Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μαματα...
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από chris1561985 »

Βρε παιδια... Σας ξαναλεω. Μην τρελενεσται με τις λιστες... Για ονομα του θεου. Εμενα παραδειγμα οταν με πηραν τηλεφωνο να παω να παρω την κρτελα μου ουτε με ειχε στην λιστα και ειμαι θεση 38 μολις επιλαχων στο γελ... Μην τρελενεσται. Θα εχετε μ[πει και μετα απο μερες θα βγει ποιοι ειναι μεσα. Θα δειτε... Τωρα βγαλαν τους πρωτους επιτυχνοντες επιλαχωντες που ειναι περασμενοι ηδη απο αρχες δεκεμβριου! Εχουν να βγαλουν ακομα... Ηρεμηστε Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chris με τον εναν δωσαμε μαζι πεμπτη-παρασκευη αθληματα.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ναι λοιπον για να χαρειτε κιολας ξεκαθαρισαν με την τελεθταια ανακοινωση το τοπιο... Απο την στιγμη που ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ειναι περασμενοι σιγουρα μητσαρα ξεκινα να χορευεις ρε μαν... Αναγνωστου ο τελευταιος μεχρι τωρα θεση 762 γελ. Ετσι παραδειγμα οσοι ειναι περασμενοι απο κατω του ειναι μεσα αφου ειναι αυτος. Παμε παρακατω για τελ. Καταραχιας τελευταιος θεση 305... Οσοι ειναι απο κατω του περασμενοι παρακαλω χορευετε ηδη... Απλα πραματα. Μητσο τι θεση εισαι εσυ.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

340+.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κ εχουν καλεσει μεχρι τον 407.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ελα υπομονη ρε μαν δεν ειναι τελικοι πινακες... Θα βγαλουν και αλλοθς θα δεις. Απλα να συμβαδιζεται ετσι... Να βλεπετε τον τελευταιο ποιος ειναι. Ακομα λιγες θελεις δηλαδη ρε μητσαρα αντε υπομονη...35 θεσεις ακομα θελεις. Στην επομενη ανακοινωση πιστευω εισαι μεσα...
chris_4
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από chris_4 »

Ρε παιδια τι αγχονεστε;
οποιος περασε τα αθληματα περασε ποσο ποιο απλο να το πουμε για να το καταλαβαιτε;
τα ατομα που καλουν ακομη τα καλουν γιατι δεν συπληρωθηκαν ακομη οι θεσεις. πως κατετε ετσι;
μεχρι το τελος της βδομαδας θα ξερουμε ακριβος.
ο καθενας λεει οτι του κατεβει. ηρεμηστε και ολα καλα.

chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

chris 4 ετσι ειναι αλλα αν δεν το δεις με τα ματακια σου. Στην ελλαδαρα ζουμε. Εγω τον καταλαβαινω τον μητσο... Αλλα και εγω πιστευω οτι ειναι ετσι θα φτασει κοντα μεχρι και αυτους που καλεσαν αν οχι ολους οσους καλουν Εικόνα
epilaxwn

Δημοσίευση από epilaxwn »

chris1561985 έγραψε:Ναι λοιπον για να χαρειτε κιολας ξεκαθαρισαν με την τελεθταια ανακοινωση το τοπιο... Απο την στιγμη που ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ειναι περασμενοι σιγουρα μητσαρα ξεκινα να χορευεις ρε μαν... Αναγνωστου ο τελευταιος μεχρι τωρα θεση 762 γελ. Ετσι παραδειγμα οσοι ειναι περασμενοι απο κατω του ειναι μεσα αφου ειναι αυτος. Παμε παρακατω για τελ. Καταραχιας τελευταιος θεση 305... Οσοι ειναι απο κατω του περασμενοι παρακαλω χορευετε ηδη... Απλα πραματα. Μητσο τι θεση εισαι εσυ.

Ρε αδερφέ τι εννοείς από κάτω του περασμένοι; ΔΕν βγάζει νόημα ! Δηλαδή από 305 έως 407 που έχουν περάσει τα αθλήματα; Θα σκάσω!
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

chris 4 εισαι λαθος... Δεν εχουν ολοι θεση διορισμου. Απλα θελουν να εχουν επιλαχοντες τον επιλαχοντων γιατι καπιοι ειναι ε. Φ κ λιμενοφθλακες κ θα μινουν κενες θεσεις τελευταια στιγμη.

chris_4
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από chris_4 »

Ναι ρε chris αλλα δεν γινετε αυτοι που περασαν τα αθληματα να τους πουν μετα οτι ξερετε δεν μπαινετε μεσα γιατι μετα θα γινει χαμος. ασε που μου ακουγετε καπως. δεν γινετε αυτο. δεν συμφερει κανεναν.
το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε μεχρι τελος βδομαδας.
αγγελοσσσσ

Δημοσίευση από αγγελοσσσσ »

Μαγκες καλησπερα ειναι ολα ξεκαθαρα geo και epilaxwn τι δεν καταλαβενετε οι ανθρωποι καλεσαν και καλα εκαναν ακομα 100 ατομα σε περιπτωσει που κοβονταν καποιοι η δεν ερχονταν δεν ειναι μαγοι να ξερουν ποσοι θα κοπουν τι σας χαλαει εσας που φαγατε μια βδομαδα στα αγωνισματα; Σας ειπε κανενας οτι θα ειστε σιγουρα μεσα;

Αμα εκαναν ετσι πως το λετε εσεις ενας να κοβετε εναν να καλουν θα γινοταν σαν τους φρουρους που ειναι μπ... Λο και δεν μπορουν ακομα να μαζεψουν ατομα και τρεχουν τωρα τα παιδια να κανουν αγωνισματα και εξετασεις ενω αν τα ειχαν κανει απο πριν οποιος εφευγε θα εμπαινε αλλος... Στην πυροσβεστικη τωρα δημητρη εσεις οι 102 θα περιμενετε μην κλαιτε και τα βαφετε μαυρα μπορει να βρουνε 20 πλαστα και 10 καταδικες ναρκοτεστ πειθαρχηκα παραπτωματα κτλ θελω να σου πω μεχρι τους 4 μηνες πολλοι θα φυγουν...

Καταρχην επειδη σας βλεπω απο το ανχος σας δεν βλεπετε καθαρα τι γινετε και ο καθενας γραφει οτι να ναι θα σου πω οτι σιγουρα 100 ατομα τουλαχιστον απο τους 600 θα πανε στην επομενη προκυρηξη κυριως οι πρωτοι που εχουν σε αυτην 2900 μορια + και η αλλοι η προκηρηξη ειναι εντολη της ευρωπαικης ενωσης και δεν προκειται να ακυρωθει με τιποτα οπως γραφει ο καθε ασχετως εδω μεσα λογω εκλογων η οτιδηποτε... Θα δειται σε λιγο καιρο οτι ολα αυτα θα βγουνε οπως και οτι αλλο εχω γραψει σαν Αγγελος η σαν ανωνυμος... Υπομονη...
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια χθες βραδυ με ενημερωσαν για την λιστα των 30. Βγηκα στο φορουμ και ρωτησα τι ακριβως ειναι και αφου περναγε η ωρα και δεν επαιρνα απαντηση, και ενω ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ στους 30, πηγα σημερα πρωι στο Αρχηγειο και ρωτησα τι ακριβως ειναι αυτη η λιστα. Μου ειπαν οτι οι 30 αυτοι ειναι μεσα και οτι καλυψαν θεσεις ατομων που ειχαν κοπει-απομακρυνθει απο τη διαδικασια. Πληροφοριακα ειμαι απο ΓΕΛ και βρισκομουν στη θεση 754. Τελειωσα την δευτερη μερα αθληματων την Παρασκευη και παλι εντελως πληροφοριακα εδινε και παιδι που βρισκοταν στη θεση 600-610 και ενω υπηρξε επιτυχοντας δεν γραφεται πουθενα ακομα το ονομα του. Μου ειπαν να εχω ανοιχτο το τηλεφωνο μου και οτι ΑΜΜΕΣΑ θα καλεσουν τους 600 για τα περαιτερο. Επισης ξερω οτι το Σαββατο θα περναγανε αλλοι 140 τα αθληματα. Σας καταλαβαινω απολυτα. Βλεπετε ειμαι και εγω του'82 και δεν εχω δικαιωμα για την νεα προκυρηξη. Επισης φιλος μου μολις γυρισε απο την Μαγουλα γενημμενος στις 15/1/1983 και δεν δεχτηκαν την αιτηση του για μια μερα!
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από paman »

. Για γερά νεύρα! Κουράγιο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης