Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)
Παιδια αν είσαι πολύτεκνους υπάρχει όριο ηλικίας για να πάρεις τα μόρια;
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Αν εχεις χαρακτηριστει ως πολυτεκνος απο την συννομοσπονδια πολυτεκνων το εχεις το προνομιο εφ ορου ζωης...
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Αν εχεις χαρακτηριστει ως πολυτεκνος απο την συννομοσπονδια πολυτεκνων το εχεις το προνομιο εφ ορου ζωης...
σωστα μια ζωη παιρνεις τα μορια...
Καλημερα με 2400 μορια και β εχω ελπηδες?
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Κοιτα τα αποτελεσματα της περσυνης προκηρυξης να δεις τι σειρα εχουν αυτοι με τα 2400 μορια
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
κολωνος 13 έγραψε:Καλημερα με 2400 μορια και β εχω ελπηδες;
όχι, ούτε καν ελάχιστες
κολωνος 13 έγραψε:Καλημερα με 2400 μορια και β εχω ελπηδες;
η β κατηγορια ειναι θανατος... Ηθελε που ηθελε απο παντα αρκετα μορια τωρα σε ενδεχομενη προκυρηξη αναμενετε να γινει ΧΑΜΟΣ απο αιτησεις αρα ακομα ψηλοτερα η βαση... Αποψη μου για να εχει καποιος βασιμες ελπιδες για β κατηγορια θελει πανω απο 2700μορια!
-
- Στρατηγός
Ο επόμενος που θα στείλει άσχετο μήνυμα με τον τίτλο του θέματος έφυγε με 24ώρη απενεργοποίηση
- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω! Ενδιαφέρομαι να πάω σε δημοσιο ΙΕΚ στελεχως υπηρεσιών ασφαλείας. Έψαξα σήμερα να δω σε ποιες πολεις θα υπάρχει για φετος η συγκεκριμένη ειδικότητα και ειδα το εξής: Δεν γραφει πουθενα στελεχως υπηρεσιων ασφάλειας αλλά Γυμνασιου προσωπικο ιδιωτικης ασφαλειας. Και εχω τις εξης απορίες.1) Απλά άλλαξε η ονομασία ή ειναι κατι καινουριο και η άλλη ειδικότητα καταργήθηκε; Και 2) Θα δίνει στις προκυρηξεις των ειδικων φρουρων 200 μόρια όπως εδινε και η προηγούμενη ειδικότητα; Ευχαριστώ.
-
- Στρατηγός
1. Δεν καταργήθηκε, δεν βγαίνουν όλες οι ειδικότητες στο πρώτο εξάμηνο και δεν βγαίνουν και κάθε χρόνο
2. Δεν θα σου δώσει αυτή η ειδικότητα γυμνασίου προσωπικό μόρια σε μελλοντική προκήρυξη
2. Δεν θα σου δώσει αυτή η ειδικότητα γυμνασίου προσωπικό μόρια σε μελλοντική προκήρυξη
- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση. Κατι ακόμα! Αμα παω σε ιδιωτικο ιεκ ειδικοτητας στελεχως υπηρεσιων ασφαλειας, το χαρτι που θα παρω μπορει να αναγνωριστει στην προκυρηξη φρουρων; Εχω διαβασει δημοσιου ιεκ οτι λεει η προκυρηξη αλλα καποιοι μου λενε οτι μετραει και απο ιδιωτικο.
-
- Στρατηγός
Όποιος λέει ότι μετράει και από ιδιωτικό και πήγε με αυτό το χαρτί σε προκήρυξη τώρα θα κλαίει τα λεφτά του 

- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Μάλιστα. Τα εχουν κανει φετος ολα άνω κάτω. Τι να πεις... Καλύτερα να προσπαθήσω μια ακόμα φορα απο πανελλήνιες και ας είναι 3 φορά. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Παιδια καλησπερα. εχω αυτη την στιγμη 1400 κατι μορια. εχω διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης. κ απολυτηριο χαμηλο 10 κατι επαλ αρα κ β κατηγορια... στρατο εχω παει πεζικο αρα δεν περνω μορια. το μονο που μπορω ακομα να κανω να κανω το διπλωμα μου επαγγελματικο αρα αντι για 100 του αυτοκινητου θα παει στα 200 κ ακομα μπορω να παρω το λουερ. αρα αλλα 100 μορια παω στα 1600 κατι. εχω καμοια ελπιδα εστω κ σαν επιλαχον αμα ξερει καποιος αμα βγει προκηρυξη απο 1200 κ ισως κ παραπανω ατομα.
ΣΤΡ (ΠΖ) έγραψε:Παιδια καλησπερα. Εχω αυτη την στιγμη 1400 κατι μορια. Εχω διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης. Κ απολυτηριο χαμηλο 10 κατι επαλ αρα κ β κατηγορια... Στρατο εχω παει πεζικο αρα δεν περνω μορια. Το μονο που μπορω ακομα να κανω να κανω το διπλωμα μου επαγγελματικο αρα αντι για 100 του αυτοκινητου θα παει στα 200 κ ακομα μπορω να παρω το λουερ. Αρα αλλα 100 μορια παω στα 1600 κατι. Εχω καμοια ελπιδα εστω κ σαν επιλαχον αμα ξερει καποιος αμα βγει προκηρυξη απο 1200 κ ισως κ παραπανω ατομα.
Όχι φίλε μου έχεις πάρα πολύ λίγα μόρια δυστυχώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες