Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)
Βαλτε και τους κοκκινομπερεδες αν ειναι ετσι ρε παιδια... Ελεος...
Να γραφετε τα μορια σας και την κατηγορια σας.
Ξέχασες ν΄αναφέρεις και τους μαυροσκούφηδεςlele έγραψε:Βαλτε και τους κοκκινομπερεδες αν ειναι ετσι ρε παιδια... Ελεος...

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
HillsHaveEyes έγραψε:Ειναι σιγουρο οτι θα παρει 400 και οχι 600; Γιατι Σε παλαιοτερες Προκηρυξεις επαιρνες 600 μορια 300 εκαστος για καθε αριστη γνωση ξενης γλωσσας
ναι και μετά ξύπνησες...
MIKE27 έγραψε:Ξέχασες ν΄αναφέρεις και τους μαυροσκούφηδεςlele έγραψε:Βαλτε και τους κοκκινομπερεδες αν ειναι ετσι ρε παιδια... Ελεος...
Μάγκες οι κοκκινοσκούφηδες θεωρούνται επίλεκτο σώμα πεζικού. Ο λόγος που δεν εντάσσονται τυπικά στις ειδικές δυνάμεις είναι μάλλον οικονομικός. Έχουν όπλα M-16 και απ' ότι μου έλεγε ο αδελφός μου, που υπηρέτησε κάποιους μήνες εκεί, κάνανε παρόμοιες ασκήσεις με αυτές που κάναμε στους Πεζοναύτες. Τα στελέχη τους εξάλλου μπορούν να αλλάζουν μεταξύ των Καταδρομέων και των Πεζοναυτών. Μη ξεχνάτε επίσης ότι επιχειρησιακά ανήκουν στο Β' Σώμα Στρατού, όπως και οι ειδικές δυνάμεις.
Μη τους μπερδεύται λοιπόν με Στρατονομία και Μαυροσκούφηδες.
Λαθος καταλαβες. Δεν πιστευω οτι μπερδεψε κανεις (τουλαχιστον για μενα μιλαω) τους κοκκινομπερεδες με τους στρατονομους και τους τεθωρακισμενους. Και επειδη οι αερομεταφερομενοι εχουν Μ-16 και υπαγονται διοικητικα στο Β Σωμα Στρατου στη Βεροια δε σημαινει οτι πρεπει να ειναι και Ειδικες Δυναμεις. Το ειπες και μονο σου εξαλλου. Επιλεκτες δυναμεις ΄΄πεζικου΄΄ ειναι. Ειναι κατι το ενδιαμεσο μεταξυ πεζικου και ειδικων δυναμεων αλλα δεν μπορουν να θεωρηθουν Ειδικες Δυναμεις. Προσωπικα για μενα Ειδικες Δυναμεις μονο οι καταδρομεις και οι πεζοναυτες πρεπει να ειναι.Βγηκαμε και λιγο εκτος θεματος αλλα τελος παντων.
-
- Στρατηγός
Το τελευταίο είναι, για άσχετα πράγματα υπάρχει το ΚΨΜ
Δηλαδη αν εχεις c2 proficiency και c1 σε 2η γλωσσα αντι 500 παιρνεις παλι 400; Πιο λιανα περισσοτερα απο 400 μορια δεν παιρνεις σε καμια περιπτωση απο ξενες γλωσσες;
-
- Στρατηγός
Τα 400 μόρια είναι τα περισσότερα που μπορεί να μαζέψει κάποιος από τις ξένες γλώσσες, φρουρούς θέλουνε όχι μεταφραστές
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 14
Κ πολλα ζητανε κανονικα μονο αγγλικα αποψη μου
Σε περιπτωση που βγει παντως για 1000 ατομα (λεμε τωρα) αυτο σημαινει οτι 800 ατομα θα ειναι για α κατηγορια και 200 για β. Στην περσινη παντως αυτος που ειχε 800 σειρα εμπαινε στην α με 2390 μορια και στην β αυτος που ειχε 200 σειρα εμπαινε με 2663,636.
Σωστα φιλε μικε αντε να δουμε φετος τι θα γινει.
Ετσι λεω και εγω φιλε μου, αντε να δουμε!
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 14
MIKE27 έγραψε:Ετσι λεω και εγω φιλε μου, αντε να δουμε!
αν γινει σαν κ περσι φιλε μικε εγω ειμαι καμενος απο χερι
Γιατι; Ποσα εχεις ειπαμε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης