Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
Μια βοηθεια απο οποιον ξερει σιγουρα. Ειμαι επιτυχων στους 4000. Αν ολα πανε καλα απο δευτερα θα ειμαι στην σχολη. Αλλα εχω κανει τα χαρτια και για τους 725 και εχω 2600 στην Β και Γ κατηγορια. Μεχρι ποτε εχω το δικαιωμα να φυγω απο την σχολη σε περιπτωση που ειμαι επιτυχων στου 725.
Φιλε lefteris_13, μπορεις να φυγεις απο την σχολη πριν αυτη τελειωσει, δηλαδη πριν τους 4 μηνες της εκπαιδευσης.
Αυτο με τα 2600 μορια δεν το καταλαβα, στους 5ετους εχεις 2600 η βγαζεις 2600 στους 725 και σε ποια κατηγορια;
Αυτο με τα 2600 μορια δεν το καταλαβα, στους 5ετους εχεις 2600 η βγαζεις 2600 στους 725 και σε ποια κατηγορια;
Μην μπερδευεται τις προκυρηξεις. Αλλο η μια αλλο η αλλη. Για β κατηγορια ειναι μονο 203 θεσεις το απολυτηριο μετραει μονο σε περιπτωση ισοβαθμιας θα δωσουν και καποιοι εποχιακοι αυτοι που ειναι στα πεζοπορα ολοι ειναι καταδρομεις τα λυκεια ειναι μαζι και οχι χωριστα και πολλα αλλα. Ορισμενοι που περασαν 5ετεις πιστευουν οτι θα ειναι σιγουρα και στους 725 ομως υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ των προκυρηξεων.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
lefteris_13 έγραψε:2800 ειχα στους 4000 και 2600 στους 725.
Πές μου τα προσόντα σου και σε πια κατηγορία δήλωσες αν είναι εύκολο αδερφέ...
17 απολυτηριο λυκειου = 1700+
ειδικες δυναμεις = 500+
πολυτεκνος = 300+
διπλωμα μηχανης =50+
ecdl =50=
2600
δηλωσα πρωτα την κατηγορια Γ γιατι εχω και διπλωμα γ αλλα δεν εχω προυπηρεσια και μετα την κατηγορια Β.
ειδικες δυναμεις = 500+
πολυτεκνος = 300+
διπλωμα μηχανης =50+
ecdl =50=
2600
δηλωσα πρωτα την κατηγορια Γ γιατι εχω και διπλωμα γ αλλα δεν εχω προυπηρεσια και μετα την κατηγορια Β.
Ακομα δεν εχω καταλαβει τι ισχυει με τις κατηγοριες. Αν εχεις δηλωσει και β και γ, παιζεις και στις δυο. Απο εκει κ περα μπαινεις εκι που εχεις δηλωσει πρωτα, σωστα; Πχ ο Y εχει 2.500 μορια και εχει δηλωσει πρωτα τη γ και μετα τη β. Εστω οτι πιανει τη βαση και στις δυο. Τοτε μπαινει αναγκαστικά στην γ, σωστα; Αν ομως δεν πιασει τη βαση στη γ, αλλα μονο στη β, μπαινει στη β. Καλα τα λεω ρε παιδια?
eftyc31 έγραψε: Ακομα δεν εχω καταλαβει τι ισχυει με τις κατηγοριες. Αν εχεις δηλωσει και β και γ, παιζεις και στις δυο. Απο εκει κ περα μπαινεις εκι που εχεις δηλωσει πρωτα, σωστα; Πχ ο Y εχει 2.500 μορια και εχει δηλωσει πρωτα τη γ και μετα τη β. Εστω οτι πιανει τη βαση και στις δυο. Τοτε μπαινει Αναγκαστικά στην γ, σωστα; Αν ομως δεν πιασει τη βαση στη γ, αλλα μονο στη β, μπαινει στη β. Καλα τα λεω ρε παιδια;
σωστά κατάλαβες.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
lefteris_13 έγραψε:17 απολυτηριο λυκειου = 1700+
ειδικες δυναμεις = 500+
πολυτεκνος = 300+
διπλωμα μηχανης =50+
ecdl =50=
2600
Στην Γ είσαι μέσα δώσε βάση στα Αγωνίσματα!
Παιδια καλησπέρα, το proficiency μετραει 100 μορια και το advance σε δευτερη ξενη γλωσσα 50;
Και γενικα, στην κατηγορια Β για υπολογισμό μορίων, πολλαπλασιαζουμε το απολυτηριο λυκειου * 1000 και προσθετουμε τυχον εξτρα μορια;
Νομιζω εχω 2010 μορια στην κατηγορία Β, έχω ελπίδες Να με καλέσουν;
μακαρι να καταφερνα τα αγωνισματα, αλλα δυσκολευομαι πολυ στο αλμα σε μήκος.
Και γενικα, στην κατηγορια Β για υπολογισμό μορίων, πολλαπλασιαζουμε το απολυτηριο λυκειου * 1000 και προσθετουμε τυχον εξτρα μορια;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Lock έγραψε:Παιδια καλησπέρα, το proficiency μετραει 100 μορια και το advance σε δευτερη ξενη γλωσσα 50;
Για τα Αγγλικά είναι ακριβώς όπως το είπες φίλε μου όπως και για τα μόρια... Είσαι χαμηλά σύμφωνα με τα Στοιχεία μέχρι στιγμής Αλλά έχει δύσκολα αγωνίσματα και ποτέ δεν ξέρεις!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
μέσα είσαι [;) ]lefteris_13 έγραψε: 2800 ειχα στους 4000 και 2600 στους 725.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
2372 βαση τις Β PFF
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες