Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)
Σημερα μιλησα με φιλο μου ΕΦ που μπηκε τωρα και μου ειπε οτι ακουστικε για 800 ατομα τον μαρτιο! Αν γινει κατι τετοιο πως θα πανε οι θεσεις ακριβως; Α και β;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
310LELE έγραψε:Σημερα μιλησα με φιλο μου ΕΦ που μπηκε τωρα και μου ειπε οτι ακουστικε για 800 ατομα τον μαρτιο! Αν γινει κατι τετοιο πως θα πανε οι θεσεις ακριβως; Α και β;
640 στην Α και 160 στην Β
τι κατηγορια;vaso st. έγραψε:Δεν πιστευω να βγαλει 500 ατομα... Εχουν πολλες ελλειψεις... Και το 2010 που ζητησαν 500 ατομα το μετανιωσαν... Εγω τωρα μαζευω για να εχω στην επομενη 2350... Και ο, τι γινει...
πολλα ακουγοντε αλλα μεχρι να γινουν πραξει εχει δρομο... Δεν σας απογοητευω αλλα μην εθελοτυφλουμε κιολας. Μαζεψτε οσα μορια περισσοτερα μπορειτε και οτι ειναι να ερθει θα ερθει.310LELE έγραψε:Σημερα μιλησα με φιλο μου ΕΦ που μπηκε τωρα και μου ειπε οτι ακουστικε για 800 ατομα τον μαρτιο! Αν γινει κατι τετοιο πως θα πανε οι θεσεις ακριβως; Α και β;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Greek_Army έγραψε:OMEGA έγραψε:
Δημοσίου Ι. Ε. Κ. Ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας»
για την πιστοποιηση ποιος γνωριζει την διαδικασια.
http://oeek.thess.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=121&Itemid=124#
στην προκηρυξη λεει :12ο Πτυχίο Δημοσίου ΙΕΚ «Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας»
Την κατοχή πτυχίου δημόσιου Ι. Ε. Κ. Ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».
Τίτλοι σπουδών ιδιωτικού Ι. Ε. Κ. Έστω και αν χαρακτηρίζονται ισότιμοι, δεν λαμβάνονται υπόψη.
θελουν και την πιστοποιηση;
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- arxaios
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Εγω εχω απολυτηριο λυκειου 15.1, δοκιμος, διπλωμα κατηγοριας Γ και διπλωμα για μηχανη. Τι πιστευετε?
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Μεσα εισαι. Αν βγαλει Παραπανω απο 300-400.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
OMEGA έγραψε:Greek_Army έγραψε:OMEGA έγραψε:
Δημοσίου Ι. Ε. Κ. Ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας»
για την πιστοποιηση ποιος γνωριζει την διαδικασια.
http://oeek.thess.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=121&Itemid=124#
στην προκηρυξη λεει :12ο Πτυχίο Δημοσίου ΙΕΚ «Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας»
Την κατοχή πτυχίου δημόσιου Ι. Ε. Κ. Ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».
Τίτλοι σπουδών ιδιωτικού Ι. Ε. Κ. Έστω και αν χαρακτηρίζονται ισότιμοι, δεν λαμβάνονται υπόψη.
θελουν και την πιστοποιηση;
ναι θελουν και την πιστοποιηση... Και σκεψου...2 χρονια για το ιεκ και αλλο ποσο για την πιστοποιηση... Αποψη μου αν δεν θες να γινεις σεκιουριτας δεν αξιζει...
- arxaios
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Αν τα βγαζω σωστα εχω 2510 μορια, σωστα;
Aν εισαι Α κατηγορια εχεις καλα μοριαarxaios έγραψε:Αν τα βγαζω σωστα εχω 2510 μορια, σωστα;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
310LELE έγραψε:ναι θελουν και την πιστοποιηση... Και σκεψου...2 χρονια για το ιεκ και αλλο ποσο για την πιστοποιηση... Αποψη μου αν δεν θες να γινεις σεκιουριτας δεν αξιζει...
στην προκηρυξη δεν λεει πως χρειαζεται και πιστοποιηση... Πτυχιο δημοσιου ιεκ λεει μονο...
OMEGA έγραψε:310LELE έγραψε:ναι θελουν και την πιστοποιηση... Και σκεψου...2 χρονια για το ιεκ και αλλο ποσο για την πιστοποιηση... Αποψη μου αν δεν θες να γινεις σεκιουριτας δεν αξιζει...
στην προκηρυξη δεν λεει πως χρειαζεται και πιστοποιηση... Πτυχιο δημοσιου ιεκ λεει μονο...
φιλε μου η πιστοποιηση εννοειτε... Εκτος του οτι εχει υποθει και εδω εχω ρωτησει κιολας!
Αν λετε τα μορια σας να λετε και την κατηγορια σας.
Φιλε Τακη μια χαρα τα λεω!
Διαβασε καλα τι γραφω πρωτα!
Μιλαω παντα για την 400 θεση!
Διαβασε καλα τι γραφω πρωτα!
Μιλαω παντα για την 400 θεση!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
310LELE έγραψε:OMEGA έγραψε:310LELE έγραψε:ναι θελουν και την πιστοποιηση... Και σκεψου...2 χρονια για το ιεκ και αλλο ποσο για την πιστοποιηση... Αποψη μου αν δεν θες να γινεις σεκιουριτας δεν αξιζει...
φιλε μου η πιστοποιηση εννοειτε... Εκτος του οτι εχει υποθει και εδω εχω ρωτησει κιολας!
εισαι σιγουρος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες