ntinos έγραψε:Γεια σας και απο μενα. Θα θελα τη βοηθεια σας γιατι παρολο που διαβασα την προκηρυξη εχω καποιες αποριες. Εχω πτυχιο ενιαιου λυκειου 14,3, αγγλικα πολυ καλα, διπλωμα μοτοσυκλετας και γ' κατηγοριας (το οποιο εχω γυρω στους 8 μηνες) και πτυχιο ECDL, και ημουν και δοκιμος στον στρατο. Εχω ομως και πτυχιο τει οικονομικης κατευθυνσης 6.7. Να κανω τα χαρτια μου στην α' και β Κατηγορια ή α και γ ; Δεν εχω καταλαβει αν για την γ κατηγορια πρεπει να εχεις και ενσημα για να συμετασχεις. Ειμαι αρκετα μπερδεμενος. Ευχαριστω προκαταβολικα !
για την γ κατηγορια που μπορεις να συμμετασχεις βγαζεις 2080 μορια, απλα αν ειχες ενσημα σαν επαγγελματιας οδηγος τουλαχιστον πληρες 6μηνο θα επαιρνες επιπλεον μορια. Τωρα δεν μπορει να σου πει κανενας για το που θα κανεις, γιατι και εμεις εικασιες κανουμε για τις βασεις... Οτι σε φωτισει ο θεουλης
ntinos έγραψε:Γεια σας και απο μενα. Θα θελα τη βοηθεια σας γιατι παρολο που διαβασα την προκηρυξη εχω καποιες αποριες. Εχω πτυχιο ενιαιου λυκειου 14,3, αγγλικα πολυ καλα, διπλωμα μοτοσυκλετας και γ' κατηγοριας (το οποιο εχω γυρω στους 8 μηνες) και πτυχιο ECDL, και ημουν και δοκιμος στον στρατο. Εχω ομως και πτυχιο τει οικονομικης κατευθυνσης 6.7. Να κανω τα χαρτια μου στην α' και β Κατηγορια ή α και γ ; Δεν εχω καταλαβει αν για την γ κατηγορια πρεπει να εχεις και ενσημα για να συμετασχεις. Ειμαι αρκετα μπερδεμενος. Ευχαριστω προκαταβολικα !
Απλά στην Γ θα πάρεις επιπλέον μόρια αν έχεις τα παρακάτω . Εκατό (100) μονάδες για όσους έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το
δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού.
Σε περίπτωση που κατέχουν και τις δυο κατηγορίες διπλώματος, λαμβάνουν μόρια μόνο για τη μία.
. Εκατό (100) μονάδες για κάθε πλήρες εξάμηνο προϋπηρεσία ως επαγγελματίες οδηγοί με άδεια
Εγώ παιδιά δεν την έχω πάρει, αύριο θα τη πάρω αλλά εχω μια παλαιότερη που έχει κωδικό 106, η βεβάιωση εργοδότη χρειάζεται; Γιατί η προκήρυξη γράφει:
Βεβαίωση Ο. Α. Ε. Ε. Για το χρονικό διάστημα (τουλάχιστο πλήρες εξάμηνο) για το οποίο ο υποψήφιος εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και άνω, για την πιστοποίηση της προϋπηρεσίας ως επαγγελματία οδηγού και αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Καλησπερα! Για την βάση στην κατηγορία Α ξέρουμε τπτ; Λογικα θα είναι πολυ πιο κάτω απο τις υπόλοιπες γιατί το άριστα στα πτυχία ειναι 10, έστι *100 παει το πολύ 1000, άρα η βάση θα κυμαίνεται γύρω στα 1200 μορια (βαζοντας και ειδ. Δυνάμεις που έχουν αρκετοί) εσεις τι λέτε;
c_h_r έγραψε:Καλησπερα! Για την βάση στην κατηγορία Α ξέρουμε τπτ; Λογικα θα είναι πολυ πιο κάτω απο τις υπόλοιπες γιατί το άριστα στα πτυχία ειναι 10, έστι *100 παει το πολύ 1000, άρα η βάση θα κυμαίνεται γύρω στα 1200 μορια (βαζοντας και ειδ. Δυνάμεις που έχουν αρκετοί) εσεις τι λέτε;
ΟΙ θέσεις είναι ελάχιστες σε κάθε κατηγορία (απο 10 ατομα)
πανελληνίως θα βρεθούν με 7.5 Πτυχίο Ειδικές δυνάμεις, μηχανή και αγγλικά προφ... Οπότε Για να ελπίζεις 1400 τουλάχιστο... Βασικά παραπάνω τη περιμένω. Τα μεταπτυχιακά δε είναι δυσεύρετα.
για την γ κατηγορια που μπορεις να συμμετασχεις βγαζεις 2080 μορια, απλα αν ειχες ενσημα σαν επαγγελματιας οδηγος τουλαχιστον πληρες 6μηνο θα επαιρνες επιπλεον μορια. Τωρα δεν μπορει να σου πει κανενας για το που θα κανεις, γιατι και εμεις εικασιες κανουμε για τις βασεις... Οτι σε φωτισει ο θεουλης
δες στα αποτελεσματα στην προκυρηξη υπαξιωματικων λιμενικου στην κατηγορια τει ποσοι εχουν ειδικες δυναμεις πιστευω να σε βοηθησει
NIKOS έγραψε:Παίδια έχω 13 απολ. Ενιαιου,ecdl, διπλωμα μηχανης, αμάξι β,lower, ειδικες δυναμεις. αξιζει να τα κάνω τα χαρτια μου η όχι; Και πόσα μόραι βγάζω;
ty
Την εφαρμογή για τα μόρια δεν την έφτιαξα για εμένα, αλλά για τους ενδιαφερόμενους, οπότε ψάξε και δες πόσα έχεις
Παιδια μια ερωτηση. Αν καποιος κανει αιτηση και χρησιμοποιησει την πολυτεκνια, μπαινει σε πινακες μονο για πολυτεκνους; η αν μεινει εξω στους πολυτεκνους μεταφερεται και στον αλλο πινακα; επισης τι ποσοστο θα εχουν οι πολυτεκνοι στο συνολο; δε το βλεπω στην προκυρηξη.
theolvs έγραψε:Παιδια μια ερωτηση. Αν καποιος κανει αιτηση και χρησιμοποιησει την πολυτεκνια, μπαινει σε πινακες μονο για πολυτεκνους; η αν μεινει εξω στους πολυτεκνους μεταφερεται και στον αλλο πινακα; επισης τι ποσοστο θα εχουν οι πολυτεκνοι στο συνολο; δε το βλεπω στην προκυρηξη.
Δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για τους πολύτεκνους