Εξαρταται και ποσοι θα κοπουνε το αν θα βγει και για αλλου προκυρηξη κ. Α οπως εγινε και με την προηγουμενη! 2645 εχω εγω στην β' τωρα με 2545 δεν μπηκα αλλα με 2645 θα ημουν μεσα στην προηγουμενη
Καλημερα μαγκες! λοιπον θελω να κανω μια ερωτηση, ειμαστε 4 αδελφια απο τον ιδιο πατερα αλλα απο 3 διαφορετικες μαναδεσ... πιανομαι πολυτεκνος; Οποιος ξερει ας με βοηθησει. ευχαριστω...
ΤΖΙΜΗΣ έγραψε:Καλημερα μαγκες! Λοιπον θελω να κανω μια ερωτηση, ειμαστε 4 αδελφια απο τον ιδιο πατερα αλλα απο 3 διαφορετικες μαναδεσ... Πιανομαι πολυτεκνος; Οποιος ξερει ας με βοηθησει. Ευχαριστω...
εγω φιλε δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα βαση λογικης πιανεσαι για πολυτεκνος αλλα κ παλι ας απαντησει καποιος πιο ειδικος.
Lok90 έγραψε:Παιδιά όποιος έχει δίπλωμα για 125 cc με συμπλέχτη και δεν του έχει γίνει ακόμα απεριορίστου κυβικών,
παίρνει τα 300 μόρια; Η όχι;
ευχαριστώ για τον χρόνο σας
αφού ειναι 125 ρε παλικάρι γιατί να μην τα παίρνεις;
ναι στην προκηρυξη ομως αναφερει για μοτοσυκλετα αρα απεριοριστων cc.
Τα 125 cc φίλε Saint προσδιορίζουν δίκυκλη μοτοσυκλέτα και η άδεια ικανότητας οδήγησής της εκδίδεται από το αντίστοιχο Τμήμα Συγκοινωνιών εν αντιθέσει με την άδεια οδήγησης δικύκλου μοτοποδηλάτου [ 50 cc] που την εκδίδει το Τμήμα Τροχαίας.
Παρακολουθω καιρο εδω τις ομιλιες και σιγουρα εχει παιδια που ξερουν τι παιζει σχετικα με ειδικους φρουρους... Αλλα το θεμα ειναι να μην ανχωνεστε... Ολα θα πανε καλα... Ολοι εχουνε πιθανοτητες. Σχετικα με τα μορια. Θα σας δωσω ενα παραδειγμα πχ. Ενας με 2.150 μορια με 11.5 απολυτηριο Στη προκυρηξη του 2010 στα 500 ατομα ηταν στο 1.320 θεση... Στο 2011 με τα ιδια μορια στο 2.222... Ειδατε πως αλλαζει η σειρα. Τα πραγματα ηταν απλα ξεμεινανε ατομα απο τα 500 και προστεθηκαν στην προκυρηξη του 2011... Δεν ξερω σε αυτην την προκυρηξη πως θα εξελιχθει. Καλη υπομονη σε ολους εχουμε πολυ δρομο πιστευω...