Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Γεια σας Ειμαι 23 χρονων Τελειωσα τις σπουδες μου και ειμαι ετοιμος πλεον να παω στρατο. Θελω να παω στα ΛΟΚ ειναι ενας στοχος και στοιχημα για εμενα. Δηλωσα στα 18 πεζικο αντι για Ε. Δ ξερετε να μου πειτε αμα μπορω να το αλλαξω και να παω ας πουμε με την μια Μ. Πευκο (η οπου αλλου στελνουν για Εκπαιδευση ατομα για τις Ε. Δ) ; Αν οχι αυτες οι δοκιμασιες Που πρεπει να περασω για να με παρουνε απο πεζικο σε Ε. Δ ποιες ειναι στα σιγουρα γιατι διαβασα πολλα και ακουσα διαφορα. Ειμαι 1.80 75 κιλα και απο υγεια μια χαρα δοξα το Θεο δεν νομιζω να εχω προβλημα για τα κιλα μου. Και κατι τελευταιο θελω να παω σαν τρελος ΛΟΚ αλλα ο πατερας μου, μου λεει δυσκολα θα τα καταφερω κατι για καμψεις με ενα χερι και κατι τετοια μου ελεγε εσεις τι μου προτεινετε ειναι τοσο τραγικα οσο μου τα λενε; Ευχαριστω και συγνωμη αμα σας κουρασα
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pavlos K. »

Πανος έγραψε:Γεια σας Ειμαι 23 χρονων Τελειωσα τις σπουδες μου και ειμαι ετοιμος πλεον να παω στρατο. Θελω να παω στα ΛΟΚ ειναι ενας στοχος και στοιχημα για εμενα. Δηλωσα στα 18 πεζικο αντι για Ε. Δ ξερετε να μου πειτε αμα μπορω να το αλλαξω και να παω ας πουμε με την μια Μ. Πευκο (η οπου αλλου στελνουν για Εκπαιδευση ατομα για τις Ε. Δ) ; Αν οχι αυτες οι δοκιμασιες Που πρεπει να περασω για να με παρουνε απο πεζικο σε Ε. Δ ποιες ειναι στα σιγουρα γιατι διαβασα πολλα και ακουσα διαφορα. Ειμαι 1.80 75 κιλα και απο υγεια μια χαρα δοξα το Θεο δεν νομιζω να εχω προβλημα για τα κιλα μου. Και κατι τελευταιο θελω να παω σαν τρελος ΛΟΚ αλλα ο πατερας μου, μου λεει δυσκολα θα τα καταφερω κατι για καμψεις με ενα χερι και κατι τετοια μου ελεγε εσεις τι μου προτεινετε ειναι τοσο τραγικα οσο μου τα λενε; Ευχαριστω και συγνωμη αμα σας κουρασα

Όταν κόψεις την αναβολή σου ξαναδηλώνεις που θες να πας, αν πάλι δεν σε πάνε αμέσως έχει τα αγωνίσματα. Τα αγωνισματα είναι πάνω κάτω αυτά που έχεις ακούσει και συνήθως κάνουν τα στραβά μάτια και να μην τα περάσεις επειδή θέλουν κόσμο.

Δεν έχεις πρόβλημα με τα κιλά σου, δεν θα έχεις πρόβλημα εκεί, δεν θα γίνεις ράμπο, δεν θα γίνεις νιντζα, θα γίνεις σκοπάνθρωπος με λίγες ώρες ύπνο, δεν έχει πολεμικές τέχνες έχει όμως κάποιοες ασκήσεις, από γυμναστική έχει τρέξιμο και στίβο μάχης, έχει λίγα άτομα και συνεπώς πολλές υπηρεσίες ανα βδομάδα και αυτό είναι η πίκρα. Επειδή έχει αυπνία και ψυχολογικό πόλεμο είναι στο χέρι σου αν θα αντέξεις ή όχι. Μην ακούς για κάμψεις με το ένα χέρι και εικονικούς πνηγμούς και πάλη με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα με ρινόκερους, απλά δεν υπάρχουν συνεπώς δεν αξίζει να ασχολίσε :p.

υστερόγραφο, δεν έχω πάει, μπαίνω το νοέμβριο, έχουν πάει 3 κολητοί μου, αλεξιπτωτα, λοκ, πεζονάυτες, αυτά που σου είπα μου τα έιπαν όλοι. Ένα από τα παιδειά ήταν, πως να το πω, ύπιων τόνων, ίσος και να γυναικοέφερνε λίγο. Κοντούλης, δεν ήξερε τι εστι γυμναστική με κοιλίτσα. Μια χαρά τέλειωσε ειδικές. Απλά μην ακούς *****, σκέψου όμως αν θες να ζωριστείς χωρίς συμαντικό όφελος (αν εξαιρέσεις τα μόρια που δείνουν, το δέσιμο με άτομα της σειράς σου, κάποια καθυστεριμένη γκόμενα που ίσως σου κάτσει αν της πουλίσεις ιστορία και ελάχιστη εκπαίδευση απλά καλύτερη απο αυτή του πεζικού)
Άβαταρ μέλους
Ghost Rider
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ghost Rider »

Παιδια καλημερα σε ολους! Οταν ειχα κοψει την αναβολη μου τον Ιουνιο ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις! Βγηκαν τα χαρτια της Ε ΕΣΣΟ στην ιστοσελιδα της στρατολογιας και με στελνουν Τριπολη πεζικό! Εχω πιθανοτητες αν βρω την ακρη να το αλλαξω για να παρουσιαστω στο Πευκο; Δε θελω να χασω καθολου χρονο στο πεζικο απο την στιγμη που θελω να μπω στις ειδικες και φυσικα να συνηθιζω την νοοτροπια αλλα και την γυμναστικη για να μην βρεθω προ εκπληξεων... Πραγμα το οποιο αν παω στην τριπολη τελικα δε θα εχω απο αποψη γυμναστικης... Παρακαλω τα φωτα σας!Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι. Θα παρουσιαστείς Τρίπολη και απο εκεί θα δώσεις για τις Ειδικές Δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Ghost Rider
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ghost Rider »

D.Y.K έγραψε:Όχι. Θα παρουσιαστείς Τρίπολη και απο εκεί θα δώσεις για τις Ειδικές Δυνάμεις.

Οκ ως εδω. Οταν λες θα δωσω φανταζομαι εννοεις τα αθληματα σωστα; Τελικα ποιοι ειναι οι ακριβεις χρονοι για αυτa γνωριζουμε; Γιατι εχω διαβασει προηγουμενα ποστ, και διαβαζα πολλα και διαφορετικα νουμερα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

antho
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από antho »

Καλησπερα παιδια. Πριν 25 μερες εκοψα την αναβολη στο τοπικο ΚΕΠ ωστοσο δεν με ρωτησαν αν επιθυμω να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις κατι που έμαθα πως γίνεται στη στρατολογια. Ωστόσο είχα δηλώσει παλια το 2006 στο δελτιο απογραφής στρατεύσιμου οτι επιθυμω να υπηρετισω στις Ειδ. Δυνάμεις. Έχω αγωνια για το τι τελικά θα γίνει γιατι δεν θέλω να παω σε οποιοδήποτε άλλο κέντρο πλην του μεγάλου πεύκου. ΄Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό αν π. Χ τηλεφωνήσω στη στρατολογία; Η να περιμένω να μου έρθει το χαρτί και να παρουσιαστώ οπουδήποτε και στη συνέχεια να δηλώσω ειδικές δυνάμεις εκει; Τι λέτε ποιες οι πιθανότητες να μου έρθει το χαρτί για Μ. Πεύκο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα στα οποία γίνεται η ίδια ακριβώς ερώτηση θα έλυνες την απορία σου.
antho
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από antho »

Πήρα τηλέφωνο στη στρατολογία και ήταν πολυ εξυπηρετικοι. Τελικα μου είπαν οτι είναι δηλωμένη η επιλογή μου για Ειδικές δυνάμεις απο το δελτιο απογραφής στρατεύσιμου οπότε κανένα πρόβλημα. Αναμένουμε
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μα και να μην ήτανε, ο καθένας μπορεί να υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις απο οποιοδήποτε Κέντρο και άν παρουσιαστεί. Μην τρελένεστε παιδιά!
VANJA8
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VANJA8 »

Καλησπέρα παιδιά, έκοψα σήμερα την αναβολή μου, και δήλωσα οτι επιθυμώ να καταταγώ στις ειδικές δυνάμεις. Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν εξ'αρχής; Να με στείλουν δλδ σε άλλο σωμα.

ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο
VANJA8
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VANJA8 »

Ευχαριστώ πολύ...
Xristos87
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Xristos87 »

Γειά χαρά,
πρόσφατα έκοψα την αναβολή και πρόκειται να υπηρετήσω το Νοέμβριο. Απο καιρό σκεφτόμουν το ενδεχόμενο των Ε. Δ. Παρόλα αυτά όταν πήγα στην στρατολογία για να κόψω την αναβολή, υπήρχε στο χαρτί που συμπλήρωνα μια ερώτηση αν ενδιαφέρομαι για Ε. Δ. Εκεί έβαλα όχι και έχω αρχίσει να το μετανοιώνω.

Γνωστοί μου, που ήδη έχουν υπηρετήσει, μου είχαν πει πως όταν πάω στο Κ. Ε. Ν. Μπορώ εκεί να δηλώσω Ε. Δ. Και να πάω με αυτόν τον τρόπο.
Γνωρίζει κανείς κατα πόσο ισχύει αυτό ή περισσότερες λεπτομέριες, όπως πότε γίνεται αυτή η διαδικασία, αν θα χάσω μέρος της εκπαίδευσης μιας και τα κέντρα είναι διαφορετικά κτλ.

Κάτι τελευταίο, ο πατέρας μου έχει ποσοστό αναπηρίας πάνω απο 72%, αυτό αν δεν κάνω λάθος σημαίνει οτι υπηρετώ μειωμένη θητεία δηλαδή 8μηνο. Αυτό επηρεάζει την κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις;

typos

Δημοσίευση από typos »

Ναι τυπε, θα παρουσιαστεις οπου σε στειλουν αρκει να ειναι στρατος ξηρας, απο εκει θα περασουν τα διαφορα κλιμακια, για ΕΔ, προεδρικη φρουρα, στρατονομια, μπαντα στρατου κτλπ κτλπ, θα δηλωσεις το ενδιαφερον σου, θα δωσεις τα αθληματα και αν τα πας καλα θα σε παρουν.
Δεν χανεις τιποτα απο εκπαιδευση και δε θα υστερεις σε τιποτα απο αλλους, μην ανησυχεις, ολη η δουλεια γινεται στο ΤΠΕΝ και μετα στη μοναδα σου, ισα ισα που θα εχεις να λες οτι εχεις ριξει και με G3.
Οσο για το 8μηνο, πρεπει να το αρνηθεις με υπευθυνη δηλωση αν θες να πας Ειδικες Δυναμεις και να υπηρετησεις 9μηνη θητεια
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες