Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)
Ρε παιδιά, θέλω την άποψη σας... Είμαι 21 χρονών και θέλω να μπώ στην ΕΛ. ΑΣ θά ήθελα να σας πώ οτί τα μόρια που έχω
είναι 2280... Δεν μπορώ να τα αυξήσω παραπάνω...
Πιστεύεται σε βάθος χρόνου (έχω ακόμα αρκετό για το όριο ηλικίας) θα μπώ στην ΕΛ. ΑΣ με μια καλή προκύρηξη (αρκετά ατομα)
Ή να γυρίσω στις πανελλήνιες; Θέλω την τοποθέτηση σας για αυτό!
Να είναι ειλικρίνης... Σας ευχαριστώ
Πιστεύεται σε βάθος χρόνου (έχω ακόμα αρκετό για το όριο ηλικίας) θα μπώ στην ΕΛ. ΑΣ με μια καλή προκύρηξη (αρκετά ατομα)
Loti έγραψε:Ρε παιδιά, θέλω την άποψη σας... Είμαι 21 χρονών και θέλω να μπώ στην ΕΛ. ΑΣ θά ήθελα να σας πώ οτί τα μόρια που έχω
Καταρχήν δεν ξέρεις πότε, πόσα άτομα και αν θα ξαναπάρει ειδικούς φρουρούς. Αφού έχεις το όριο ηλικίας για να μπεις μέσω πανελληνίων καλύτερα να το προσπαθήσεις απο εκεί. Άλλωστε μπορείς να κάνεις και αίτηση αν βγει προκήρυξη για ε. Φ... Δεν σε εμποδίζουν οι πανελλήνιες... Απλά βελτιώνεις τις πιθανότητες σου να μπεις αφού το προσπαθείς και από τους δύο τρόπους που γίνεται η πρόσληψη. Πέρα από αυτό αν μπεις απο πανελλήνιες θα έχεις και μεγαλύτερο βαθμό, θα είσαι και ανακριτικός... Με τις πανελλήνιες μπορείς να το παλέψεις, στο χέρι σου είναι να διαβάσεις και να μπεις ακόμα και αν βγάλει για λίγες θέσεις, ενώ με τους ε. Φ απλά θα κάθεσαι να αναρωτιέσαι αν έχεις αρκετά μόρια... Το πόσα άτομα θα πρέπει να είναι η προκήρυξη για να μπαίνεις με 2280 δεν μπορεί να στο πει με βεβαιότητα κανείς επειδή οι βάσεις εξαρτώνται από τόσους πολλούς παράγοντες, πέρα του αριθμού των θέσεων (συμμετοχή, παραλληλές προκυρήξεις, καιρός από την τελευταία προκήρυξη, κριτήρια μοριοδότησης), που δεν βγαίνει άκρη.
Loti έγραψε:Ρε παιδιά, θέλω την άποψη σας... Είμαι 21 χρονών και θέλω να μπώ στην ΕΛ. ΑΣ θά ήθελα να σας πώ οτί τα μόρια που έχω
συγνωμη αλλα οταν λες δεν μπορω να τα αυξησω παραπανω... Δηλαδη εχεις διπλωμα μηχανης φορτηγο και καποια ξενη γλωσσα και εισαι σε αυτα τα μορια; Εκτος και αν ειναι δυσκολα οικονομικα και δεν μπορεις να τα παρεις τοτε παω πασο...
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Με 2280 είμαι χωρίς το lower, εαν το πάρω πάω στα 2380 (έχω ειδικές δυνάμεις, μηχανή, αυτοκίνητο και Γ1)
αλλά και πάλι δεν ξέρω εάν τα μόρια αυτά είναι καλά. Και είναι και αυτό που λέει ο illust οτι μπορεί
να μην ξαναβγάλει για Ε. Φ. Αν και δεν το πιστεύω
σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Με 2280 είμαι χωρίς το lower, εαν το πάρω πάω στα 2380 (έχω ειδικές δυνάμεις, μηχανή, αυτοκίνητο και Γ1)
αλλά και πάλι δεν ξέρω εάν τα μόρια αυτά είναι καλά. Και είναι και αυτό που λέει ο illust οτι μπορεί
να μην ξαναβγάλει για Ε. Φ. Αν και δεν το πιστεύω
σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Παιδια με 2800 κανο τιποτα στη β κατηγορια?
john έγραψε:Παιδια με 2800 κανο τιποτα στη β κατηγορια;
ναι αν το συνδιαζεις και με ενα δυνατο απολυτηριο για να υπερισχυεις στις ισοβαθμιες εισαι μια χαρα!
Κ εγω τοσα εχω ποτε κανεις με 2800 δεν εχει μεινει εξω σε ολες τις σειρες που εχουν βγει.
Πηγα σχολειο παλι και εβγαλα 18.4... Δεν παιζει κατι αλλο να κανω. Περση ειχα 12 απολυτηριο και κοβομουνα... Γιαυτο βγαζω 2800...
Μια απο τα ιδια... Δεν παιζει με 2800 να μεινεις εξω.
Ρε παιδιά απο ενιαίο λύκειο τι μπορούμε να κάνουμε;
Γίνεται τίποτα; Πρέπει να γραφτούμε σε Τ. Ε. Ε για απολυτήριο.
με 2280 ας πούμε στην 2011 έμπαινα...
Γίνεται τίποτα; Πρέπει να γραφτούμε σε Τ. Ε. Ε για απολυτήριο.
με 2280 ας πούμε στην 2011 έμπαινα...
Θα αφησεις την α κατηγορια για να πας στη β που για να εχεις ελπιδες πρεπει να μαζευεις πανω απο 2700μορια;
- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Φίλε αμα δεν αντιμετωπίζεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα μπορείς να πας σε ένα δημόσιο Ι. Ε. Κ.ειδικότητα στέλεχως υπηρεσιών ασφάλειας το οποίο διαρκεί 2 χρόνια και να πάρεις +200 μόρια για ειδικός φρουρός.
Για δυο χρονια δεν αξιζει να παρεις 200 μορια καλυτερα να ξανα πας σχολειο. Τι ειναι 200 μορια ενα proficiency
Παιδια καλησπερα. Σαν πιο εμπειροι στις προκυρηξεις Ε. Φ. Ηθελα να ρωτησω αμα εισαι 3τεκνος παιζει ρολο η ηλικια του μεγαλου αδερφου; Υπαρχει καποιο οριο; Αντε να βγει η προκυρηξη και καλη μας τυχη παιδια!
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Μεχρι περυσι επαιζε... Ηταν μεχρι 23 ο μεγαλυτερος! Σε αυτην δεν ξερουμε, καταρχας πρεπει πρωτα να βγει, και καταδευτερον να δουμε αν ισχυσει οτι κ στις πανελληνιες. Δλδ απαλειφη των ηλικιακων οριων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες