Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιαννης Συρος

Δημοσίευση από Γιαννης Συρος »

Παιδια εμενα μου το τονισαν γιατι ρωτησα αν με καλουν γιατι θα κοπουν η αν ειμαι σε θεση διορισμου και μου ειπαν οτι ειμαι σε θεση διοριμου (Τελ 313) Διοτι δεν παρουσιαστηκαν και κοπηκαν πολλοι.

Δεν χρειαζονται βιαστικες κινησεις. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Εγω ερχομαι ξημερωματα δευτερας με πλοιο απο Συρο και θα παω κατευειαν να παρω καρτελα.

Αν υπαρχει καποιος που μενει κοντα στο αιγαλεω και μπορω να εξυπηρετησω, ευχαριστως. Εχω μηχανη.

REX

Δημοσίευση από REX »

Παιδια αν υπαρχει εστω και καποιος επιτυχων ο οποιος παρακολουθει τα φορουμς μας παρακαλω πολυ αν γνωριζει επισημα ποσοι εχουν περασει τις εξετασεις στο 70% και στο 30% θα ηταν οτι καλυτερο μας νομιζω.
ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Καλή δύναμη και καθαρό μυαλό στους επιλαχόντες που κλήθηκαν αυτές τις ημέρες.
Άβαταρ μέλους
pakis138
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από pakis138 »

Κατεβαίνουμε ολοι να παρουμε την καρτελααα... Αλλος με πλοιο αλλος με τρένο άλλος με αεροπλάνο άλλος με Ι. Χ όλοι εκεί την δεύτερα να την πάρουμε
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από PILOT »

Στην β ειναι μεχρι 325.

PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

PILOT έγραψε: Στην β ειναι μεχρι 325.

λαθος 358 ειναι.
TOMIS

Δημοσίευση από TOMIS »

Μεχρι 325 ποιοι ειναι ρε παιδια οι επιλαχοντες μεχρι που εχουν παει και οι οι επιτυχοντες μεχρι ποια σειρα ειναι διαφωτιστε μας οποιος γνωριζει ευχαριστω
HARMONICA

Δημοσίευση από HARMONICA »

"6. Η συμπλήρωση κενών θέσεων λόγω παραίτησης
μέχρι την ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης ή λόγω
παραίτησης από την εκπαίδευση, γίνεται με απόφαση
του Προϊσταμένου Β΄ Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης
του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος από επιλα−
χόντες της αντίστοιχης κατηγορίας, κατά τα οριζό−
μενα στις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 15 του
ν.3938/2011 (Α΄ 61) όχι πέραν του δεκαημέρου από την
ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης. "

Κουράγιο κι υπομονή παιδιά, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο της εκπαίδευσης, πολλά μπορούν να συμβούν. Να ελπίζετε μέχρι το τέλος. Όταν έδινα αθλήματα κτλ. είδα πολλά άτομα να έχουν αμφιβολίες για το τι θα κάνουν τελικά. Κάποιοι είχαν περάσει Ειδικοι Φρουροί ή Λιμενικό κι ήταν σε δίλημμα, άλλοι είχαν ικανοποιητική δουλειά και δεν ήθελαν ν' αλλάξουν, άλλοι φοβούνταν μήπως μετά την 5ετία πάρουνε τον πούλο... Και διάφοροι άλλοι λόγοι. Σας εύχομαι να 'σται τυχεροί και να τα καταφέρετε. Λίγη ψυχραιμία και προετοιμασία για τ' αθλήματα... Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Καλησπερα! Μολις γυρισα απο το μετωπο. Η ημερα μου ηταν χαλι μαυρο! Ταλαιπωρια αλλα παραμενο μουρλος. Εχουμε κ λεμε:1) απο οσα ατομα εχουν δωσει αθλημα-επιτροπες κτλ ειναι μεσα κ δηλαδη επιτυχοντες οι 350. Δεν μου ειπαν κατηγορια απλα ατομα.2) ο ενας εκει που εφτιαχνε τα χαρτια μου ειπε οτι απο την στιγμη που με καλεσαν αμα περασω τα αθληματα ειμαι μεσα χωρις δευτερη κουβεντα αλλα ο αλλος διπλα μου ειπε κ ολα να τα περασεις δεν ξερεις εαν σε καλεσουν. Εκει προβληματιστικα!3) την ωρα που ερχομουν σπιτι με πηραν τηλ απο τον πυροσβεστικο σταθμο της περιοχεις μου να παω να υπογραψω οτι ενημερωθηκα για απο εδω κ περα κτλ. Αυτος εκει μου ειπε να προσεχω γιατι ειναι ευκαιρια ζωης κ οτι απο την στιγμη που ειμαι επιλαχων κ με καλεσαν ειμαι μεσα. Τα συμπερασματα δικα σας γιατι εγω ακρη δεν εβγαλα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Ωραίος Δημήτρη, εγώ πέρασα σμρ απο το πυροσβεστικό τμήμα και μου ειπαν αυτά που έλεγα χθες ότι είμαστε επιλαχοντες των επιλαχόντων... Αλλά με πολλές πιθανότητες... Τα αθλήματα τα έχεις αγορίνα; Εγω αγχώθηκα με έλξεις...3-4 έβγαλα ολόκληρες...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Θα πεταχτω εδω στο νοσοκομειο να με δει παθολογος-χειρουργος κ την δευτερα παω να δωσω αιμα! Την τριτη στον αγωνα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
dim23

Δημοσίευση από dim23 »

δημητρης25 έγραψε:Καλησπερα! Μολις γυρισα απο το μετωπο. Η ημερα μου ηταν χαλι μαυρο! Ταλαιπωρια αλλα παραμενο μουρλος. Εχουμε κ λεμε:1) απο οσα ατομα εχουν δωσει αθλημα-επιτροπες κτλ ειναι μεσα κ δηλαδη επιτυχοντες οι 350. Δεν μου ειπαν κατηγορια απλα ατομα.2) ο ενας εκει που εφτιαχνε τα χαρτια μου ειπε οτι απο την στιγμη που με καλεσαν αμα περασω τα αθληματα ειμαι μεσα χωρις δευτερη κουβεντα αλλα ο αλλος διπλα μου ειπε κ ολα να τα περασεις δεν ξερεις εαν σε καλεσουν. Εκει προβληματιστικα!3) την ωρα που ερχομουν σπιτι με πηραν τηλ απο τον πυροσβεστικο σταθμο της περιοχεις μου να παω να υπογραψω οτι ενημερωθηκα για απο εδω κ περα κτλ. Αυτος εκει μου ειπε να προσεχω γιατι ειναι ευκαιρια ζωης κ οτι απο την στιγμη που ειμαι επιλαχων κ με καλεσαν ειμαι μεσα. Τα συμπερασματα δικα σας γιατι εγω ακρη δεν εβγαλα!
ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΑΜΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΚ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΚ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΚ ΑΝ Κ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΗ; ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ Η ΟΧΙ

Γιαννης Συρος

Δημοσίευση από Γιαννης Συρος »

Καλησπερα παιδια. Ο πυροσβεστικος σταθμος εδω μου επεμεινε οτι ειμαι σε θεση διορισμο και οτι δεν καλουν πλεον ατομα αν δεν κοπουν ισαριθμοι τους. Κουραγιο υπομονη.

Τονιζω το ψυχραιμια ξανα. Μην καιγεστε στην γυμναστικη και ειδικα στις ελξεις. Υπαρχει περιπτωση τραυματισμου. ΚΑΛΟ Ζεσταμα και στην διαρκεια της καθε ''ελξεις'' βγαλτε τον αερα που εχετε μεσα σας. Προσπαθηστε να βγαλετε μονο οσες χρειαζεστε σωστα και καμμια παραπανω.

Υ. Γ.Pakis δεν πιστευω να πατε μπουζουκια και να με αφησετε επιλαχων;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στο θέμα μας
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Καινούργια λίστα παίδες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου στο ΓΕΛ ο αριθμός των υπο διορισμό είναι στο 648 και στο ΤΕΛ στο 280 ακριβώς...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες