Ενημερώστε λίγο τι ακριβώς έγινε...δημητρης25 έγραψε:Ολο αυτο εγινε γιατι καποιοι επιλαχοντες απο τους εποχικους εμειναν εξω! Τωρα ολα τους φταινε!
Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Lxias έγραψε:Παιδία όσο αφορά τους ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΡΩΣΗΣ για την κατηγορία των ιδιωτών ο τελικός πίνακας με τα 600 άτομα βγήκε. Για την κατηγορία ΓΕΛ 70% ο α/α έφτασε 790. Για την κατηγορία ΤΕΛ 30% ο α/α έφτασε 325.
Που βγήκε ρε φιλαράκι; Που το έχεις δει κ δεν το βλέπουμε εμεις;
Πότε μην μετανιώνεις..
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Lxias έγραψε:Παιδία όσο αφορά τους ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΡΩΣΗΣ για την κατηγορία των ιδιωτών ο τελικός πίνακας με τα 600 άτομα βγήκε. Για την κατηγορία ΓΕΛ 70% ο α/α έφτασε 790. Για την κατηγορία ΤΕΛ 30% ο α/α έφτασε 325.
Κι εμείς που μπορούμε να τον δούμε;
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Το ειδες με τα ματια σου αυτο?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ρε λεβέντες πατήστε το επίσημο σαιτ της πυροσβεστικής, και πηγαίντε στην προκήρυξη που αφορά τους εποχικούς, καλή επιτυχία σε όσους έχουν δώσει.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
mouse έγραψε:HARMONICA έγραψε:Αυτό το διάβαζα κι εγώ φίλε, ελπίζω να μη γίνει καμια ***** @.Alexandros9 έγραψε:Ρε παιδιά έχει παιχτεί κάτι με τη προκύρηξη και δεν το ξέρουμε; Δείτε τι γίνεται στο προφιλ στο φουμπου των ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
Είμαστε που είμαστε στην πρίζα... Τώρα μας βάλανε και στο τριφασικό...
Παιδιά ηρεμία. Αυτά είναι χαζομάρες! Πάντα γινόντουσαν και θα γίνονται! Απλά οι εποχικοί είναι πολύ φοβισμένοι και όχι άδικα γτ κατά διαστήματα τους έταζαν και στο παρά πέντε χάλαγε (ψηφοθηρία). Ο διαγωνισμός αυτός έχει προχωρήσει έχουν πέσει λεφτά έχουν προυπολογισθεί χρήματα έχουν ολοκληρωθεί διαδικασίες, εξετάσεις, ΦΕΚ κλπ κλπ. Φιλτράρετε και λίγο τις ειδήσεις μην τα πιστεύετε όλα!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Lxias έγραψε:Ρε λεβέντες πατήστε το επίσημο σαιτ της πυροσβεστικής, και πηγαίντε στην προκήρυξη που αφορά τους εποχικούς, καλή επιτυχία σε όσους έχουν δώσει.
Ρε παλικάρι δώσε αν είναι λινκ γτ εκει που λες δεν υπάρχει κάτι νεότερο...
Πότε μην μετανιώνεις..
Ρε έλεος,www.fireservice.gr, υπόψιν μάγκες μιλάω για ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ και για κατηγορία ιδιωτών.Alexandros9 έγραψε:Lxias έγραψε:Ρε λεβέντες πατήστε το επίσημο σαιτ της πυροσβεστικής, και πηγαίντε στην προκήρυξη που αφορά τους εποχικούς, καλή επιτυχία σε όσους έχουν δώσει.
http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Front+Page/spot+news/koinopoihsh_pinakon.csp
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
-
- Ταξίαρχος
Αμα μιλας για τον τελικο αλβαβητικο πινακα ιδιωτον κ γελ εισαι λαθος. Αυτος ειναι ο αρχικος, αρχικος! Πριν τους επιλαχοντες.
-
- Ταξίαρχος
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Lxias έγραψε:Ρε έλεος,www.fireservice.gr, υπόψιν μάγκες μιλάω για ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ και για κατηγορία ιδιωτών.Alexandros9 έγραψε:Lxias έγραψε:Ρε λεβέντες πατήστε το επίσημο σαιτ της πυροσβεστικής, και πηγαίντε στην προκήρυξη που αφορά τους εποχικούς, καλή επιτυχία σε όσους έχουν δώσει.
Με έχεις μπερδέψει πολύ φίλε... Και έχω αρχίσει να νομίζω οτι είμαι και χαζός...
Κι αν έχεις κάνει λάθος και βλέπεις τον αρχικό... Πως γνωρίζεις τους α/α για κάθε κατηγορία;
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
-
- Ταξίαρχος
Τον αρχικο πινακα λεει το παλικαρι! Μπερδευτηκε. Ειδε κ τους τελευταιους επιλαχοντες κ εβγαλε βιαστικο συμπερασμα! Την ειχα πατηση κ εγω ετσι!
mouse έγραψε:Lxias έγραψε:Ρε έλεος,www.fireservice.gr, υπόψιν μάγκες μιλάω για ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ και για κατηγορία ιδιωτών.Alexandros9 έγραψε:Lxias έγραψε:Ρε λεβέντες πατήστε το επίσημο σαιτ της πυροσβεστικής, και πηγαίντε στην προκήρυξη που αφορά τους εποχικούς, καλή επιτυχία σε όσους έχουν δώσει.
Με έχεις μπερδέψει πολύ φίλε... Και έχω αρχίσει να νομίζω οτι είμαι και χαζός...

Συγνώμη δεν συγκαταλέγονται σε αυτόν τον πίνακα και οι επιλαχόντες της 12/1/2012?δημητρης25 έγραψε: Αμα μιλας για τον τελικο αλβαβητικο πινακα ιδιωτον κ γελ εισαι λαθος. Αυτος ειναι ο αρχικος, αρχικος! Πριν τους επιλαχοντες.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες