Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
μανοσ

Δημοσίευση από μανοσ »

Τελικα θελει βεβαιωση απο εργοδοτη αλλα απο που; Απο το ικα η απο την επιθεωρηση εργασειασ?
ADVENTURE
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ADVENTURE »

Ποσα μορια συγκεντρωνεις για την δ1;(αν θελεις απαντας)
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

Απλα ελληνικα ειναι! Δε με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι η προκηρυξη το γραφει ξεκαυθαρα! Ειδικοτητα καταστρωματος. Το λεει ξεκαθαρα kai το αρθρο 73 του κωδικα δημοσιου ναυτικου δικαιου. Ειδικοτητες καταστρωματος: Πλοιαρχος, υπαρχος, υποπλοιαρχος, ανθυποπλοιαρχος, δοκιμος καταστρωματος.

ΥΓ. Που και που δεν πειραζει να κανετε και κανενα μπαρκο σαν ανθυποπλοιαρχοι! Γι αυτο βγαλατε τις συγκεκριμενες σχολες... Οι προκηρυξεις δεν ξερεις εαν σου κατσουν! Εαν δεν σου κατσουν ομως δεν τα βαφεις και μαυρα!

ADVENTURE
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ADVENTURE »

Την πηρες την βεβαιωση;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

DIMITRIS_84 έγραψε:Παιδες σημερα έκανα τα χαρτια μου για την προκηρυξη (πυροσβεστικο σωμα Ηρακλείου Κρήτης) και λυπαμαι που θα το πω αλλα το βασικο κριτιριο για την βαση της Γ κατηγοριας ειναι Ποιος εχει τα περισσοτερα εξάμηνα προυπηρεσίας επαγγελματικής οδήγησης. Για την ακρίβεια επιασα κουβέντα με ενα παλικάρι ο οποιος ειχε απολυτήριο 14 και εβγαζε 2.950 μορια! Οκ ειχε και ειδικες δυναμεις και κατι αλλα, ομως πηρε 800 μορια απο τα 8 εξάμηνα προυπηρεσιας. Και ηταν και αλλοι 3-4 την στιγμη που εκανα εγω τα χαρτια μου με 10 και 12 εξάμηνα. Που θέλω να καταλήξω; Κατα προσωπικη εκτιμηση, κατι προβλεψεις που εγιναν εδω κατα καιρους και εκαναν λογο για 2.150 και 2.200 μορια, δεν στεκουν για κανεναν λογο. Προσωπικη εκτιμηση παντα.

δυστυχως για εμας φιλε που κυμαινομαστε απο 2100 εως 2300 μορια. Αλλα εγω ρωταω αυτοι με τα τοσα μορια γιατι δεν εκαναν στην προηγουμενη προκυρηξη; Ποσοι θα ειναι αυτοι με τοσα πολλα μορια; Να ειναι 50 ολοι και ολοι... Ε μετα απο αυτους τους 50 πιστευω οτι απο 2900 μορια θα πεσει αυτοματως στα 2400... Και θα καταληξει ο τελευταιος επιτυχων με 2150. Εγω επιτυχων δεν περιμενω να ειμαι, μαζευω 2110, απλα πιστευω να βρισκομαι σε μια καλη σειρα επιλαχοντων (φιλικα-παντα προσωπικη μου αποψη, ολα αυτα που ειπα) καλη μας επιτυχια!Εικόνα
VAGELIS

Δημοσίευση από VAGELIS »

Τι να πω ρε παιδια τα πραγματα ειναι πολυ μπερδεμενα... Εικόνα
http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?p=162459&sid=102ab658782e8ef11e9ae6d5f544a66c
αυριο θα παρω την βεβαιωση εργοδοτη και μετα επιθεωρηση εργασιας για θεωρηση και σας ενημερωνω...
εαν καποιος αλλος εδωσε την προυπηρεσια καπως αλλιως και το δεχτηκαν ας μας πει

ΥΓ. Τα τηλεφωνα της πυροσβεστικης μονιμως κατηλειμενα Εικόνα

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:Παιδες σημερα έκανα τα χαρτια μου για την προκηρυξη (πυροσβεστικο σωμα Ηρακλείου Κρήτης) και λυπαμαι που θα το πω αλλα το βασικο κριτιριο για την βαση της Γ κατηγοριας ειναι Ποιος εχει τα περισσοτερα εξάμηνα προυπηρεσίας επαγγελματικής οδήγησης. Για την ακρίβεια επιασα κουβέντα με ενα παλικάρι ο οποιος ειχε απολυτήριο 14 και εβγαζε 2.950 μορια! Οκ ειχε και ειδικες δυναμεις και κατι αλλα, ομως πηρε 800 μορια απο τα 8 εξάμηνα προυπηρεσιας. Και ηταν και αλλοι 3-4 την στιγμη που εκανα εγω τα χαρτια μου με 10 και 12 εξάμηνα. Που θέλω να καταλήξω; Κατα προσωπικη εκτιμηση, κατι προβλεψεις που εγιναν εδω κατα καιρους και εκαναν λογο για 2.150 και 2.200 μορια, δεν στεκουν για κανεναν λογο. Προσωπικη εκτιμηση παντα.

δυστυχως για εμας φιλε που κυμαινομαστε απο 2100 εως 2300 μορια. Αλλα εγω ρωταω αυτοι με τα τοσα μορια γιατι δεν εκαναν στην προηγουμενη προκυρηξη; Ποσοι θα ειναι αυτοι με τοσα πολλα μορια; Να ειναι 50 ολοι και ολοι... Ε μετα απο αυτους τους 50 πιστευω οτι απο 2900 μορια θα πεσει αυτοματως στα 2400... Και θα καταληξει ο τελευταιος επιτυχων με 2150. Εγω επιτυχων δεν περιμενω να ειμαι, μαζευω 2110, απλα πιστευω να βρισκομαι σε μια καλη σειρα επιλαχοντων (φιλικα-παντα προσωπικη μου αποψη, ολα αυτα που ειπα) καλη μας επιτυχια!Εικόνα
φιλε μάλλον δεν εχεις καταλάβει τι εχω γράψει ή δεν ειχες δει το συστημα μοριοδοτησης της προηγουμενης προκηρυξης. Στην προηγουμενη δεν υπηρχε μοριοδοτηση για πληρη εξαμηνα προυπηρεσιας για οδηγους επαγγελματικων οχημάτων, οποτε το σχολιο σου ειναι αστοχο. Φανταζομαι τωρα κατάλαβες την διαφορά. Αν θες την προσωπική μου άποψη, παροτι δεν εχω ασχοληθει ιδιαίτερα με την κατηγορία σου, η βάση θα είναι στάνταρ πιο πάνω απο ότι στην Β΄που την υπολογίζω στα 2.350
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Σε αυτο εχεις δικιο, οτι δεν μετραγαν εξαμηνα. Αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι πολυ αυτοι με τοσα εξαμηνα, οπως ειπα το πολυ να ειναι 50 ατομα. Αλλα και οι 2 εικασιες κανουμε, οτι ειναι να γινει, ας γινει.
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:Σε αυτο εχεις δικιο, οτι δεν μετραγαν εξαμηνα. Αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι πολυ αυτοι με τοσα εξαμηνα, οπως ειπα το πολυ να ειναι 50 ατομα. Αλλα και οι 2 εικασιες κανουμε, οτι ειναι να γινει, ας γινει.
υπομονη λιγων εβδομαδων χρειαζεται και θα δειξει.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Καλημερα! Ετοιμα τα χαρτια μου. Για γ κατηγορια.16/1 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μηχανης πως τα βλεπετε τα πραγματα;*στον υπολογισμο μου τα βγαζει ολα κινεζικα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από amomos2 »

greko_27 έγραψε:Απλα ελληνικα ειναι! Δε με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι η προκηρυξη το γραφει ξεκαυθαρα! Ειδικοτητα καταστρωματος. Το λεει ξεκαθαρα kai το αρθρο 73 του κωδικα δημοσιου ναυτικου δικαιου. Ειδικοτητες καταστρωματος: Πλοιαρχος, υπαρχος, υποπλοιαρχος, ανθυποπλοιαρχος, δοκιμος καταστρωματος.

ΥΓ. Που και που δεν πειραζει να κανετε και κανενα μπαρκο σαν ανθυποπλοιαρχοι! Γι αυτο βγαλατε τις συγκεκριμενες σχολες... Οι προκηρυξεις δεν ξερεις εαν σου κατσουν! Εαν δεν σου κατσουν ομως δεν τα βαφεις και μαυρα!

ναι ρε φιλε να κανω μπαρκο γιαυτο βγαλαμε συγκεκριμενες σχολες αλλα αμα μπορω να χτυπησω την προκυρηξη γτ οχι; Και εξαλου δεν εχω προλαβει ν; Α κανω μπαρκο!
Άβαταρ μέλους
petran1988
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από petran1988 »

Έχω απολυθεί εδώ και 2,5 μήνες από προεδρική φρουρά και τα χαρτιά της απόλυσής μου δεν έχουν πάει ακόμα στην στρατολογία, άρα δεν μπορώ να βγάλω το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ένας αξιωματικός εκεί μου είπε ότι για την Προκήρυξη Μπορώ να κάνω μία υπεύθυνη δήλωση που να αναγράφω ότι τελείωσα εκεί αλλά για λόγους υπηρεσιακούς δεν κατάφερα να πάρω το αντίστοιχο έγγραφο από την στρατολογία και θα το καταθέσω αργότερα. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από rasald »

Μαγκες πριν λιγο γυρισα απο μαγουλα. Μεχρι τωρα 230 υποψηφιοι. Εγω εκανα στη β. Λιγες παρατηρησεις:
-πολλοι μα παρα πολλοι δινουν για α και γ κατηγορια
-απολυτηρια αρκετα χαμηλα
-αρκετες γυναικες παραδοξωςΕικόνα
γενικοτερα παντως δυσκολο να γινει προβλεψη για βασεις. Αν εχετε καμια αποψη πειτε τη!Εικόνα
panos

Δημοσίευση από panos »

Καλη Επιτυχία Να Έχουμε παιδιά...
Με 2255 στην β' κατηγορία Είμαι Καλά πιστεύετε;

phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός

Δημοσίευση από phaethon »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:

Δεν θα είναι ούτε 50 ούτε 100 θα είναι πολλοί περισσότεροι κι αυτό γιατί, στην προηγούμενη προκήρυξη η προϋπηρεσία δεν υπολογιζότανε στα μόρια άρα δεν φαινόταν, φαινόταν μόνο το δίπλωμα Γ-Δ-Ε, που τελικά είχε και η κουτσή Μαρία, τώρα όμως μετράει και μάλιστα πολύ στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες