Εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
mixanikara
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 23, 2011 11:05 pm
Τοποθεσία: Σουηδία
Ενδιαφέροντα: UAV
Επάγγελμα: Μηχανικος
Επικοινωνία:

Εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων

Δημοσίευση από mixanikara »

Οι Ειδικές Δυνάμεις μας χρειάζονται αναδιοργάνωση. Σκληρότερη εκπαίδευση, αυστηρότερα κριτήρια επιλογής και περισσότερα κίνητρα κατάταξης. Χρειαζόμαστε Ειδικές Δυνάμεις που να μπορούν να αλλάξουν την τροπή ενός πολέμου!

Οι στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων θα έπρεπε να αμοίβονται με μισθό για όλη την διάρκεια της θητείας τους, η οποία ίσως να έπρεπε να είναι και μειωμένη απο την κανονική. Θα έπρεπε να απολαμβάνουν περισσότερα προνόμια απο τους απλούς στρατιώτες (φαγητό, άδειες, εξοπλισμο κτλ). Να εχουν καλύτερες εγκαταστάσεις με περισσότερα μέσα ψυχαγωγίας.

Για να τα έχουν όλα αυτα ομως πρέπει να εκπαιδεύονται ακομα πιο σκληρά και απαιτητικά. Βασικά εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων που δέν κλαίνε σαν παιδάκια οι εκπαιδευόμενοι απο την πρώτη μέρα δεν είναι σοβαρή εκπαίδευση. Θα έπρεπε να εκπαιδεύονται σε πιο σύγχρονα μέσα και σε πιο επικίνδυνα και απαιτητικά σενάρια. Ενδεικτικά για μένα θα έπρεπε να επιτρέπεται στο αρχικο στάδιο της εκπαίδευσής τους τουλάχιστον να ξυπνάνε πανικόβλητοι στις 3 και 4 το βράδυ για αθλοπαιδίες (!). Να υποστούν ένα μινι μαρτύριο του πνιγμου. Να φάνε λίγο ξύλο επίτηδες. Να κανουν ερπην με αληθινα πυρα απο πανω και διπλα τους. Να σφάξουν κάτι ζωντανο με τα χέρια τους. Να κάνουν πραγματάκια που τα κάνουν και οι μονιμοι. Κτλ

Όσοι στρατιώτες είναι καλοί και θέλουν να συνεχίσουν να υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις ως επαγγελματίες τότε να μπορούν να συνεχίσουν χωρίς διακοπή της θητείας τους.

Το άλλο θέμα που υπάρχει είναι ο εξοπλισμος των Ειδικών Δυνάμεων μας με νέα και πιο σύγχρονα μέσα. Μινι υποβρύχια-ταχυπλοα, ελικοπτερα ειδικών επιχειρησεων, νέος οπλισμος και ηλεκτροοπτικος εξοπλισμος κτλ. Θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών των ΕΔ μας.
Υπεράνω όλων η Ελλαδα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Δημοσιεύσεις: 14447
Εγγραφή: Δευ Οκτ 12, 2009 9:37 pm
Επικοινωνία:

Εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων

Δημοσίευση από Greek_Army »

To θέμα κλειδώνεται

Έχουμε φτιάξει ξεχωριστά θέματα για την εκπαίδευση στις ειδικές δυνάμεις ( Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις ) κτλπ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες