Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
μανοσ

Δημοσίευση από μανοσ »

Οποτε να μην ελπιζω... Δεν τα φτανω με τιποτααααααααααα
dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Για οδηγους ξερει κανεις σιγουρα ωμος οχι ραδιο αρβιλα να μας ενοιμεροση για την βεβαιοση οαεε προσοχη ε οργανισμος ασφαλειας ελευθερον επαγγελματιων σημενη μην γραφεται βλακειες κ τωρα δεν υπαρχει βιβλιαριο ενσημων σ εκτηπονουν τα ενσημα στο ικα αυτο δεν θελει; Για βεβαιοση εργοδοτη θα χριαστει δεν ζητα καπου ομως

dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Και τα τεε με τα γενικα στους οδηγους θα ειναι παλι 70%-30% η οχι?
TOMIS

Δημοσίευση από TOMIS »

Το 70-30 που το ειδατε παλι ρε παιδια θα μας τρελανεται η προκηρυξη δεν γραφει κατι τετοιο
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από 310LELE »

Εγω ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ (υπαλληλων γραφειου) αρα ειμαι στην Β κατηγορια;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Δεν υπαρχει α και β κατηγορια

dim23 έγραψε:Και τα τεε με τα γενικα στους οδηγους θα ειναι παλι 70%-30% η οχι;

οχι
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Akspoogy »

Ρε παιδια διαβαστε κ τις προηγουμενες σελιδες!
ΔΕΝ διαχωριζονται σε κατηγοριες Α κ Β (70% - 30%)
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Πολιτης έγραψε:Αδικια ομως φιλαρακι γιατι στα τεε πηγαινανε πολλα (αν οχι ολα) τα στουρναρια αλλα περνανε απολυτηρια αβερτα τεσπα δεν θελω να θιξω τα παιδια απλα πιστευω ενα με 10 γελ αν ηταν στο τελ θα του εβαζαν 15 χαλαρα ασε που ενδοσχολικα δινανε και πιο λιγα... Κ οι τριτεκνια που παρνει 3 αδικια ειναι ας επαιρνε ενα... Τελος παντων ελλαδαρα...
φιλαρακο θα σου πω τα εξης:

1. Αν τα στουρναρια φαινονται απο την κατηγορια λυκειου που εχουν τελειωσει τοτε λυπαμαι για παρτη σου.

2. Το αν καποιου του κοβει το μυαλο δεν εχει να κανει με το αν τελειωσε τεε ή ενιαιο.
Για αυτο μην θιγεις Καποιους οι οποιοι για πολλους και διαφορους λογους επελεξαν τα τεε (αναμεσα τους και εγω).

3. Οσοι γουσταρουν σωματα ασφαλειας επιλεγουν στρατο 14 μηνων ως δοκιμοι ή ειδικοδυναμιτες (αν εχουν ψαχτει φυσικα)
και οχι την λουφα της μοναδας σε νησακι.

4. Και στο φιναλε Σιγα την αδικια.80-20 ηταν οι ειδικοι φρουροι (960 εναντι 240) και 70-30 (420 εναντι 180) η προηγουμενη της πυροσβεστικης.
Ε οσοι του ενιαιου δεν μπηκατε εκει, μην αισθανεστε αδικημενοι οτι ειμαστε στο ιδιο τσουβαλι.

Ολοι εχουμε αναγκη για μια σταθερη και σιγουρη δουλεια που θα εξασφαλισει το μελλον μας αλλα η ζωη δεν τελειωνει εκει. Οσοι μπουνε, μπηκαν.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

DIMITRIS_84 έγραψε:
Πολιτης έγραψε:Αδικια ομως φιλαρακι γιατι στα τεε πηγαινανε πολλα (αν οχι ολα) τα στουρναρια αλλα περνανε απολυτηρια αβερτα τεσπα δεν θελω να θιξω τα παιδια απλα πιστευω ενα με 10 γελ αν ηταν στο τελ θα του εβαζαν 15 χαλαρα ασε που ενδοσχολικα δινανε και πιο λιγα... Κ οι τριτεκνια που παρνει 3 αδικια ειναι ας επαιρνε ενα... Τελος παντων ελλαδαρα...
φιλαρακο θα σου πω τα εξης:

1. Αν τα στουρναρια φαινονται απο την κατηγορια λυκειου που εχουν τελειωσει τοτε λυπαμαι για παρτη σου.

2. Το αν καποιου του κοβει το μυαλο δεν εχει να κανει με το αν τελειωσε τεε ή ενιαιο.
Για αυτο μην θιγεις Καποιους οι οποιοι για πολλους και διαφορους λογους επελεξαν τα τεε (αναμεσα τους και εγω).

3. Οσοι γουσταρουν σωματα ασφαλειας επιλεγουν στρατο 14 μηνων ως δοκιμοι ή ειδικοδυναμιτες (αν εχουν ψαχτει φυσικα)
και οχι την λουφα της μοναδας σε νησακι.

4. Και στο φιναλε Σιγα την αδικια.80-20 ηταν οι ειδικοι φρουροι (960 εναντι 240) και 70-30 (420 εναντι 180) η προηγουμενη της πυροσβεστικης.
Ε οσοι του ενιαιου δεν μπηκατε εκει, μην αισθανεστε αδικημενοι οτι ειμαστε στο ιδιο τσουβαλι.

Ολοι εχουμε αναγκη για μια σταθερη και σιγουρη δουλεια που θα εξασφαλισει το μελλον μας αλλα η ζωη δεν τελειωνει εκει. Οσοι μπουνε, μπηκαν.

Εικόνα

ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Μαγκες γνωμη μου οτι η βαση των οδηγων πολυ δυσκολα θα παει πανω απο 2200 μορια πειτε και σεις τη γνωμη σας ευχαριστω
charlie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από charlie »

Παιδια καλησπερα. Με απολυτηριο 13,2 ειδικες δυναμεις, μοτοσικλετα, διπλωμα Γ,lower Cambridge και βεβαιωση απο τεχνολογικο ιδρυμα για υπολογιστες, για την Γ κατηγορια εχω πιθανοτητες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

charlie έγραψε:Παιδια καλησπερα. Με απολυτηριο 13,2 ειδικες δυναμεις, μοτοσικλετα, διπλωμα Γ,lower Cambridge και βεβαιωση απο τεχνολογικο ιδρυμα για υπολογιστες, για την Γ κατηγορια εχω πιθανοτητες;

Απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις μπει στον κόπο να διαβάσεις την προκήρυξη...

Το lower δεν μοριοδοτείται

Εκατό (100) μονάδες για όσους έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το

δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού.

Εκατό (100) μονάδες για κάθε πλήρες εξάμηνο προϋπηρεσία ως επαγγελματίες οδηγοί με άδεια

οδήγησης Γ΄ και άνω.

Aν δεν έχεις κάτι από αυτά τα 2, δεν παίρνεις μόρια

Για την μοτοσυκλέτα παίρνεις 50 μόρια

Τα άλλα θα τα βρεις στην προκήρυξη (μην βαριέσαι)

Υ. Γ Δεν γνωρίζω να σου πω αν έχεις πιθανότητες

Νότης ΤΘ

Δημοσίευση από Νότης ΤΘ »

Χαιρετε, θα ήθελα να πω μονο ενα πράμα, ας σταματήσει πλέον αυτο το λεγόμενο περι αδικίας των βαθμών απο Τεχνικά σχολεια ! Δεν γνωρίζω Στα ΤΕΕ τι γινόταν, εγω σε ΕΠΑΛ πηγαίνω (Σιβιτανιδειος) και πραγματικά δεν βλέπω ουδεμία ελαστικότητα στους βαθμούς απο τους καθηγητές μας. Ισα-ισα θα μπορουσα να πω οτι είναι αυστηρώτεροι τών γενικων λυκειων (καθώς φοίτησα στην Α λυκείου σε γενικο λύκειο). Ελπίζω να μην προσβαλα κανεναν. Και συγνώμη στο φόρουμ διότι το παρών μυνημα δεν εξυπηρετεί των παρών διάλογο, και εύχομαι καλη επιτυχία σε όλους μας στις επόμενες προκυρηξεις τις ΕΛ. Ας, Π. ς, Λ. Σ και Στρατού.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Μαγκες γνωμη μου οτι η βαση των οδηγων πολυ δυσκολα θα παει πανω απο 2200 μορια πειτε και σεις τη γνωμη σας ευχαριστω
εγω φιλε μου εχω πει γυρο στα 2000

chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από chris1561985 »

Παιδια να εχετε τα... Να λετε τα πραματα οπως ειναι. Ειναι δυνατον να βαζετε στο ιδιο καχανι το ενιαιο με τα τεε! Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ημαρτον! Δεν κλαιγομαι απλα διαβαζω τοσο καιρο τι λετε και θα μ πεσουν τα μαλλια. Ενα φιλαρακι μ γιαυτο τον λογο εβγαλε ενιαιο με 10,2 και ξαναπηγε σχολιο τεε επιτηδες για το απολυτηριο και εβγαλε 18.6. Αχοαοχαοχαο δεν πατε καλα ρε... Παλι μπαχαλο με την νεα προκηρηξη κ κριμα γιατι τελικα τα κανουν οπως τους βολευει. Ποσα βυσματικα ατομα να εχει αραγε απο τεε κ για πρωτη φορα δεν καναν 2 κατηγοριες. Ποσα...300... Ισως...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες