Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
Παιδια πηγα για την αιτηση και σημερα δεν ειχε πολυ κοσμο. Ηταν πολυ καλα. Αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατηγορια επαλ με ενιαιο. Υπαρχει η οχι; Γιατι μου ειπαν οτι υπαρχει εκει. Τωρα δεν ξρω. Ξερει κανεις απο δω; .
john έγραψε:Παιδια πηγα για την αιτηση και σημερα δεν ειχε πολυ κοσμο. Ηταν πολυ καλα. Αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατηγορια επαλ με ενιαιο. Υπαρχει η οχι; Γιατι μου ειπαν οτι υπαρχει εκει. Τωρα δεν ξρω. Ξερει κανεις απο δω;
φιλε γιαννη σιγουρα πηγες να κανεις αιτηση για την προκυρηξη της πυροσβεστικης;Δεν υπαρχει αδερφε διαχωρισμος σε αυτη την προκυρηξη! Αυτος που σου ειπε οτι υπαρχει, πρεπει να ειναι πιο χαζος και απο μια κιμωλια

Σου ειπαν υπαρχει; Υποκατηγοριες δηλαδη; Και που ειναι αυτο δεν το λεει καπου... Και απλα σου ειπαν ναι υπαρχει;
Παιδια και εγω που πηγα χτες να καταθεσω μου ειπε ενας πυροσβεστης οτι ειναι 70 30 αλλα μετα μολις πηγα επανω στους αξιωματικους και ρωτησα μου ειπαν οτι ολοι ειναι σε ενα τσουβαλι και το 70- 30 εχει καταργηθει βεβαια εμενα τελικα μου ελειπε ενα χαρτι και δεν μπορεσα να κανω δουλεια θα παω παλι αυριο αυτα στηn πυ λαρισας ευχαριστω
Παιδια μια διευκρινηση, ξερω εχουν ρωτησει κι αλλοι στις προηγουμενες σελιδες, αλλα δεν βγαζω ακρη, για το ecdl ενδιαφερομαι, τι ακριβως θα τους παραδωσω και απο που. Στα κεπ μου δωσαν μια υπευθυνη δηλωση μαζι με το χαρτι, ενας γνωστος μου ειπε μονο το χαρτι. Την προκηρυξη την εχω διαβαση πολλακης αλλα δεν νοιωθω.(εχω διαβασει το αποσπασμα που προτεινεις greek-army)
ευχαριστω εκ των προτερων
ευχαριστω εκ των προτερων
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
δημητρης25 έγραψε:Οχι ρε αδελφε. Γ κατηγοριας εχω! Βαση αυτα που λες 16 απολυτηριο+500 ειδικες δυναμεις+50 μηχανη συνολο 2150 χονδρικα! Για βασεις δεν μπορω να πω τιποτα φιλε. Ειδικα στην γ! Θα δεις κατι κοριτσακια με 18 απολυτηριο,+300 τα αγγλικα,+ χαρτι υπολογιστων+μηχανη κτλ κ θα μας στειλουν αδιαβαστους.
Δημητρη +100 τα αγγλικα οχι 300 (για proficiency λεω).
φιλικά
ελπιζω να μην κανω λαθος...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Μαγκες θεσσαλονικη παρελαση γινοταν εξω απο την πυροσβεστικη σημερα.
βλεπω να γινονται 30000 αιτησεις...
βλεπω να γινονται 30000 αιτησεις...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ΔΕΝ υπαρχει διαχωρισμος τεε και ενιαιου. Αφηστε τι λεει ο καθενας. Διαβαστε το φεκ και θα καταλαβετε. Εκανα προχτες τα χαρτια μου. Ενιαιο και τεε ειναι στην Β΄κατηγορια χωρις να υποδιαιρουνται περαιτερω.john έγραψε:Παιδια πηγα για την αιτηση και σημερα δεν ειχε πολυ κοσμο. Ηταν πολυ καλα. Αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατηγορια επαλ με ενιαιο. Υπαρχει η οχι; Γιατι μου ειπαν οτι υπαρχει εκει. Τωρα δεν ξρω. Ξερει κανεις απο δω;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Παιδια οσον αφορα το θεμα διαχωρισμου γελ-τεε ειναι μεγαλη ιστορια...
στην προηγουμενη προκυρηξη επρεπε να διαβασεις το φεκ για να δεις οτι υπαρχει διαχωρισμος 70-30 γιατι στην προκυρηξη στο fireservice.gr ειχε μονο παραπομπη και ελεγε για διαχωρισμο 60-40 για Γ' κατηγοριας και μη.
και στα αποτελεσματα αν ειδατε δεν υπηρξε διαχωρισμος 60-40 για Γ' κατηγορια.
Τρεχα γυρευε!
Τωρα παμε στα δικα μας διαβασα το φεκ αλλα και δε λεει για διαχωρισμό αλλα δεν προκυρησσει και αριθμο θεσεων παρα μονο ειναι ο κανονισμος εκτος και αν καποιος βρει το φεκ που προκυρησσει τις θέσεις.
Τωρα για τα μόρια ειναι τελειος διαφορετικος ο τροπος αξιολογησης και θα υπαρχουν αρκετοι με πρυπηρεσια και ειδικες δυναμεις (500 μορια) και θα ειναι υψηλη η βαση (2100-2200 μορια) αλλα πολλοι θα κοπουν οποτε θα πεσει...
στην προηγουμενη προκυρηξη επρεπε να διαβασεις το φεκ για να δεις οτι υπαρχει διαχωρισμος 70-30 γιατι στην προκυρηξη στο fireservice.gr ειχε μονο παραπομπη και ελεγε για διαχωρισμο 60-40 για Γ' κατηγοριας και μη.
Τρεχα γυρευε!
Τωρα παμε στα δικα μας διαβασα το φεκ αλλα και δε λεει για διαχωρισμό αλλα δεν προκυρησσει και αριθμο θεσεων παρα μονο ειναι ο κανονισμος εκτος και αν καποιος βρει το φεκ που προκυρησσει τις θέσεις.
Τωρα για τα μόρια ειναι τελειος διαφορετικος ο τροπος αξιολογησης και θα υπαρχουν αρκετοι με πρυπηρεσια και ειδικες δυναμεις (500 μορια) και θα ειναι υψηλη η βαση (2100-2200 μορια) αλλα πολλοι θα κοπουν οποτε θα πεσει...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
freaky Καλα εκανες γιατι δεν το ηξερα. Νομιζα οτι πηγαινε οπως στους εφ κ στους 600 πολιτες! Ευχαριστω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Παιδια οσον αφορα το θεμα διαχωρισμου γελ-τεε ειναι μεγαλη ιστορια...
Τρεχα γυρευε!
πεστα ρε μεγαλε, γιατι κι εγω αυτο ελεγα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα και ολοι επεσαν να με φανε!
Τρεχα γυρευε!
πεστα ρε μεγαλε, γιατι κι εγω αυτο ελεγα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα και ολοι επεσαν να με φανε!
Η ουσια είναι πως στο φεκ της τωρινης προκηρυξης δεν υπαρχει ουτε διαχωρισμος ουτε τιποτα, αρα ολα τα λυκεια στην ιδια κατηγοριαfreaky-spooky έγραψε:Παιδια οσον αφορα το θεμα διαχωρισμου γελ-τεε ειναι μεγαλη ιστορια...
Τρεχα γυρευε!
Δεν έγραφε το ΦΕΚ οτι θα υπάρχει διαχωρισμός. Αυτό που έγραφε ήταν οτι απο τις 600 θέσεις, το 60% θα ήταν οδηγοί. Αυτό ακόμα ισχύει.manos25thess έγραψε:Η ουσια είναι πως στο φεκ της τωρινης προκηρυξης δεν υπαρχει ουτε διαχωρισμος ουτε τιποτα, αρα ολα τα λυκεια στην ιδια κατηγοριαfreaky-spooky έγραψε:Παιδια οσον αφορα το θεμα διαχωρισμου γελ-τεε ειναι μεγαλη ιστορια...
Τρεχα γυρευε!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
manos25thess έγραψε:Η ουσια είναι πως στο φεκ της τωρινης προκηρυξης δεν υπαρχει ουτε διαχωρισμος ουτε τιποτα, αρα ολα τα λυκεια στην ιδια κατηγοριαfreaky-spooky έγραψε:Παιδια οσον αφορα το θεμα διαχωρισμου γελ-τεε ειναι μεγαλη ιστορια...
Τρεχα γυρευε!
ποτε μην λες ποτε! Ολα μπορεις να τα περιμενεις! Στις καυηγοριες βεβαια που λεει για οποιοδηποτε τυπο λυκειου! Στις αλλες κατηγοριες πανεπηστημιου και τετοια θα βγει οπως τα λενε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
vagosm έγραψε:Δεν έγραφε το ΦΕΚ οτι θα υπάρχει διαχωρισμός. Αυτό που έγραφε ήταν οτι απο τις 600 θέσεις, το 60% θα ήταν οδηγοί. Αυτό ακόμα ισχύει.
3 λαλούν και 2 χορεύουν... Μετά από τόσους μήνες ακόμα να το καταλάβετε ορισμένοι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες