Αύξηση θητείας (2012)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kostas85
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από kostas85 »

Αντι να στείλουν στις 'χαμηλα' επανδρωμένες μονάδες όλα τα χιλίαδες βισματα της Αθήνας ζητούν απο τους μη προνομιούχους να πάνε να τις επανδρώσουνε για 12 μήνες! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από GRS80 »

kostas85 έγραψε:Αντι να στείλουν στις 'χαμηλα' επανδρωμένες μονάδες όλα τα χιλίαδες βισματα της Αθήνας ζητούν απο τους μη προνομιούχους να πάνε να τις επανδρώσουνε για 12 μήνες! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Φιλαράκι στο ίδιο έργο θεατές μιά ζωή... Βύσμα παντού... Προφανώς και δε θέλουν να πειράξουν τα... Παιδάκια των βολεμένων... Και 70 μήνες θητεία να κάνουν, παλι κάποιοι θα καβατζωθούν...
kostas8888

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από kostas8888 »

Ειναι τραγικο αν σκεφτει κανεις τα παιχνιδια που παιζονται απο τους κουτοπονηρους Πολιτικαντιδες στις πλατες μας. Τα 600 ευρω τον μηνα που διναν στους εποπ τους πειραξαν ή τα λιγοστα φθηνα φαρμακα που καλυπτε το δημοσιο τους πειραξαν και απο εκει βρηκαν να περικοψουν, δεν κοιτανε τα δις που φαγωθηκαν απο το χρηματιστηριο το 1999, τα απειρα σκανδαλα που καναν τα τελευταια 10 χρονια κ. Α. Και το πιο τραγικο απ ολα ειναι οτι ολα αυτα γινονται για να ζουμε με την ψευδεσθηση οτι μειωθηκε η ανεργια με την κυβερνιση παπαδημου! Φοβερο μετρο μειωσης της ανεγιας των νεων, ασυλιπτη ιδεα μπραβο πολιτινατιδες!
typos

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από typos »

Μα ρε μαγκες αυτο δε καταλαβαινετε, οτι οσο πιο ζορικα γινονται τα πραγματα, απο ολες τις αποψεις της θητειας, πχ χρονικη διαρκεια, σχολεια, ασκησεις, σκοπιες κτλπ, τοσο πιο πολυ θα τρελαινονται να βρουν βυσμα για να μην τη φανε αυτοι τη μπανανα αλλα κανενας αλλος.Θα μου πειτε τωρα, και τι προτεινεις ρε τυπε δηλαδη, να την κανουμε μια εβδομαδα, με καθαρηστριες, γκουρμε φαγητο και στριπτιζεζ;

Φυσικα και οχι, υπαρχουν πολλοι που δε θα χαλουσαν τη βολη τους ή δε θα εφευγαν μακρια απο τη μαμα τους ουτε για να πανε στη σουιτα του αστερα βουλιαγμενης και με στριπτιζεζ, για αυτους δε μπορεις να κανεις κατι, εκτος απο το να τους το βαλεις καλα στο μυαλο οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα (αρα βελτιωση της υπαρχουσας καταστασης) και να τους δειξεις οτι κανενας δε τη γλιτωνει (αρα οτι ειμαστε ολοι ισοι και ομοιοι ενωπιον στρατου)

Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από GRS80 »

Ιωνας έγραψε:Παιδες μπαινω κι εγω 30/1 στον στρατο και δεν θελω οπως ολοι μας αυξηση της θητειας.

Παρτε στο πολιτικο γραφειο του Αβραμοπουλου και καντε παραπονα, δεν το ξεραμε να πιασει την επομενη εσσο και τετοια.

Εγω επισης ειπα οτι ειμαι ψηφοφορος του και μελος της οννεδ.

αμα παρουμε πολλοι θα χεστει επανω του.

Αυτο ειναι το τηλεφωνο του γραφειου του

210 70 10 880

παρτε τηλ, περναει απο το χερι μας...

Η καλυτερα παρτε σε αυτο το τηλεφωνο που μου εδωσαν

210 6598615

Φιλαράκι μάλλον το κόλπο σου πέτυχε! Ο Αβραμόπουλος είπε ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης θητείας... Άντε να δούμε...

http://news24gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_2849.html
kostas8888

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από kostas8888 »

Αν οντως ο αβραμοπουλος φρεναρει την αυξηση θα βγω στους δρομους να τραγουδαω ζητω η ελλαδα ζητω η θρησκεια ζητω η νεα δημοκρατια
Hlias...
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Hlias... »

Ρε μην ειστε παρταλια, για αυτο φτασαμε, εκει που φτασαμε σαν χωρα γιατι ειμαστε ελεεινα ατομιστες.

Δλδ εγω φιλε Ιωνα, που μπαινω Μαρτη, επειδη μου εβαλαν το μαχαιρι στον λαιμο απο την δουλεια μου, να μην μπω Γεναρη, ειμαι προνομιουχος;

Ουτε βυσμα εχω ουτε τιποτα...

Το θεμα ειναι να μην γινει η αυξηση της θητειας, γενικα, τουλαχιστον μεχρι να φτιαξουν λιγο τα οικονομικα της μεσης Ελληνικης οικογενειας.

Και απο εκει και περα ο στρατος να προσφερει κανονικη εκπαιδευση, οχι χασομερι και περιοδειες ανα την Ελλαδα... Και αν γινει αυτο και το 9μηνο πολυ θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από lazaros13 »

Ρε παιδια επειδη και εγω μπαινω 30 ιανουαριου και σπαστηκα για τα περι αυξηση της θητειας 3 βδομαδες πριν μπω τελικα τι ισχυει; Ξερει κανεις; Αν ξερετε πειτε. Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από GRS80 »

Δες

http://news24gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_2849.html
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Φιλε μου μακαρι να ειναι ετσι, αλλα γτ εχουν τρελαθει ολοι στα υπολοιπα σαιτ κ λενε αυξηση. Φοβαμαι μηπως δεν στεκει η παραπανω πηγη. :(

Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από GRS80 »

lazaros13 έγραψε:Φιλε μου μακαρι να ειναι ετσι, αλλα γτ εχουν τρελαθει ολοι στα υπολοιπα σαιτ κ λενε αυξηση. Φοβαμαι μηπως δεν στεκει η παραπανω πηγη.:(

Επείδη μιλάμε για τον Αβραμό το πιστεύω... Το κόβω όλη η Α' Αθήνας να έσπασε τα τηλέφωνα... Είναι βαρύ πολιτικό κόστος για ένα πολιτικό σαν τον Αβραμόπουλο να πάρει τέτοια ευθύνη...

Από την άλλη, επειδή μιλάμε για Έλληνες πολιτικούς, κρατάω πάντα μία πισινή...

Η λογική λέει ότι για όλους μας που κόψαμε αναβολή έχοντας ως δεδομένο το 9μηνο, πρέπει να διατηρθηεί...
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αύξηση θητείας (2012)

Συμφωνω μαζι σου και επισης βρηκα και αλλου την δηλωση του: http://www.inews.gr/96/avramopoulos-den-tithetai-thema-afxisis-tis-thiteias.htm
toche_13

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από toche_13 »

Σας διαβάζω με ενδιαφέρον και είπα να συμμετάσχω κ εγώ. Εκτιμώ πως δεν θα ρισκάρει ο Σαμαράς μια "πολιτική φθορά" λίγο πριν βγει Πρωθυπουργός. Εντάξει, έχει 10 μονάδες στα γκάλοπ, άντε να πέσει στις 3 με 4 αποφασιζόντας αύξηση. Έχει όμως την ευκαιρία να "σκοτώσει" τον αντίπαλο με μια εκλογική νίκη που θα μείνει στην ιστορία. Δε νομίζω να το "ρισκάρει"...
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Εγω παιδια πιστευω πως αυξηθει δεν αυξηθει δεν λεει κατι... Αν δεν γινει πιο σοβαρη η εκπαιδευση των στρατευσιμων τοτε δεν υπαρχει λογος να αυξηθει η διαρκει της θητειας... Τωρα για ολους εσας πιο πανω που εχετε προβληματα με την εργασια σας και τα λοιπα θα προτεινα στους νεους να πανε πρωτα στρατο και μετα να σπουδασουν ωστε να ειναι ελευθεροι στο μελλον καινα μην διακοψουν την εργασια τους η οτιδηποτε αλλο... Αυτα
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από giorgosfil13 »

Αν ειναι δυνατον ρε παιδια για 3 μηνες παραπανω... Αμαν πια με τον εγωισμο που εχουμε σαν λαος. Τα περιμενουμε ολα ετοιμα χωρις εμεις να κανουμε τπτ. Εμενα δεν με πειραζει να υπηρετισω 12 μηνες! Και μπαινο 30/1. Ετσι κι αλλιως 9 μηνες δεν θα επρεπε ποτε να παει ειναι πολυ λιγο. Λιγος πατριωτισμος δεν βλαπτει... Οσον για το οτι δεν γινεται δουλεια στις ενοπλες δυναμεις συμφωνω. Θα επρεπε να γινεται δουλεια διοτι αν γινει καμια στραβη δεν θα ξερουμε πως λειτουργει το οπλο.

Sweat more in peace so you can bleed less in war.
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης