Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
c_h_r
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από c_h_r »

Καλησπέρα σας, ηθελα να ρωτήσω τα εξής που μου προξενήθηκαν διαβάζοντας την προκήρυξη:1) όσοι ενδιαφέρονται για την κατηγορία Α και έχουν πτυχίο ΑΕΙ πληροφορικής (κατι που αποδεικνύει γνώσεις Η/Υ) για να πάρουν επιπρόσθετα τα μόρια για γνώσεις Η/Υ (50 είναι νομίζω) τι παραπάνω καταθέτουν ως δικαιολογητικό; Αρκεί η αναλυτική βαθμολογία απο την σχολή και καλύπτει και τα δύο; Ή μήπως δεν δικαιούνται να τα πάρουν;

2) δεν είδα πουθενά να απαιτείται καλή γνωση αγγλικών (Lower) μονο αν έχει κάποιο ανώτερο για επιπρόσθετα μόρια, αυτό σημαίνει οτι δεν καταθέτουμε το πτυχίο του Lower;

3) μετα την εκπαιδευση και των 725 ποιές οι πιθανές έδρες που πηγαίνουν;(εκτος απο τους λιμενικους σταθμους και την μουσική μπάντα που λέει συγκεκριμένα)

4) οσον αφορά τα καθήκοντα της κάθε κατηγορίας, σε τι διαφέρουν πχ οι Α απο τους Β; Οι επιτυχόντες της Α τι υποχρεώσεις θα έχουν ανάλογα με την ειδικότητα τους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

LEON έγραψε:Εγω υπηρετησα στους πεζοναυτες. Θα παρω τα 500 μορια; Η ισχυει μονο για καταδρομεις και αλεξιπτωτιστες;

Πότε υπηρέτησες;

c_h_r έγραψε:Καλησπέρα σας, ηθελα να ρωτήσω τα εξής που μου προξενήθηκαν διαβάζοντας την προκήρυξη:1) όσοι ενδιαφέρονται για την κατηγορία Α και έχουν πτυχίο ΑΕΙ πληροφορικής (κατι που αποδεικνύει γνώσεις Η/Υ) για να πάρουν επιπρόσθετα τα μόρια για γνώσεις Η/Υ (50 είναι νομίζω) τι παραπάνω καταθέτουν ως δικαιολογητικό; Αρκεί η αναλυτική βαθμολογία απο την σχολή και καλύπτει και τα δύο; Ή μήπως δεν δικαιούνται να τα πάρουν;

2) δεν είδα πουθενά να απαιτείται καλή γνωση αγγλικών (Lower) μονο αν έχει κάποιο ανώτερο για επιπρόσθετα μόρια, αυτό σημαίνει οτι δεν καταθέτουμε το πτυχίο του Lower;

3) μετα την εκπαιδευση και των 725 ποιές οι πιθανές έδρες που πηγαίνουν;(εκτος απο τους λιμενικους σταθμους και την μουσική μπάντα που λέει συγκεκριμένα)

4) οσον αφορά τα καθήκοντα της κάθε κατηγορίας, σε τι διαφέρουν πχ οι Α απο τους Β; Οι επιτυχόντες της Α τι υποχρεώσεις θα έχουν ανάλογα με την ειδικότητα τους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1. Δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι άλλο θα τα πάρεις τα μόρια με αναλυτική βαθμολογία κτλπ

2. Δεν παίρνεις μόρια από το lower οπότε τσάμπα θα το καταθέσεις

3. Mεταθέσεις πυροσβεστών

4. Βαθμολογική εξέλιξη στην Πυροσβεστική (διάβασε και θα καταλάβεις)

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

LEON έγραψε:Απο αυτα που διαβαζω στι internet μου δημιουργηθηκε η απορια ρε φιλε. Μην βαρας:). Επιπλεον στο απολυτηριο δεν αναφερεται πουθενα η φραση ειδικες δυναμεις. Συγκεκριμενα γραφει ο ΣΤΡ (Π/Ν) ταδε απολυθηκε την ταδε ημερομηνια με ειδικοτητα χειριστης ολμων-πεζοναυτης.

οχι ρε παιδια δεν βαραω, απλα ειναι δεδομενο οτι οι πεζοναυτες ειναι στις ειδικες δυναμεις. Ειναι πρασινομπερεδες. Οταν εισαι πρασινομπερες εννοειται οτι εισαι ειδικοδυναμιτης. Οι πεζοναυτες οταν φοραγαν μπλε μπερεδες δεν ανηκαν στις ειδικες δυναμεις. Εμενα το απολυτηριο μου λεει στρ ειδικων δυναμεων μεσα σε παρενθεση πεζοναυτης! Οπως και να εχει ειδικες δυναμεις αδερφε, τα παιρνεις τα μορια κανονικα.ΕικόναΕικόναΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
LEON έγραψε:Απο αυτα που διαβαζω στι internet μου δημιουργηθηκε η απορια ρε φιλε. Μην βαρας:). Επιπλεον στο απολυτηριο δεν αναφερεται πουθενα η φραση ειδικες δυναμεις. Συγκεκριμενα γραφει ο ΣΤΡ (Π/Ν) ταδε απολυθηκε την ταδε ημερομηνια με ειδικοτητα χειριστης ολμων-πεζοναυτης.

οχι ρε παιδια δεν βαραω, απλα ειναι δεδομενο οτι οι πεζοναυτες ειναι στις ειδικες δυναμεις. Ειναι πρασινομπερεδες. Οταν εισαι πρασινομπερες εννοειται οτι εισαι ειδικοδυναμιτης.Οι πεζοναυτες οταν φοραγαν μπλε μπερεδες δεν ανηκαν στις ειδικες δυναμεις. Εμενα το απολυτηριο μου λεει στρ ειδικων δυναμεων μεσα σε παρενθεση πεζοναυτης! Οπως και να εχει ειδικες δυναμεις αδερφε, τα παιρνεις τα μορια κανονικα.ΕικόναΕικόναΕικόνα

Kαλά ο καθένας πετάει την παπάτζα του... Εικόνα Όταν οι πεζοναύτες φορούσαν μπλε μπερέ (μέχρι το 2002) εσύ παίζει να πήγαινες και δημοτικό, μην λέτε πράγματα που δεν γνωρίζετε Εικόνα

Συνεχίζουμε στο θέμα μας

Υ. Γ Όταν μπει το παλικάρι να μας πει πότε υπηρέτησε για να του πούμε αν παίρνει τα μόρια

LEON

Δημοσίευση από LEON »

2010Γ ΕΣΣΟ ήμουν και απολύθηκα τον περασμένο Μάη. Απ' ότι κατάλαβα θα πάρω τα μόρια. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά.

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Greek_Army έγραψε:Kαλά ο καθένας πετάει την παπάτζα του... Εικόνα Όταν οι πεζοναύτες φορούσαν μπλε μπερέ (μέχρι το 2002) εσύ παίζει να πήγαινες και δημοτικό, μην λέτε πράγματα που δεν γνωρίζετε Εικόνα

Συνεχίζουμε στο θέμα μας

Υ. Γ Όταν μπει το παλικάρι να μας πει πότε υπηρέτησε για να του πούμε αν παίρνει τα μόρια

2003 με 2004 ημουν μεγαλο πευκο-πεζοναυτες 505 τ. Π/ν και ασπροπυργο αλεξιπτωτα. Ειχα πρασινο μπερε, ημουν ειδικες δυναμεις. Το 2002 οταν ειχαν μπλε μπερεδες δεν ανηκαν στις ειδικες δυναμεις οι πεζοναυτες. Δηλαδη επειδη δεν ανεφερα χρονολογια για το ποτε φοραγαν μπλε μπερεδες λεω παπατζες; Παπαντζα ειναι ο τονος σου, για να το παιξεις ιστορια, αυτα που ειπα ειναι ολοσωστα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Οι πεζοναύτες βγήκαν από τις ειδικές δυνάμεις για 3 εσσό το 2009, οπότε άστο που σου λέω μην το παίζεις γνώστης γιατί μπορώ να σε εκθέσω ανά πάσα στιγμή... Εικόνα

LEON έγραψε:2010Γ ΕΣΣΟ ήμουν και απολύθηκα τον περασμένο Μάη. Απ' ότι κατάλαβα θα πάρω τα μόρια. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά.

Τα παίρνεις Εικόνα

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Greek_Army έγραψε:Οι πεζοναύτες βγήκαν από τις ειδικές δυνάμεις για 3 εσσό το 2009, οπότε άστο που σου λέω μην το παίζεις γνώστης γιατί μπορώ να σε εκθέσω ανά πάσα στιγμή... Εικόνα

LEON έγραψε:2010Γ ΕΣΣΟ ήμουν και απολύθηκα τον περασμένο Μάη. Απ' ότι κατάλαβα θα πάρω τα μόρια. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά.

Τα παίρνεις Εικόνα

τον λογο που βγηκαν τον ξερεις; Οποιος υπηρετησε εκεινη την περιοδο ως πεζοναυτης, θα ηξερε οτι δεν υπηρετει και στις ειδικες δυναμεις. Δηλαδη αν το παληκαρι και οποιοςδηποτε βαζω και εμενα μεσα, αν ειχαμε υπηρετησει εκεινη την περιοδο ως πεζοναυτες και ενω ξεραμε οτι δεν ειμαι στις ειδικες δυναμεις, θα ειμασταν πολυ ηλιθιοι να βγαιναμε σε ενα φορουμ και να ρωταγαμε το αυτονοητο, ενω το ξερουμε ηδη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι είχανε βγει επειδή δεν τους κάλυπταν τις ασκήσεις, αποβάσεις σε Σκιάθο κτλπ και μην ξαναλέμε τα ίδια έτσι; Αν μου βρεις έγγραφο που να λέει ότι οι πεζοναύτες το 2002 δεν άνηκαν στις ειδικές δυνάμεις ανέβασε το και κάνε με ρόμπα αλλιώς μην το ξανά αναφέρεις

Υ. Γ Για την ιστορία, έχω φίλο που μπήκε φρουρός το 2007 και είχε υπηρετήσει στους πεζοναύτες (το 2001) είχε πάρει κανονικά τα μόρια (400)

Υ. Γ1 Σαν πεζοναύτης είχε φύγει για αποστολή στο εξωτερικό που είχε διάρκεια 30 ημέρες

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Greek_Army έγραψε:Ναι είχανε βγει επειδή δεν τους κάλυπταν τις ασκήσεις, αποβάσεις σε Σκιάθο κτλπ και μην ξαναλέμε τα ίδια έτσι; Αν μου βρεις έγγραφο που να λέει ότι οι πεζοναύτες το 2002 δεν άνηκαν στις ειδικές δυνάμεις ανέβασε το και κάνε με ρόμπα αλλιώς μην το ξανά αναφέρεις

Υ. Γ Για την ιστορία, έχω φίλο που μπήκε φρουρός το 2007 και είχε υπηρετήσει στους πεζοναύτες (το 2001) είχε πάρει κανονικά τα μόρια (400)

Υ. Γ1 Σαν πεζοναύτης είχε φύγει για αποστολή στο εξωτερικό που είχε διάρκεια 30 ημέρες

ενταξει γκρικ αυτο για τα λεφτα το ηξερα, για το αλλο δεν ειχα καλη πληροφορηση γιατι μου ειχαν πει οτι οσο φοραγαν μπλε μπερεδες δεν δικαιολογοντουσαν ως ειδικοδυναμιτες, εκανα λαθος. Και ετυχε οταν ημουν και εγω πεζοναυτης το 2003 να ειχα πρασινο μπερε, γιαυτο και επεμενα. Αλλα για να λες ετσι θα εισαι σιγουρος.Εικόνα
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

Θα κανουμε καμια προβλεψη για τις βασεις?
TOMIS

Δημοσίευση από TOMIS »

Αιτε πειτε ΤΠτ να πουμε τα μορια που εχει ο καθενας να βγαλουμε καμια ακρη εμεισ ασχολουμαστε με αλλα πραγματα εκτος απο τις βασεισ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

Εδω καλα καλα δεν ξερουμε ποιο ειναι το οριο ηλικας! Ο καθενας δινει σε διαφορετικη κατηγορια! Ασε που οι θεσεις ειναι πολυ λιγεσ... Προβλεψεις για τον συνολικο αριθμο των αιτησεων μονο μπορουμε να κανουμε με βαση παλαιοτερες προκ
Lock

Δημοσίευση από Lock »

Παιδια καλησπερα και χρόνια πολλά,

εδω συζητατε και για την προκηρυξη που ληγει αυριο και αφορα αποφοιτους ΑΕΙ διαφορων ειδικοτητων;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Οχι. Για την προκυρηξη των 750 ατομων!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες