Αύξηση θητείας (2012)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Nassos »

Το όπλο θες δεν θές θα το μάθεις. Τακτικές πεζοπόρου και Μηχανοκίνητου Πεζικού, Ατομικές Τακτικές Μάχης, Πρώτες Βοήθειες Μάχης, Επιβίωση στην Ύπαιθρο ΔΕΝ θα μάθεις.

Και μην ξεχνάμε τη Σωματική Βελτίωση που πολύ απλά είναι ανύπαρκτη...
Guest

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Guest »

giorgosfil13 έγραψε:Αν ειναι δυνατον ρε παιδια για 3 μηνες παραπανω... Αμαν πια με τον εγωισμο που εχουμε σαν λαος. Τα περιμενουμε ολα ετοιμα χωρις εμεις να κανουμε τπτ. Εμενα δεν με πειραζει να υπηρετισω 12 μηνες! Και μπαινο 30/1. Ετσι κι αλλιως 9 μηνες δεν θα επρεπε ποτε να παει ειναι πολυ λιγο. Λιγος πατριωτισμος δεν βλαπτει... Οσον για το οτι δεν γινεται δουλεια στις ενοπλες δυναμεις συμφωνω. Θα επρεπε να γινεται δουλεια διοτι αν γινει καμια στραβη δεν θα ξερουμε πως λειτουργει το οπλο.

Sweat more in peace so you can bleed less in war.
Ετσι ακριβως ειναι, θα συμφωνησω μαζι σου. Δυστυχως σε αυτες τις τελευταίες σελίδες φαίνεται ξεκαθαρα ο ρουσφετολογικός και ατομικιστικός τροπος με τον οποιο ψηφιζει ο Ελληνας τα τελευταια χρονια.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Hyper »

Αν και εχω απολυθει θεωρω την αυξηση της θητειας αστεια... Ειναι αδικη οσον αφορα το γεγονος οτι θα παει ολη η ζωη σας αλλους 3 μηνες πιο πισω. Υπηρετησα στις καταδρομες 9 μηνες και τους τελευταιους 3 ημουν εκπαιδευτης στο πευκο. Ειδικα οσοι δεν πατε καταδρομες θα εκπαιδευτειτε απο ελαχιστα εως καθολου...
η ουσια ειναι οτι θα υπακουτε θα καθαριζετε θα χτυπατε σκοπετα θα ξενυχτησετε θα κανετε θεληματα κ το βασικοτερο θα ειστε σε στρατιωτικο προγραμμα 3 μηνες παραπανω. Εγω εχοντας υπηρετησει προσφατα πιστευω οτι η θητεια θα επρεπε να γινει 6 μηνες κ οτι επαρκει σχετικα με την εκπαιδευση που παρεχεται (πλην ΣΧ. ΑΛ).
την στελεχωση των στρατοπεδων να την κανουν με αλλο τροπο δεν ειναι αναγκη και εκει να την πληρωσει η ελληνικη οικογενεια. Αρκετα χαρατσια πληρωνει κ αρκετα τραβαει! Τι θα πει δεν εχουμε λεφτα για επ. Οπ; Να βρειτε κυριοι τοσα λεφτα κλεψατε απτον ελληνικο λαο με αμετρητα σκανδαλα.. Η αυξηση της θητειας σημαινει κ παραπανω εξοδα μη εχοντας εισοδημα. Σημαινει ομως και μειωση της ανεργιας που τους βολευει. Τελος σκεφτειτε που ριχνετε την ψηφο σας γιατι μου φαινεται οτι καλα μας κανουν μιας κ δεν ξυπναμε με τιποτα σαν λαος.
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από GRS80 »

giorgosfil13 έγραψε:Αν ειναι δυνατον ρε παιδια για 3 μηνες παραπανω... Αμαν πια με τον εγωισμο που εχουμε σαν λαος. Τα περιμενουμε ολα ετοιμα χωρις εμεις να κανουμε τπτ. Εμενα δεν με πειραζει να υπηρετισω 12 μηνες! Και μπαινο 30/1. Ετσι κι αλλιως 9 μηνες δεν θα επρεπε ποτε να παει ειναι πολυ λιγο. Λιγος πατριωτισμος δεν βλαπτει... Οσον για το οτι δεν γινεται δουλεια στις ενοπλες δυναμεις συμφωνω. Θα επρεπε να γινεται δουλεια διοτι αν γινει καμια στραβη δεν θα ξερουμε πως λειτουργει το οπλο.

Αγαπητέ θα σε παρακαλέσω να είσαι προσεκτικός με την έννοια του πατριωτισμού... Η εθνική και κοινωνική συνείδηση δε μπαίνουν σε καντάρια... Ο πατριωτισμός (σε ότι με αφορά) δεν κρίνεται από τη στρατιωτική μου θητεία, αλλά από τα είμαι σωστός ΠΟΛΙΤΗΣ... Η θητεία πρέπει να εκπληρωθεί γιατί είναι ΝΟΜΟΣ!

Και όλοι μας που ανησυχούμε προφανώς θα μπορούσαμε είτε να φύγουμε από την Ελλάδα, είτε να το παίξουμε τρελοί, είτε να το παίξουμε... Τραγουδιστές για να αποφύγουμε την εκπλήρωση της θητείας...
Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από giorgosfil13 »

GRS80 έγραψε:

Αγαπητέ θα σε παρακαλέσω να είσαι προσεκτικός με την έννοια του πατριωτισμού... Η εθνική και κοινωνική συνείδηση δε μπαίνουν σε καντάρια... Ο πατριωτισμός (σε ότι με αφορά) δεν κρίνεται από τη στρατιωτική μου θητεία, αλλά από τα είμαι σωστός ΠΟΛΙΤΗΣ... Η θητεία πρέπει να εκπληρωθεί γιατί είναι ΝΟΜΟΣ!

Και όλοι μας που ανησυχούμε προφανώς θα μπορούσαμε είτε να φύγουμε από την Ελλάδα, είτε να το παίξουμε τρελοί, είτε να το παίξουμε... Τραγουδιστές για να αποφύγουμε την εκπλήρωση της θητείας...

Ειναι ΑΝΑΓΚΗ να υπαρχει στρατος! Πατριωτισμος ειναι να θυσιαζεις το "εγω" για το "εμεις". Και μην πειτε για το κρατος το σαπιο μπλα μπλα μπλα. Χιλιες φορες σαπιο ειναι αλλα εμεις δεν κανουμε τιποτα! Οτιδιποτε συλογικο και "Δυσκολο" συμβαινει Βαζουμε τα κλαματα, γκρινιαζουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ψαχνουμε τροπους να κανουμε λουφα. Οχι μονο στον στρατο αλλα ακομα και στα πιο απλα πραγματα της καθημερινοτητας. Ξεχασαμε οτι οι παππουδες μας αρμεγαν κατσικες και σπερνανε συταρι για να ζησουν μοχθόντας και εμεις τα θελουμε ΟΛΑ στο χερι. Με αυτα τα μυαλα ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ η χρεωκοποια! Ισως μας βοηθησει στο να εκτιμήσουμε καποια πραγματα τα οποια τωρα τα εχουμε δεδομενα και τα χλεβαζουμε. Ο στρατος ειναι κατι που βοηθαει ΕΜΑΣ και την αμυνα του Εθνους μας. Μας αρεσει ή οχι δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως! Ας παψουμε λοιπον να κοιταζουμε εγωκεντρικά και βραχυπρόθεσμα.
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Pavlos K. »

Για να στο πω απλά. Κάνω δυο δουλειές. Βγάζω μέσο όρο 700 το μήνα όλη τη χρονιά.3 μήνες = 2100 και αυτό πάνω κάτο, μπορεί να είναι 1000 το ελάχιστο μπορεί να είναι και 4500 αν είναι από τους καλούς μήνες. Με αυτά τα λεφτά συντηρώ τον εαυτό μου και άλλα μέλη της οικογένειας μου, τα χρήματα αυτά φορολογούνται και επανακυκλοφορούν στην αγορά.

Σαν φαντάρος θα καταναλώνω λίγα, ας πούμε 100 euro το μηνά, συνεπώς είμαστε στο πάνω κάτο 2500 euro κοστος αυτο το extra τρημηνο. Πιστεύεις ότι είναι ένα ασήμαντο ποσό σε αυτούς τους καιρούς ; Πιστεύεις ότι μια μέση ελληνική οικογένεια όπως η δικιά μου μπορεί να δεχτεί χαλαρά ένα τέτοιο χτύπημα ;(επίτηδες λέω λίγα για να νιώσεις... )

Και για να το δούμε και διαφορετικά. Αν στο στρατό υπήρχε εκπαίδευση και οι στρατιώτες πρόσφεραν κάτι περισσότερο από την παροχή αγγαριών τότε να πήγενε στο διάολο. Δείνω 2.500 και παίρνω εκπαίδευση. Το να μαζεύεις άτομα, να τα εκπαιδεύεις ελάχιστα και απλά να συντηρούν το στρατόπεδο δεν διατηρείς στρατό αδερφέ, λες οτι διατηρειίς στρατό για τα μάτια του κόσμου.

Τώρα σε κάτι άλλο που λέτε συνεχώς και δεν αντέχω να μην απαντήσω. Για το ότι δεν μπορεί κάποιος να έχει ανταλλακτική σχέση με την πατρίδα. Νομίζω ότι συμφωνώ αλλά η θητεία και η πατρίδα εν έχει καμία σχέση πλέων. Είμαι ο τελευτέος απο μια μεγάλη παρέα που δεν έχει πάει στρατό. Είμαστε/είμασταν στρατόκαυλοι. Είχαμε πει ότι θα πάμε ειδικές δυνάμεις όλοι. Ένας ένας τελείωσε, δυο μόνο πήγαν ειδικές δυνάμεις και οι δυο τελειωσαν ξενερωμενοι με την κατάσταση που επικρατεί. Οι υπολοιποι έπιασαν πεζικο-αεροπορία. Ξύσανε όσο δεν πήγενε και τους πήρε ένα εύλογο διάστημα μετά που απολύθηκαν να ξαναμπουν στη λογική της δουλειάς και να γίνουν και πάλυ παραγωγικοί.

Δώσε μου επαρκή εκπαίδευση, κάνε με να νιώσω ότι αυτοί οι 3 μήνες θα βοηθήσουν την μαχητικότητα του στρατεύματος ώστε να υπερασπιστεί την πατρίδα όταν χριαστεί και πάρτα τα 2.500. Αλλιώς άσε με να βουλοώσω καμια τρύπα και να στηρίξω την οικογένεια μου που με χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Όσοι επιμένουν στην λογική του εγώ υπηρέτησα περισσότερο εσύ γιατί σπάζεσαι έχω να τους ρωτήσω κάτι απλό : Πότε ;
Τώρα που ο κάθε μισθός που μπαίνει σε ένα σπίτι, έστω και των 500 euro, είναι θέμα επιβίωσης ή πριν κάποια χρόνια που ο αλβανός στην οικοδομή έβγαζε 35 euro την μέρα (850 euro το μήνα) , με σίτηση, στην ξεφτίλα ;

Σταματήστε να συγκρίνετε αγγούρια με πατάτες. Ναι χρειάζεται συλλογικός αγώνας αλλά η αυξηση της θητείας όπως είναι ο στρατός σήμερα δεν εξυπηρετεί ούτε την πατρίδα ούτε την κοινωνία. Βλέπετε οτι ο στρατός πάει κατα διαόλου και αρνείστε πεισματικά να δείτε τις αιτίες. Όταν η θητεία ήταν 2 χρόνια ο στρατός λειτουργούσε ; Μήπως τα προβλήματα του είναι διαχρονικά ; Μήπως το πρόβλημα πρέπει να εξεταστεί από άλλη σκοπιά.

Τέλος, για το θέμα πατρίδα. Ελλάδα δεν είναι το χώμα, ούτε οι πέτρες είναι οι άνθρωποι. Εγώ εσύ οι μανάδες μας οι γυναίκες μας οι φίλοι μας, οι παιδικοί μας φίλοι και πάει λέγοντας. Μήπως αυτοί που λες ότι θες να υπερασπιστούν υποφέρουν ήδη από κάποιο κατακτητή ;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 38

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από yandr »

Μήπως κοιτάζετε το θέμα από την λάθος κατεύθυνση;

Η σωστή κατεύθυνση είναι η εξής:

• Η χώρα, μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων της, αποφασίζει ότι συντρέχουν λόγοι για επένδυση στην άμυνα
  • Εκτιμάται το μέγεθος του στρατιωτικού κινδύνου από τις γειτονικές χώρες (Ιταλία, Αλβανία,FYROM, Βουλγαρία, Τουρκία, Λιβύη)
  • Καθορίζεται το μέγεθος και ο εξοπλισμός του στρατού που απαιτείται για αντιμετώπιση του όποιου κινδύνου και οι εκτιμήσεις αυτές είναι δυναμικές. Μεταβάλλονται ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση
  • Προχωρά σε θέσπιση θητείας και αμυντικές δαπάνες ανάλογες με το μέγεθος του κινδύνου και τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας
Όπως βλέπετε, στα παραπάνω δεν έχω βάλει ΠΟΥΘΕΝΑ τις παραμέτρους βαριέμαι, δεν θα βγάζω λεφτά, δεν θα βλέπω την γκόμενα κλπ.

Έτσι είναι η κατάσταση.

Επομένως το μόνο που μένει είναι να αναρωτηθεί κανείς αν το μέγεθος του στρατού που υπάρχει σήμερα είναι ικανοποιητικό για να αντιμετωπίσει τις πιθανές απειλές ή τουλάχιστον αρκετός ώστε να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σε όσους μπορεί να επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Εάν θεωρούμε (πραγματικά όμως, όχι γιατί μας συμφέρει σε προσωπικό επίπεδο) ότι ο στρατός που υπάρχει σήμερα είναι αρκετός ή και υπερβολικός, η θητεία θα πρέπει να μειωθεί. Αν ισχύει το αντίθετο, θα πρέπει να αυξηθεί.Προσωπικά είμαι υπέρ της αύξησης στους 12 μήνες και κατάργηση όλων των αναβολών κατάταξης για σπουδές ώστε να επέλθει ισονομία μεταξύ των πολιτών και να λυθούν προβλήματα με οικογένειες, μεγάλες ηλικίες κλπ.

Το επίπεδο εκπαίδευσης στο στρατό ΔΕΝ σχετίζεται με την διάρκεια της θητείας.Όλοι συμφωνούμε ότι είναι χαμηλό και θα πρέπει να βελτιωθεί.

Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από GRS80 »

Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα... Αλλά 12 μήνες με όλους τους φαντάρυς να βρίσκονται σε μάχιμες μονάδες, ούτε στο Κολωνάκι, ούτε σε πολμεικά μουσεία... Τότε επέρχεται ισονομία... Γιατί προσωπικά δεν το ανέχομαι ελλείψει βύσματος να υπάρχουν στρατιώτες 3 κατηγοριών... Συμφωνώ απόλυτα με την κατάργηση των αναβολών...

Και δεν έχω επίσης αντίρρηση να μας μάθουν να πολεμάμε... Αλλά να πολεμάμε όχι να κάνουμε σκοπιές ή καθαριότητες...

Περί εγωκεντρισμού και φιλοπατρίας σου επαναλαμβάνω ότι δες το πιο σφαιρικά: Αισθάνεσαι δηλαδή ότι ένας που υπηετεί την πατρίδα του 60 μήνες (υποθετικά) είναι de facto "άξιον τέκνον της πατρίδος";

Πράξη πατριωτισμού θεωρώ την εντιμότητα: Να πληρώνω φόρους, να μην κλέβω ειδικά το δημόσιο χρήμα, να μην αδικώ τον διπλανό μου... Πόσοι από αυτούς που μιλάνε για την Πατρίδα και υψώνουν κάθε Εθνική Εορτή τις σημαίες στα μπαλκόνια πληρώνουν τους φόρους τους;

Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από lazaros13 »

Δεν βρισκεις φιλε μου βλακεια να εισαι η μονη ευρωπαικη χωρα που εχει υποχρωτικη στρατιωτικη θητεια; Αν οχι τι να Σ πω. Παντως το βρισκω ιλιθιο να κανω 3 μηνες παραπανω μονο κ μονο για να μειωσουν τα λαμογια τα ποσοστα ανεργιας
Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αύξηση θητείας (2012)

yandr έγραψε:
  • Εκτιμάται το μέγεθος του στρατιωτικού κινδύνου από τις γειτονικές χώρες (Ιταλία, Αλβανία,FYROM, Βουλγαρία, Τουρκία, Λιβύη
  • Προσωπικά είμαι υπέρ της αύξησης στους 12 μήνες και κατάργηση όλων των αναβολών κατάταξης για σπουδές ώστε να επέλθει ισονομία μεταξύ των πολιτών και να λυθούν προβλήματα με οικογένειες, μεγάλες ηλικίες κλπ. Το επίπεδο εκπαίδευσης στο στρατό ΔΕΝ σχετίζεται με την διάρκεια της θητείας.Όλοι συμφωνούμε ότι είναι χαμηλό και θα πρέπει να βελτιωθεί.

1. Ιταλια, Λιβυη;
2. Εννοείτε. Τα κόμματα και τα συμφέροντα κατεστρεψαν τον στρατο και το κανανε κολέγιο... Ο θειος μου υπηρέτησε 28 μηνες και εμεις κλαιγόμαστε για να το κανουμε απο 9 σε 12...
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
billidani7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από billidani7 »

Εσυ Λάζαρε ξέρεις αλλη ευρωπαική χώρα που να έχει τόσο προκλητικούς γειτονες που συνεχεια απειλούν;

τι άμυνα θα έχει η χώρα αν γινει εθελοντική η στράτευση; Μακαρι να υπηρχε η πολυτελεια να εισαι σαν την Ελβετια που δεν εχει καθολου στρατο, αλλα εισαι αναγκασμενος ΚΑΙ να υπηρετησεις ΚΑΙ να ξοδεψεις σαν κρατος ένα σωρο χρηματα σε εξοπλιστικά προγράμματα, λογω τον καλών γειτόνων που έχεις...

απλα πραγματα...

Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αύξηση θητείας (2012)

lazaros13 έγραψε:Δεν βρισκεις φιλε μου βλακεια να εισαι η μονη ευρωπαικη χωρα που εχει υποχρωτικη στρατιωτικη θητεια; Αν οχι τι να Σ πω. Παντως το βρισκω ιλιθιο να κανω 3 μηνες παραπανω μονο κ μονο για να μειωσουν τα λαμογια τα ποσοστα ανεργιας

Μήπως έχουμε τους ίδιους γείτονες με το Βελγιο και την Ισπανια, με τις ίδιες διεκδικήσεις;Λιγος ρεαλισμος ΔΕΝ βλαπτει. Βλέπω οτι ξεχναμε την ιστορια μας, ελπίζω να μην είμαστε καταδικασμένοι να την ξαναζήσουμε!
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Ειλικρινα απο την μονη που απειλησαι ειναι η τουρκια. Ενα αυτο. Δυο, οι εθελοντες οπως λες δεν πανε για την ψυχη της μανας τους. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Για αυτο κ εκοψαν πλεον τους εποπ Για αυτο κ η αυξηση θητειας. Γτ αυτοι που κυβερνανε θελουν και τσαμπα να προστατεψουν την χωρα κ πολλα να βαλουν τσεπη. Α κατι ακομα. Ακομα κ αν ισχυε αυτο π λες με τις χωρες π λες οτι σε απειλουνε, τι θα λεγατε ολοι να καταλαβουμε οτι πλεον ειμαστε δουλακια γερμανιας-γαλλιας; Αυτο δν σας πειραζει;

Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αύξηση θητείας (2012)

lazaros13 έγραψε:Ειλικρινα απο την μονη που απειλησαι ειναι η τουρκια. Ενα αυτο. Δυο, οι εθελοντες οπως λες δεν πανε για την ψυχη της μανας τους. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Για αυτο κ εκοψαν πλεον τους εποπ Για αυτο κ η αυξηση θητειας. Γτ αυτοι που κυβερνανε θελουν και τσαμπα να προστατεψουν την χωρα κ πολλα να βαλουν τσεπη. Α κατι ακομα. Ακομα κ αν ισχυε αυτο π λες με τις χωρες π λες οτι σε απειλουνε, τι θα λεγατε ολοι να καταλαβουμε οτι πλεον ειμαστε δουλακια γερμανιας-γαλλιας; Αυτο δν σας πειραζει;

1. Τουρκια... Εχεις εντύπωση τι στρατο εχουν και τι προθεσεις εχουν; Γιατι εισαι επιπόλαιος; Αλβανία; Την ξεχνας;
2. Ψαξε την ετοιμολογία της λεξης εθελοντης!
3. Ποια δουλακια; Ξεχωρισε την εθνική κυριαρχία με την οικονομία της χωράς.

Τωρα καθεσε και μιλας εκ του ασφαλους για το καλο του εαυτου σου. Αν ήσουν υπεύθυνος να πάρεις καποιες αποφασεις για το συλλογικο καλο εχοντας επιγνωση των κινδύνων αυξηση της θητειας θα αποφασιζες. Ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια του καναπέ.

Επισης, με ολο το σεβασμο στα ατομα που λενε πως εχουν προβλημα με την δουλεια τους, θα επρεπε οι ιδιοι, ομως, να φροντίσουν για να "ξεμπερδεύουν" με τις στρατιωτικες τους υποχρεώσεις νωρίς. Εγω ειμαι φοιτητής και τον Γεναρη παρουσιαζομαι. Αφηνοντας πραγματα τελευταια στιγμη εχουμε αυτα τα αποτελεσματα.
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Να ξεκαθαρισουμε κατι. Ο καθενας εχει τις αποψεις του. Αν παρατηρησες για την τουρκια δεν διαφωνησα συμφωνω. Για την αλβανια δικιο εχεις μονο που εχουν μπει εδω και 30 χρονια οι αλβανοι μεταναστες κ κανουν οτι θελουν οποτε οτι κακο ηταν να κανουν το εχουν κανει κ συνεχιζουν. Τα 2 απο τα 3 στα απαντησα. Παμε τωρα για το τριτο. Μισθοφορικο στρατο εχουν ολες ευρωπαικες χωρες κ το θεωρω μια χαρα δικαιο. Και ενα τελευταιο. Δλδ πιστευεις πως δεν γινεται η αυξηση θητειας μονο κ μονο για την μειωση της ανεργιας; Δεν σε πνιγει σαν ελληνας να παιζονται τετοια παιχνιδια Στην πλατη σου μονο και μονο για μειωση κατα 3 της 100 της ανεργιας?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες