Μπαίνω στρατό τον ΝΟΕΜΒΡΗ μου είπανε μαζί με τον αδερφό μου.
Σήμερα ήρθε 1χαρτί στο όνομα του αδερφού μου για τις 26 ΟΚΤΩΒΡΗ στην Σπάρτη... Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως κοίταξα στο ίντερνετ και εκει παρουσιάζονται και δικά μου στοιχεία για το συγκεκριμένο στρατόπεδο και τπτ για τον αδερφό μου.
Υποτείθεται πως γυρίζω Ελλάδα στις 31 Οκτώμβρη από το εξωτερικό.
Ποσο ΤΡΑΓΙΚΟΙ ειναι από κάθε άποψη τελικα...
Τραγική η οργάνωση του στρατού...
Δεν θα διαφωνήσω, αλλά στο ζητούμενο.
Προφανώς περίμενες 2 σημειώματα κατάταξης, ένα για κάθε αδελφό, αλλά σου ήρθε ένα σημείωμα για τον αδελφό σου και στο διαδίκτυο μία ειδοποίηση για εσένα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τη στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις .
Προφανώς περίμενες 2 σημειώματα κατάταξης, ένα για κάθε αδελφό, αλλά σου ήρθε ένα σημείωμα για τον αδελφό σου και στο διαδίκτυο μία ειδοποίηση για εσένα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τη στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις .
Στο ιντερνετ εχουν μόνο εμενα... Τπτ για τον αδερφό μου. Ισως μπαίνει μόνο ένας από τους δύο τώρα.
μπερδεμα. Θα καλέσω το πρωί. Ευχαριστώ
μπερδεμα. Θα καλέσω το πρωί. Ευχαριστώ
ρε παιδιά και εγώ έχω βρεί τον μπελά μου τελικά.
Δεν έχει έρθει σημείωμα, αλλα ουτε με έχουν στο ίντερνετ, πηγα απο στρατολογικό γραφείο και μου λένε μπαίνω 24 Οκτωβρη αλλα δεν μπορουν να δουν που μπαίνω γιατι "κάτι έγινε".
Με σημείωσε μια κοπέλα εκει στο στρατολογικό και μου είπε να ξαναπάω απο βδομάδα. Εγώ δεν έχω ετοιμάσει πράγματα κλπ, ουτε εχω αγοράσει τα απαραίτητα.. Και τώρα τρέχω.
Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Δεν έχει έρθει σημείωμα, αλλα ουτε με έχουν στο ίντερνετ, πηγα απο στρατολογικό γραφείο και μου λένε μπαίνω 24 Οκτωβρη αλλα δεν μπορουν να δουν που μπαίνω γιατι "κάτι έγινε".
Με σημείωσε μια κοπέλα εκει στο στρατολογικό και μου είπε να ξαναπάω απο βδομάδα. Εγώ δεν έχω ετοιμάσει πράγματα κλπ, ουτε εχω αγοράσει τα απαραίτητα.. Και τώρα τρέχω.
Τι άλλο μπορώ να κάνω;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
το μονο που μπορεις να κανεις αδερφε ειναι να περιμενεις...Nick έγραψε:ρε παιδιά και εγώ έχω βρεί τον μπελά μου τελικά.
Με σημείωσε μια κοπέλα εκει στο στρατολογικό και μου είπε να ξαναπάω απο βδομάδα. Εγώ δεν έχω ετοιμάσει πράγματα κλπ, ουτε εχω αγοράσει τα απαραίτητα. Και τώρα τρέχω.
Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης