Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2012)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 49
Δεν ξέρω σε τι περίπτωση έπεσες
Στην προηγούμενη μια χαρά τα δεχόντουσαν

Μακαρι να τα δεχονται γιατι δεν εχω ορεξη να τρεχω σε σχολεια! Ευχαριστωω
Μια ερώτηση.
Στην προκήρυξη προβλέπει:
(5) θέσεις πτυχιούχων Α. Ε. Ι. Μηχανολόγων
Ηλεκτρολόγων
αλλά πιο κάτω γράφει:
iii) Πολυτεχνικών Σχολών: Πολιτικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
που σημαίνει ότι πτυχία Μηχανολόγου μηχανικού δεν γίνονται δεκτά για να συμμετέχουν στην κατηγορία;
Στην προκήρυξη προβλέπει:
(5) θέσεις πτυχιούχων Α. Ε. Ι. Μηχανολόγων
Ηλεκτρολόγων
αλλά πιο κάτω γράφει:
iii) Πολυτεχνικών Σχολών: Πολιτικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
που σημαίνει ότι πτυχία Μηχανολόγου μηχανικού δεν γίνονται δεκτά για να συμμετέχουν στην κατηγορία;
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις ώρες και μέρες που υποβάλουμε τα δικαιολογητικά. Στην Προκήρυξη λέει από 09-01-2012 ήμερα Δευτέρα και Ω/08:00 - 15:00 μέχρι και 16-01-2012 ημέρα Δευτέρα από Ω/08.00΄ μέχρι 24:00΄.Αρα μπορούμε να πάμε και Σάββατο η μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή; Επίσης την Δευτέρα 16-01-2012 δέχονται μέχρι της 24:00 το βράδυ; Ρωτάω γιατί εργάζομαι και δεν μπορώ να πάω από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 15:00.Σας Ευχαριστώ, και καλή Επιτυχία σε όλους!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Να κάνω μια ερώτηση. Εγώ που έχω αναβολή της θητείας λόγω σπουδών. Δεν μπορώ να πάρω μέρος σε διαγωνισμό της πυροσβεστικής ;(και μετά να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις Μου προς το στρατό;)
-
- Στρατηγός
billaras92 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση. Εγώ που έχω αναβολή της θητείας λόγω σπουδών. Δεν μπορώ να πάρω μέρος σε διαγωνισμό της πυροσβεστικής ;(και μετά να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις Μου προς το στρατό;)
όχι δεν μπορείς
και εγω αυτη την απορια εχω, καποιος που να ξερει;well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις ώρες και μέρες που υποβάλουμε τα δικαιολογητικά. Στην Προκήρυξη λέει από 09-01-2012 ήμερα Δευτέρα και Ω/08:00 - 15:00 μέχρι και 16-01-2012 ημέρα Δευτέρα από Ω/08.00΄ μέχρι 24:00΄.Αρα μπορούμε να πάμε και Σάββατο η μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή; Επίσης την Δευτέρα 16-01-2012 δέχονται μέχρι της 24:00 το βράδυ; Ρωτάω γιατί εργάζομαι και δεν μπορώ να πάω από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 15:00.Σας Ευχαριστώ, και καλή Επιτυχία σε όλους!
Greek_Army ξερεις μήπως για ποσο διαστημα διαρκεί μία Επικύρωση Απο το ΚΕΠ ή το πιστοποιητικό τύπου Α; Γιατί τα έχω εδώ και κάτι μήνες και λέω μήπως μπορώ να αποφύγω αυτή την διαδικασία.
Πριν λιγο ωρα 13:00 γυρισα απο μαγουλα, εκανα κανονικα τα χαρτια μου. Οσοι ειναι 1982 γεννηθεις δεν μπορουν να κανουν τα χαρτια τους, τους γυρνανε πισω τις αιτησεις, ημουν παρων σε 2 κοπελες που ηταν του 1982. Κατα την γνωμη μου δεν ειδα και τρομερη συμμετοχη σημερα στη μαγουλα. Εγω πηγα τις ωρες 10:30 με 12:30. Οταν σου κανουν την υψομετρηση η βλακεια που εχουν και σε μετρανε, χανει... Με εβγαλαν 1,73 ενω ειμαι 1,74.5! Οποιος ειναι στο οριο του 1,70, να τους την μπει παιδια, μην πειτε α ενταξει. Ολοι οι αξιωματικοι που επαιρναν αιτησεις και ελεγχαν ηταν ευγενεστατοι και προθυμοι να βοηθησουν σε τυχον απορειες.
well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις ώρες και μέρες που υποβάλουμε τα δικαιολογητικά. Στην Προκήρυξη λέει από 09-01-2012 ήμερα Δευτέρα και Ω/08:00 - 15:00 μέχρι και 16-01-2012 ημέρα Δευτέρα από Ω/08.00΄ μέχρι 24:00΄.Αρα μπορούμε να πάμε και Σάββατο η μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή; Επίσης την Δευτέρα 16-01-2012 δέχονται μέχρι της 24:00 το βράδυ; Ρωτάω γιατί εργάζομαι και δεν μπορώ να πάω από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 15:00.Σας Ευχαριστώ, και καλή Επιτυχία σε όλους!
φιλε κοιταξα σημερα, δεχονται και το σαββατοκυριακο παλι τις ιδιες ωρες!
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 17
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:Πριν λιγο ωρα 13:00 γυρισα απο μαγουλα, εκανα κανονικα τα χαρτια μου. Οσοι ειναι 1982 γεννηθεις δεν μπορουν να κανουν τα χαρτια τους, τους γυρνανε πισω τις αιτησεις, ημουν παρων σε 2 κοπελες που ηταν του 1982. Κατα την γνωμη μου δεν ειδα και τρομερη συμμετοχη σημερα στη μαγουλα. Εγω πηγα τις ωρες 10:30 με 12:30. Οταν σου κανουν την υψομετρηση η βλακεια που εχουν και σε μετρανε, χανει... Με εβγαλαν 1,73 ενω ειμαι 1,74.5! Οποιος ειναι στο οριο του 1,70, να τους την μπει παιδια, μην πειτε α ενταξει. Ολοι οι αξιωματικοι που επαιρναν αιτησεις και ελεγχαν ηταν ευγενεστατοι και προθυμοι να βοηθησουν σε τυχον απορειες.
Θα εχει πολυ γυναικαριο

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Ρε παιδια καποιος το link με το φεκ που ειναι η προκυρυξη του 2012; Το φεκ θέλω όχι την προκυρηξη που ειναι στη σελίδα της πυροσβεστικής.
rasald έγραψε:well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις ώρες και μέρες που υποβάλουμε τα δικαιολογητικά. Στην Προκήρυξη λέει από 09-01-2012 ήμερα Δευτέρα και Ω/08:00 - 15:00 μέχρι και 16-01-2012 ημέρα Δευτέρα από Ω/08.00΄ μέχρι 24:00΄.Αρα μπορούμε να πάμε και Σάββατο η μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή; Επίσης την Δευτέρα 16-01-2012 δέχονται μέχρι της 24:00 το βράδυ; Ρωτάω γιατί εργάζομαι και δεν μπορώ να πάω από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 15:00.Σας Ευχαριστώ, και καλή Επιτυχία σε όλους!
φιλε κοιταξα σημερα, δεχονται και το σαββατοκυριακο παλι τις ιδιες ωρες!
Άρα φίλε rasald μπορούμε να πάμε και το Σάββατο 08:00 με 15:00; Αυτό είναι σίγουρο;
-
- Στρατηγός
Παιδιά έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστά θέματα και για το ύψος και για την ηλικία και για τις κατηγορίες (δικαιολογητικά) μην τα γράφετε όλα σε ένα θέμα γιατί θα γίνει μπάχαλο η κατάσταση
Σελίδα 3, μήνυμα 10 (δημήτρης_84)
Από τις διατάξεις του άρθρου 11 του Κώδικα δεν προκύπτουν περιορισμοί στη χρονική ισχύ των ακριβών αντιγράφων.
Χρήσιμο είναι να τονιστεί ότι με την επικύρωση δεν μεταβάλλεται η χρονική ισχύς των εγγράφων. Η επικύρωση ενός αντιγράφου βεβαίως δεν συνιστά ανανέωση, μεταγενέστερη έκδοση, χρονική επέκταση ή παράταση της αρχικής ισχύος κ. Ά, αλλά μόνο αναπαραγωγή του πρωτοτύπου, όπως αυτό ισχύει.
2. Το πιστοποιητικό τύπου Α ισχύει μέχρι και 6 μήνες μετά την έκδοση του
freaky-spooky έγραψε:Ρε παιδια καποιος το link με το φεκ που ειναι η προκυρυξη του 2012; Το φεκ θέλω όχι την προκυρηξη που ειναι στη σελίδα της πυροσβεστικής.
Σελίδα 3, μήνυμα 10 (δημήτρης_84)
1.Υπάρχουν περιορισμοί στη χρονική ισχύ των επικυρωμένων αντιγράφων;vagosm έγραψε:Greek_Army ξερεις μήπως για 1.ποσο διαστημα διαρκεί μία Επικύρωση Απο το ΚΕΠ ή 2.το πιστοποιητικό τύπου Α; Γιατί τα έχω εδώ και κάτι μήνες και λέω μήπως μπορώ να αποφύγω αυτή την διαδικασία.
Από τις διατάξεις του άρθρου 11 του Κώδικα δεν προκύπτουν περιορισμοί στη χρονική ισχύ των ακριβών αντιγράφων.
Χρήσιμο είναι να τονιστεί ότι με την επικύρωση δεν μεταβάλλεται η χρονική ισχύς των εγγράφων. Η επικύρωση ενός αντιγράφου βεβαίως δεν συνιστά ανανέωση, μεταγενέστερη έκδοση, χρονική επέκταση ή παράταση της αρχικής ισχύος κ. Ά, αλλά μόνο αναπαραγωγή του πρωτοτύπου, όπως αυτό ισχύει.
2. Το πιστοποιητικό τύπου Α ισχύει μέχρι και 6 μήνες μετά την έκδοση του
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες