Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Χακερτομ το καταλαβαίνω ένας που πέρασε ειδ φρουρός να πάει για να έχει δουλειά.

αλλά ρε φίλε να είσαι φρουρός επειδή δε μπορείς να το ρισκάρεις και να δώσεις στο εαυτό σου κάτι καλύτερο τότε αυτό είναι μιζέρια... Αποψή μου και επίσης σεβαστό αυτό που λές εσύ απλά δές μήπως προσπαθείς να πείσεις το εαυτό σου για κάτι που μπορεί να μη πιστεύεις.

been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από been there... »

manos25thess έγραψε:πρωτον η προκυρηξη αναφερεται οτι θα παρει 600 πολιτες εκ των οπιων το 60% με Γ' κατηγορια και ανω και 40% χωρις αυτα! Μεσα εδω στο φορουμ το συζητουσαν μηνες τωρα οτι θα βγουν τα αποτελεσματα 70%-30% ενιαιο-τεχνικο, το οποιο δεν αναφερεται πουθενα στην προκυρηξη παρα μονο στο φεκ, γτ να μην αναφερεται ξεκαθαρα οπως στην προκυρηξη Ε. Φ; Για να ξερουμαι τις μας γινεται!
Από τη στιγμή που αναφέρονται οι σχετικές διατάξεις στην προκήρυξη και δεν ορίζεται κάτι διαφορετικό, ισχύουν κανονικά. Όταν υπογράφεις την αίτηση, δηλώνεις ότι αποδέχεσαι όλη την προκήρυξη, δλδ και τις σχετικές διατάξεις που λαμβάνονται υπόψην. Για τον ίδιο λόγο που με ευθύνη σου θα ανατρέξεις στην ανάλογη σχετική για να δεις πχ αν εμπίπτεις σε νοσήματα που σε αποκλείουν θα ανατρέξεις και σε όλες τις υπόλοιπες. Ένας υπολογιστής με σύνδεση στο ίντερνετ (που, για να γράφεις σε φόρουμ, προφανώς έχεις) αρκεί. Τα "δεν ήξερα, δε μου 'παν" τέλος.

manos25thess έγραψε: Τα αποτελεσματα γτ δεν αναφερονται πιο αναλυτικα οπως την προκυρηξη των ε. Φ;
Αναλυτικά αναφέρονται, απλά λίγο διαφορετικά σε σχέση με των ΕΦ. Και;

manos25thess έγραψε:Και απο την αλλη κατα την γνωμη μου η προκυρηξη ειναι ανηση, και για το λογο οτι εσυ, εγω ο παρ'αλλος και δεν ξερω ποιος, δεν μπορεις να πηγαινεις μονο με απολυτηριο, Γ' και ανω διπλωμα ξενη γλωσσα και τα συναφη και να πεταγεται ο αλλος με ποσα ετη εθελοντης να παιρνει ποσα μορια παραπανω και να τρωει εσενα, τοτε ποιος ο λογος διαχωρισμος κατηγοριων ΕΠΟΧΙΚΟΙ-ΙΔΙΩΤΕΣ; Εγω δεν περασα και ουτε ειχα ελπιδα οτι θα περασω, και αυτα που λεω δεν τα λεω Απο πικρια που δεν περασα, το λεω για ολους μας! Καλη επιτυχια σε οσους περασαν!
Επειδή δεν τα ξέρεις καλά: Βάσει νόμου, οι εθελοντές πυροσβέστες που έχουν συμπληρωμένη διετία καταλαμβάνουν το 25% (ίσως να είναι και 20% - δεν είμαι σίγουρος για το ποσοστό) των θέσεων κάθε προκήρυξης. Δλδ, ς' αυτή έπρεπε να υπάρχουν 800 ή 1.000 θέσεις αποκλειστικά για εθελοντές. Αντ' αυτού, στο νόμο πέρασαν διάταξη ώστε απλά να μοριοδοτούνται στην κατηγορία που συμμετέχουν... (Και σιγά τα μόρια που πέρναν κιόλας... Μέγιστο τα 5.)
Επιμένεις ακόμα ότι αδικείσαι;
manos25thess
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από manos25thess »

been there... έγραψε:
manos25thess έγραψε:πρωτον η προκυρηξη αναφερεται οτι θα παρει 600 πολιτες εκ των οπιων το 60% με Γ' κατηγορια και ανω και 40% χωρις αυτα! Μεσα εδω στο φορουμ το συζητουσαν μηνες τωρα οτι θα βγουν τα αποτελεσματα 70%-30% ενιαιο-τεχνικο, το οποιο δεν αναφερεται πουθενα στην προκυρηξη παρα μονο στο φεκ, γτ να μην αναφερεται ξεκαθαρα οπως στην προκυρηξη Ε. Φ; Για να ξερουμαι τις μας γινεται!
Από τη στιγμή που αναφέρονται οι σχετικές διατάξεις στην προκήρυξη και δεν ορίζεται κάτι διαφορετικό, ισχύουν κανονικά. Όταν υπογράφεις την αίτηση, δηλώνεις ότι αποδέχεσαι όλη την προκήρυξη, δλδ και τις σχετικές διατάξεις που λαμβάνονται υπόψην. Για τον ίδιο λόγο που με ευθύνη σου θα ανατρέξεις στην ανάλογη σχετική για να δεις πχ αν εμπίπτεις σε νοσήματα που σε αποκλείουν θα ανατρέξεις και σε όλες τις υπόλοιπες. Ένας υπολογιστής με σύνδεση στο ίντερνετ (που, για να γράφεις σε φόρουμ, προφανώς έχεις) αρκεί. Τα "δεν ήξερα, δε μου 'παν" τέλος.

manos25thess έγραψε: Τα αποτελεσματα γτ δεν αναφερονται πιο αναλυτικα οπως την προκυρηξη των ε. Φ;
Αναλυτικά αναφέρονται, απλά λίγο διαφορετικά σε σχέση με των ΕΦ. Και;

manos25thess έγραψε:Και απο την αλλη κατα την γνωμη μου η προκυρηξη ειναι ανηση, και για το λογο οτι εσυ, εγω ο παρ'αλλος και δεν ξερω ποιος, δεν μπορεις να πηγαινεις μονο με απολυτηριο, Γ' και ανω διπλωμα ξενη γλωσσα και τα συναφη και να πεταγεται ο αλλος με ποσα ετη εθελοντης να παιρνει ποσα μορια παραπανω και να τρωει εσενα, τοτε ποιος ο λογος διαχωρισμος κατηγοριων ΕΠΟΧΙΚΟΙ-ΙΔΙΩΤΕΣ; Εγω δεν περασα και ουτε ειχα ελπιδα οτι θα περασω, και αυτα που λεω δεν τα λεω Απο πικρια που δεν περασα, το λεω για ολους μας! Καλη επιτυχια σε οσους περασαν!
Επειδή δεν τα ξέρεις καλά: Βάσει νόμου, οι εθελοντές πυροσβέστες που έχουν συμπληρωμένη διετία καταλαμβάνουν το 25% (ίσως να είναι και 20% - δεν είμαι σίγουρος για το ποσοστό) των θέσεων κάθε προκήρυξης. Δλδ, ς' αυτή έπρεπε να υπάρχουν 800 ή 1.000 θέσεις αποκλειστικά για εθελοντές. Αντ' αυτού, στο νόμο πέρασαν διάταξη ώστε απλά να μοριοδοτούνται στην κατηγορία που συμμετέχουν... (Και σιγά τα μόρια που πέρναν κιόλας... Μέγιστο τα 5.)
Επιμένεις ακόμα ότι αδικείσαι;

Οκ δεν αδικουμαστε! Ειναι μια ιση προκυρηξη για ολους!

vagos

Δημοσίευση από vagos »

manos25thess έγραψε:
vagos έγραψε:
manos έγραψε:Η προκυρηξη ειναι οτι να ναι! Τελος! Αλλα ελεγε η προκυρηξη, αλλιως βγηκαν τα αποτελεσματα! Αναφερετε πουθενα μορια για ειδικες δυναμεις; Και τι δουλεια εχουν στους ιδιωτες τα ατομα που εχουν κανει και σαν εθελοντες;
Μεγάλε, μάλλον εσύ είσαι ότι να'ναι.

Ακου να δεις φιλε δεν σε γνωριζω δεν με γνωριζεις, περασες δεν περασες με γεια σου με χαρα σου! ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥς, πρωτον η προκυρηξη αναφερεται οτι θα παρει 600 πολιτες εκ των οπιων το 60% με Γ' κατηγορια και ανω και 40% χωρις αυτα! Μεσα εδω στο φορουμ το συζητουσαν μηνες τωρα οτι θα βγουν τα αποτελεσματα 70%-30% ενιαιο-τεχνικο, το οποιο δεν αναφερεται πουθενα στην προκυρηξη παρα μονο στο φεκ,γτ να μην αναφερεται ξεκαθαρα οπως στην προκυρηξη Ε. Φ; Για να ξερουμαι τις μας γινεται!Τα αποτελεσματα γτ δεν αναφερονται πιο αναλυτικα οπως την προκυρηξη των ε. Φ; Και απο την αλλη κατα την γνωμη μου η προκυρηξη ειναι ανηση, και για το λογο οτι εσυ, εγω ο παρ'αλλος και δεν ξερω ποιος, δεν μπορεις να πηγαινεις μονο με απολυτηριο, Γ' και ανω διπλωμα ξενη γλωσσα και τα συναφη και να πεταγεται ο αλλος με ποσα ετη εθελοντης να παιρνει ποσα μορια παραπανω και να τρωει εσενα, τοτε ποιος ο λογος διαχωρισμος κατηγοριων ΕΠΟΧΙΚΟΙ-ΙΔΙΩΤΕΣ; Εγω δεν περασα και ουτε ειχα ελπιδα οτι θα περασω, και αυτα που λεω δεν τα λεω Απο πικρια που δεν περασα, το λεω για ολους μας! Καλη επιτυχια σε οσους περασαν!

1. Αν όπως λες παρακολουθείς το φορουμ για μήνες τώρα, θα έπρεπε να ξέρεις ακριβώς τι γίνετε με την προκήρυξη. Αλλά και σε περίπτωση που δεν παρακολουθούσες καθολου συζητησεις εδώ μέσα, για μένα είσαι αδικαιολόγητος, όχι μόνο εσύ, αλλά ο κάθε ένας ενδιαφερόμενος που δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ακόμα αυτές τις λεπτομέρειες περι ΦΕΚ και προκήρυξης. Για μένα είναι αδιανόητο να ενδιαφέρεσαι και να μην ψαχτείς στο ελάχιστο να δεις τι παίζει.

2. Όσο για τους πίνακες όπως λες, το ότι δεν αναγράφονται τα μόρια αναλυτικά, δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί καποιος να τα υπολογίσει. Δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει Πανεπιστήμιο για να κατανοήσεις τον πίνακα.

3. Και τώρα για τους εθελοντές. Δεν ήξερες ότι μπορείς να γραφτείς και εσύ εθελοντής; Οποιοδήποτε, όχι μόνο εσύ. Και γιατί να μην παίρνουνε μόρια που στο κάτω κάτω,(αν εξαιρέσεις τους εποχικούς) αυτοί είναι οι πιο σχετικοί του επαγγέλματος. Και επίσης τα μόρια τους, περιορίζονταν στα 5 έτη. Δεν είναι πολλά. Δεν νομίζω να σε "φαγανε" οι εθελοντές.(Εγώ δεν ήμουνα ποτέ εθελοντής. Μην το πάρεις οτι τα γράφω γιατί με συμφέρει.)

manos25thess
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από manos25thess »

vagos έγραψε:1. Αν όπως λες παρακολουθείς το φορουμ για μήνες τώρα, θα έπρεπε να ξέρεις ακριβώς τι γίνετε με την προκήρυξη. Αλλά και σε περίπτωση που δεν παρακολουθούσες καθολου συζητησεις εδώ μέσα, για μένα είσαι αδικαιολόγητος, όχι μόνο εσύ, αλλά ο κάθε ένας ενδιαφερόμενος που δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ακόμα αυτές τις λεπτομέρειες περι ΦΕΚ και προκήρυξης. Για μένα είναι αδιανόητο να ενδιαφέρεσαι και να μην ψαχτείς στο ελάχιστο να δεις τι παίζει.

2. Όσο για τους πίνακες όπως λες, το ότι δεν αναγράφονται τα μόρια αναλυτικά, δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί καποιος να τα υπολογίσει. Δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει Πανεπιστήμιο για να κατανοήσεις τον πίνακα.

3. Και τώρα για τους εθελοντές. Δεν ήξερες ότι μπορείς να γραφτείς και εσύ εθελοντής; Οποιοδήποτε, όχι μόνο εσύ. Και γιατί να μην παίρνουνε μόρια που στο κάτω κάτω,(αν εξαιρέσεις τους εποχικούς) αυτοί είναι οι πιο σχετικοί του επαγγέλματος. Και επίσης τα μόρια τους, περιορίζονταν στα 5 έτη. Δεν είναι πολλά. Δεν νομίζω να σε "φαγανε" οι εθελοντές.(Εγώ δεν ήμουνα ποτέ εθελοντής. Μην το πάρεις οτι τα γράφω γιατί με συμφέρει.)

Πεσατε τωρα ολοι να με φατε! Για την πρωτη παραγραφο ναι εχεις δικιο, αλλα δεν πρεπει η προκυρηξη να αναφερεικαποια πραγματα πιο αναλυτικα;

για την δευτερη παραγραφο, δεν λεω οτι δεν μπορω να υπολογισω τα μορια, ενοω πιο αναλυτικα γραφει ας πουμε "ΕΝ ΟΠ"ΚΑΙ απο κατω 1 η 2 δεν ξερω γω τι, τι ειναι αυτα;1 κιλο πατατες?1 χρονος;1 μοριο?1=ναι; ΤΙ;

γιατι την τριτη παραγραφο, ναι συμφωνουμαι εδω δεν αντιλεγω, αλλα μην χωριζεις εποχικοι-ιδιωτες τη προκυρηξη, χωρισε την απευθειας 70-30 και τελειωσε η υποθεση! Εντελως φιλικα!

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε:
ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε:
handballer έγραψε:Αν ισχύσει τελικά αυτό του Σεφεαα για πριν τις γιορτές τότε παίζει και να μην έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της Πυροσβεστικής. Τότε θέλει σκέψη, κρίση, σωστή επιλογή και θάρρος. Πόσοι άλλοι είναι στη θέση μου, δηλαδή επιτυχόντες και στα 2 σώματα. Καταθέστε απόψεις μελλοντικοί συνάδελφοι...
Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα εχουμε επιτυχη και στα δυο. Σεναριο 1 παμε Στη σχολη φρουρων μας φωναζουν για Τις δοκιμασιες πυροσβεστικης πρεπει να φυγουμε απο φρουροι παμε για αθληματα τους χρονους τους εχουμε και στραβοπαταμε στη δοκο ισορροπιας τι κανουμε: Σεναριο 2 περναμε τα αθληματα περιμενουμε σχολη και προσληψη και η τροικα λεει καλα τρελοι ειστε 4000 κοσμος (με εποχικους) σε τετοιους καιρους και μας παιρνουν σταδιακα σε ενα δυο χρονια τι κανουμε αναλογα με τις συνταξιοδοτησεις των μονιμων υπαλληλων. Θα μου Πει καποιος πολλες ταινιες βλεπεις μεγαλε. Αποτελεσμα και παντοτε γνωμη μου, Καλυτερα γαΪδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε. Ακουω γνωμες.
Φίλε τα σενάρια δεν είναι μόνο 2... Απο την μια οκ έχουμε 2 επιλογές απο την άλλη όμως... Αν πάμε στην σχολή θα μας αφήσουν να δοκιμάσουμε την τύχη μας και εδώ; Δεν το νομίζω γιατι δεν συμφέρει την αστυνομία κάτι τέτοιο... Και δεν μπορείς να πάρει το ρίσκο αφύνω τους ε. Φ για να πάω εκεί γιατι όπως είπες άμα πέσεις στην δοκό τον μπούλ... Ο! Τα αθλήματα με χρονόμετρο αντε πες τα έχεις η δοκός; Εκεί εκτός από ισορροπία θέλει και ΤΥΧΗ!
αν ισχύει η φήμη για εισαγωγή στη σχολή της αστυνομίας την άλλη βδομαδα θα πρέπει να πάρουμε την απόφαση σύντομα... Μεγάλο δίλημμα... [|) ] [|) ]
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδια γιατι δεν σκεφτεστε μια στο εκατομυριο ας πουμε οτι μπορει να σας δωσουν λιγες μερες αδεια για τα αθλήματα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από handballer »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Ρε παιδια γιατι δεν σκεφτεστε μια στο εκατομυριο ας πουμε οτι μπορει να σας δωσουν λιγες μερες αδεια για τα αθλήματα
απιθανο μου φαινεται
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από solid »

handballer έγραψε:
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Ρε παιδια γιατι δεν σκεφτεστε μια στο εκατομυριο ας πουμε οτι μπορει να σας δωσουν λιγες μερες αδεια για τα αθλήματα
απιθανο μου φαινεται
handballer έχεις περάσει και αστυνομία;
ΑΝΔΡΕΑΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ »

Καλησπερα παιδια κ συγχαρητηρια σε οσους περασαν... μια ερωτηση μονο για να ειμαι σιγουρος γτ δεν εχω καταλαβει ακριβωσ... ! εγω ειμαι στην κατηγορια του 30% δλδ απο τελ. εχω 2080 μορια κ στη θεση 2.380 ... οπως το ωλεπω εγω δεν υπαρχει ελπιδα ουτε ως επιλαχων... ετσι δεν ειναι η μπορει να γινει κατι κ δεν το ξερω; ευχαριστω προκαταβολικα οποιον κανει τον κοπο να με βοηθησει!
chris1561985

Δημοσίευση από chris1561985 »

Παιδια γεια σας. Ειμαι μεσα στην πικρα ειλικρινα γιατι πραγματικα στο τσακ δεν μπαινω...2490 μορια εχω και μπαινες με 2510. Για ονομα του θεου. Ηθελα τοσο πολυ να μπω. Αντι για 12.9 απολυτηριο αν ειχα 13 εμπαινα. Απιστευτο. Ειμαι 472 θεση 52 επιλαχων δηλαδη. Πιστευει κανεις που ξερει αν εχω ελπιδα. Ευχαριστω.
kraf3
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kraf3 »

Φυσικα και εχεις ελπιδα. Ξερεις οτι κοβεται πολυς κοσμος στα αθληματα και οχι μονο.
chris1561985

Παιδια Ο χαμος, υπαρχουν πραγματικα πολλοι περασμενοι που επρεπε να ειναι στην κατηγορια των 30% και ειναι στον 70%. Αναμενουμε και οποιος μαθει κατι ας μας πει.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από δημητρης25 »

chris γιατι το λες αυτο; Πως το ξερεις?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
chris1561985

Απο πραγματικα αληθινες μαρτυριες ανθρωπων. Πιστεψε με ειμαι ηδη απο το πρωι και ενημερωνομαι τα χω παιξει τελειος... Τρελενομαι που δεν μπαινω στο τσακ. Χαιρομαι τουλαχιστον οχι απο το να περιμενω να κοπει καποιο παιδι αλλα απο το οτι εχει πολλους που ειναι ειδικοι φρουροι και θα παραμεινουν. Ελπιζουμε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες