Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από handballer »

Όχι, υπήρχε μια καλή ροή,4 άτομα εξυπηρετούνταν και 1 το πολύ 2 περιμέναν σε καρέκλες. Λογικό ήταν να μην υπάρχει συνοστισμός, μιας και το περιθώρειο είναι πολύ μεγάλο, από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ...

Ξέχασα να πω πριν ότι στους γιατρούς θα πρέπει να έχουμε μαζί μας 15 ευρώ...

[/QU Άντε να δούμε. Και εμένα μου έγραψαν 19/12 και μου είπαν στο ναυτικο νοσοκομείο και σημείωσαν Γ. Ν. Α.. Αλλά μήπως μου είπε λαθος; Διοτι το Γ. Ν. Α. Δεν είναι της αεροπορίας?
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από paman »

Ναι και εμένα στο ΓΝΑ 19. Ναι είναι της αεροπορίας. Οι εξετάσεις γίνονται σε όλα τα στρατιωτικά.

Πάντως ήταν πολύ εξυπηρετικοί και όλα κυλήσαν πολύ γρηγορα καλή επιτυχία σε όλους. Φουλ γυμναστική και όλα θα πάνε καλά.

HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από HARMONICA »

HARMONICA έγραψε: μου είπαν στο ναυτικο νοσοκομείο και σημείωσαν Γ. Ν. Α. Αλλά μήπως μου είπε λαθος; Διοτι το Γ. Ν. Α. Δεν είναι της αεροπορίας;

Κι εμένα το ίδιο ακριβώς μου είπαν αλλά μικρή σημασία έχει αφού θα μας πάνε αυτοί έτσι κι αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

handballer έγραψε:
HARMONICA έγραψε: μου είπαν στο ναυτικο νοσοκομείο και σημείωσαν Γ. Ν. Α. Αλλά μήπως μου είπε λαθος; Διοτι το Γ. Ν. Α. Δεν είναι της αεροπορίας;

Κι εμένα το ίδιο ακριβώς μου είπαν αλλά μικρή σημασία έχει αφού θα μας πάνε αυτοί έτσι κι αλλιώς...
Παίδες καλημέρα. Δεν μας είπαν από εκεί αλλλά νομίζω εννοείται, να μην φάμε τίποτα το πρωι της εξέτασης αλλά ούτε και να πάμε προς νερού μας καθότι θα πρέπει να κάνουμε αυτές τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Σωστα?
HARMONICA
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από HARMONICA »

HARMONICA έγραψε:
handballer έγραψε:
HARMONICA έγραψε: Μου είπαν στο ναυτικο νοσοκομείο και σημείωσαν Γ. Ν. Α Αλλά μήπως μου είπε λαθος; Διοτι το Γ. Ν. Α. Δεν είναι της αεροπορίας;

Παίδες καλημέρα. Δεν μας είπαν από εκεί αλλλά νομίζω εννοείται, να μην φάμε τίποτα το πρωι της εξέτασης αλλά ούτε και να πάμε προς νερού μας καθότι θα πρέπει να κάνουμε αυτές τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Σωστα;

Σωστή παρατήρηση φίλε, καλά που το 'πες... Εννοείται ότι θα πάμε χωρίς να έχουμε φάει... Τώρα... Προς νερού μας, άμα δεν κρατιόμαστε και κάνουμε τα "πρώτα" σπίτι μας, δε νομίζω να Υπάρχει πρόβλημα, θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και με τα "δεύτερα"!Εικόνα

Preacher

Δημοσίευση από Preacher »

Παιδες καλησπερα. Με πηραν σημερα για να πάω στην αθήνα αλλά δε συγκράτησα την οδό. Μπορείτε να βοηθήσετε;
kraf 3

Δημοσίευση από kraf 3 »

Μουρούζη 4 - Κολωνάκι
Preacher

Δημοσίευση από Preacher »

Να σαι καλα αδερφε. Σου ευχομαι τα καλυτερα!
Fighter

Δημοσίευση από Fighter »

Πότε θα καλέσουν τους επιτυχόντες (που έχουν περάσει από όλα τα στάδια δοκιμασιών) έχει μάθει κάποιος κάτι;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Fighter έγραψε: Πότε θα καλέσουν τους επιτυχόντες (που έχουν περάσει από όλα τα στάδια δοκιμασιών) έχει μάθει κάποιος κάτι;

όταν δίναμε ανεπίσημα οι Πυροσβέστες μας έλεγαν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα βγει ο πίνακας με αυτούς που διορίζονται, και ότι μέσα στο Γενάρη θα ξεκινήσει η σχολή στα Βίλλια, και μπορεί να ανοίξει και δεύτερη στη Β. Ελλάδα... Ανεπίσημα πάντα
ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Καλές Γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους σας !Καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες και στους επιλαχόντες που αγωνίζονται καλή δύναμη.

Γιωργος331

Δημοσίευση από Γιωργος331 »

Εχει κανεις καποιο νεο ρε παιδια για το ποτε 3εκιναει η σχολη, που θα βρισκεται κτλ; Θα μας ειδοποιησουν τηλεφωνικως η μεσο ανακοινωσης; Οποιος 3ερει κατι ας βοηθησει. Ειμαι στο μεροκαματο και δεν ξερω ποτε θα πω στο αφεντικο μου οτι θα σταματησω :/
ilissos13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ilissos13 »

Γιωργος331 έγραψε:Εχει κανεις καποιο νεο ρε παιδια για το ποτε 3εκιναει η σχολη, που θα βρισκεται κτλ; Θα μας ειδοποιησουν τηλεφωνικως η μεσο ανακοινωσης; Οποιος 3ερει κατι ας βοηθησει. Ειμαι στο μεροκαματο και δεν ξερω ποτε θα πω στο αφεντικο μου οτι θα σταματησω :/

Φιλε μου η λογικη λεει το πολυ μεχρι μεσα Φεβρουαριου να ξεκιναει διοτι η φοιτηση ειναι 4μηνη κ σκοπος ειναι να ειμαστε σε ετοιμοτητα το καλοκαιρι.
anton

Δημοσίευση από anton »

Απο ότι ακούγεται ανεπίσημα απο 9 Ιανουαρίου να έχεις τον νου σου
STEF

Δημοσίευση από STEF »

Πότε ξεκινάει τελικά η σχολή παίδες; Πάμε για Φλεβάρη τελικά;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες