Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μεχρι πια θεση πηραν.. Γνωριζεις?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
εκ των εσω

Δημοσίευση από εκ των εσω »

Δεν εχω δει την σειρα εδω και μια βδομαδα... Για να σου πω. Παντως μεχρι της 12 του μηνος εχουν ολα τελειωσει και παμε για τελη για πινακες και προσληψη
phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16
Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός

Δημοσίευση από phaethon »

δημητρης25 έγραψε:Καλο αυτο. Ισως εχουμε κ νωριτερα νεα! Εμας μας ειπαν οτι 99% ειμαστε μεσα. Τα παιδια που ηταν στην λιστα που ελεγε επιλαχοντες σε θεση διορισμου ειναι μεσα 1000% νομιζω αρκει να περασαν υγειονομικες-αθληματα κτλ.

Νομίζω δεν είναι απόλυτο αυτό, υπάρχει ένα μπέρδεμα με τις ανακοινώσεις που έβγαιναν κάθε τόσο.
Διαταγή με τίτλο : "Πρόσληψη Επιλαχόντων Ιδιωτών σε θέση διορισμού κλπ" βγήκε απο τις 27/12 και για μερικές μέρες ακόμη τις προηγούμενες ημέρες οι διαταγές είχανε τίτλο : " Διενέργεια Υγειονομικών Εξετάσεων- Ψυχοτεχνικών- Αθλητικών Δοκιμασιών Επιλαχόντων Ιδιωτών κλπ.
Δεν γίνεται π. Χ στις 27/12 να είναι σε θέση διορισμού και στις 21/12 να μην είναι, αφού προηγούνται στον πίνακα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω που έβγαλαν δύο διαφορετικούς "τίτλους" διαταγών.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν ξερω ρε αδελφε. Σου ειπα την γνωμη μου κ τι πιστευω! Μπορει να εχεις κ δικιο
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μακαρι να εχεις δικιο. Σε ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Akspoogy »

mouse έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Μπράβο σε όλα τα παιδιά που σμρ πέρασαν κ μπαίνουν, μεταξύ αυτών και εγώ, ένα μεγάλο ευχαριστω από μέρους μου στον HARMONICA,mouse,handballer για τις χρήσιμες συμβουλές τους μέσα από την καρδιά μου έυχομαι να τα πούμε και από κοντά...

Φιλικά Αλέξανδρος

Να σαι καλά παιχτούρα μου! Πραγματικά χάρηκα πολύ! Συγχαρητήρια!

και μονο που τα διαβασα ζηλεψα! Μπραβο ρε μαγκες, καλη σταδιοδρομια!Εικόνα
kagouras

Δημοσίευση από kagouras »

Μια χαρά βγαίνει νόημα. Στις 21 δεν είχαν δώσει ακόμα όλοι οι επιτυχώντες ενώ στις 27 έχουν σχηματίσει εικόνα και ξέρουν πόσες θέσεις έχουν μείνει ακόμα. Επίσης για αυτούς που δεν είναι σε θέση διορισμού και έχουν πέράσει μπορούν να ελπίζουν αφού και απο τους επιλαχόντες σε θέση διορισμού έχουν κοπεί αρκετά άτομα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χμμμ. Σωστο κ αυτο! Ολοι δικιο βλεπω να εχουμε.
phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τι να πώ ρε παιδιά, μακάρι, να είναι έτσι τα πράγματα γιατί είναι κρίμα να μείνουμε με την απογοήτευση.
phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

εκ των εσω έγραψε:Δεν εχω δει την σειρα εδω και μια βδομαδα... Για να σου πω. Παντως μεχρι της 12 του μηνος εχουν ολα τελειωσει και παμε για τελη για πινακες και προσληψη

Δηλαδή το χρονοδιάγραμμα 9-15/1 που μας έδωσαν για να μας καλέσουν, μάλλον, δεν ισχύει.
chris_4
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από chris_4 »

Παιδια την πεμπτη στα βιλλια καθησε ενας πυροσβεστης και μας μιλησε ακριβως για το τι ειναι οι επιλαχοντες και μας ειπε οτι οσοι επιτυχοντες εχουν κοποι στα αθληματα τοσοι επιλαχοντες εχουν καλεσει. Με αποτελεσμα οσοι επιλαχοντες εχουν περασει τα αθληματα ειναι 99% μεσα στην σχολη. Απλω νομιζω και κατανοητω. Σωστα;

dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Παιδια χτες τελιοσα τα αθληματα χαλαροστε οποιος τα περασε ολλα απλα περιμενουμε τηλ σε 15 μερες ειπανε αλλα θα δουμε γιατη κοβοντε πολλα ατομα στα αθληματα κ πολυς κοσμος δεν παρουσιαζεται του επιλαχοντες θα τους παρει αλλα οχι ολλους τους περισοτερους αντα νανε κ απ εξω 50 ατομα συνολικα κ απ της δυο κατοιγοριες γνωμη μου δεν ειναι χαζη να καλουνε τοσο κοσμο απλα κοβοντε στο δικο μου γκρουπ δεν παρουσιαστηκαν ατομα καπιος αλλος θα ηρθε ενας φιλος φρουρος επιλαχον περσινη σειρα μου πε οτι ετσι εγινε κ μαυτους τελιοσαν κ τους πηραν τηλ μετα
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ενας φίλος μου είναι 750κάτι σειρά και τον πήραν γίνεται αυτό;
freaky-spooky
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από freaky-spooky »

Παιδια μόλις με πήραν απο πυροσβεστική (ω ναι κυριακατικα!) να παρουσιαστώ αύριο αθηνα γιατί λέει κόπηκαν χθες γύρω στα 29 ατομα Στα αθληματα και πρεπει να καλυφθούν οι θέσεις οπότε να ξερετε έχουν φτασει στο 940 και συνεχίζουν να καλούν.

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

freaky-spooky έγραψε:Παιδια μόλις με πήραν απο πυροσβεστική (ω ναι κυριακατικα!) να παρουσιαστώ αύριο αθηνα γιατί λέει κόπηκαν χθες γύρω στα 29 ατομα Στα αθληματα και πρεπει να καλυφθούν οι θέσεις οπότε να ξερετε έχουν φτασει στο 940 και συνεχίζουν να καλούν.

Τι θέση έχεις και σε ποια κατηγορία είσαι; Αντε ωραίος κ προσοχή στα αθλήματα...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες