Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
3. Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας ή Αστυνομικές Διευθύνσεις, μετά τη λήψη της διαταγής πρόσληψης ενεργούν, ως εξής:
α. Ειδοποιούν, με αποδεικτικό, μέσω των κατά τόπους Αστυνομικών Τμημάτων,τους υποψηφίους που προσλαμβάνονται, να μεταβούν σ' αυτές την καθορισμένη με την απόφαση του Προϊσταμένου Κ. Ο. Α. Δ./Α. Ε. Α. Ημερομηνία.
β. Ενεργούν αμέσως δακτυλοσκόπηση των υποψηφίων Δια των Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών (Γ. Ε. Ε.) ή εξειδικευμένου στη λήψη των αποτυπωμάτων προσωπικού και υποβάλλουν τα δακτυλικά δελτία εις διπλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αφού προηγουμένως ενεργηθεί σχετικός έλεγχος στο αρχείο των οικείων Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αποστέλλει, πριν από την ημερομηνία κατάταξης, τις απαντήσεις της στις ανωτέρω Υπηρεσίες. Η Προκήρυξη το λέει καθαρά Το ποιοι θα δωσουν αποτυπωματα
α. Ειδοποιούν, με αποδεικτικό, μέσω των κατά τόπους Αστυνομικών Τμημάτων,τους υποψηφίους που προσλαμβάνονται, να μεταβούν σ' αυτές την καθορισμένη με την απόφαση του Προϊσταμένου Κ. Ο. Α. Δ./Α. Ε. Α. Ημερομηνία.
β. Ενεργούν αμέσως δακτυλοσκόπηση των υποψηφίων Δια των Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών (Γ. Ε. Ε.) ή εξειδικευμένου στη λήψη των αποτυπωμάτων προσωπικού και υποβάλλουν τα δακτυλικά δελτία εις διπλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αφού προηγουμένως ενεργηθεί σχετικός έλεγχος στο αρχείο των οικείων Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αποστέλλει, πριν από την ημερομηνία κατάταξης, τις απαντήσεις της στις ανωτέρω Υπηρεσίες. Η Προκήρυξη το λέει καθαρά Το ποιοι θα δωσουν αποτυπωματα
Διορθώστε με αν κάνω λάθος Και περυσι δεν εδωσαν ολοι αποτυπωματα Μονο οσοι μπηκαν στις σχολες
Ρε παιδια πηραν σημερα κανεναν τηλεφωνο για αποτυπωματα?
Μην αγχωνσεστε το 30% το πηραν ολο... Αν δειτε στο site της αστυνομιας βγηκε προγραμμα προκαταρκτικων για περα απο το 30% των επιλαχοντων και το ιδιο αντιστοιχα για το 20% της Β κατηγοριας... Οποτε φανταστειται τι μαχαιρι επεσε φετο. Οριστε και το link http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8858&Itemid=761
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
απο οτι φενεται παιδια μαλλον απο το νεο ετος η κομοτηνη... ΥπομονηηηηηηηΣωτηρης έγραψε:Αρα απο το νεο ετος να υπολογιζουμε οτι θα μπουμε. Εγω περιμενα αρχες του αλλου μηνα αλλα απ'οτι φαινεται μαλλον θα αργησουμε λιγακι.
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
respect έγραψε:Διορθώστε με αν κάνω λάθος Και περυσι δεν εδωσαν ολοι αποτυπωματα Μονο οσοι μπηκαν στις σχολες
Αδερφε εγω εχω δωσει αποτυπωματα και κατα την γνωμη μου οσοι ειναι να πανε στην κομοτηνη μεχρι που να τελειωσουν και οι επιλαχοντες τις δοκιμασιες θα τους εχουν φωναξει ολους ωστε να μεινουν μονο οι επιλαχοντες για μετα... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
αδερφε που το ξερεις εσυ και το λες αυτο; Μας κοροιδευεις;ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Το φεβρουαριο θα μπειτε στη σχολη. Ιουνιο, ιουλιο πρακτικη στα ατ!
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά σε όσους είχαμε πάρει αναβολή μας είχαν δώσει καταληκτική ημέρα το σάββατο λέγοντας ότι τότε τελειώνουν όλες οι διαδικασίες αδιαφορώντας για το πόσο τραυματισμένοι είμαστε και αν θα μπορέσουμε στη δική μου περίπτωση να δώσουμε μετά από δύο μέρες! Και τώρα βγάζουν και άλλες ημερομηνίες...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
ναι. Λογικά 15/1...35M.K 310 lele έγραψε:απο οτι φενεται παιδια μαλλον απο το νεο ετος η κομοτηνη... ΥπομονηηηηηηηΣωτηρης έγραψε:Αρα απο το νεο ετος να υπολογιζουμε οτι θα μπουμε. Εγω περιμενα αρχες του αλλου μηνα αλλα απ'οτι φαινεται μαλλον θα αργησουμε λιγακι.

Καταρχήν παιδιά μην κολάτε ότι θα πάμε Κομοτηνή. Τα άτομα θα σπάσουν κ σε άλλες σχολές... Δεν θα πάνε όλοι σε μία σχολή.
Καλησπερα παιδια σε ολους με πηραν και εμενα τηλ σημερα και μου ειπαν παω στο αστινομικο τμημα το πρωι για ποιο πραγμα με καλεσαν και μου ειπε οτι πρεπει να περασω αθληματα... Αν περασω τα αθληματα και τα αλλα ειμαι μεσα ας που πει καποιος παρακαλω ευχαριστω...
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
ΗΛΙΑΣ έγραψε:Καλησπερα παιδια σε ολους με πηραν και εμενα τηλ σημερα και μου ειπαν παω στο αστινομικο τμημα το πρωι για ποιο πραγμα με καλεσαν και μου ειπε οτι πρεπει να περασω αθληματα... Αν περασω τα αθληματα και τα αλλα ειμαι μεσα ας που πει καποιος παρακαλω ευχαριστω...
Ναι αν είσαι μέσα από 1249 μέχρι 1379 θέση. Βγήκε ανακοίνωση κιόλας επειδή δεν παρουσιάστηκαν άτομα ή κόπηκαν στις διαδικασίες.
-
ναι αδεφε εαν περασεις τα αθληματα και τα υπολοιπα και μετα σε παρουν τηλεφωνο για αποτυπωματα σημενει οτι πρεπει να ετοιμαζεσαι για κομοτηνη... Απλα το μονο θεμα ειναι το ποσους θα παρουν απο ολους τους επιλαχοντες...ΗΛΙΑΣ έγραψε:Καλησπερα παιδια σε ολους με πηραν και εμενα τηλ σημερα και μου ειπαν παω στο αστινομικο τμημα το πρωι για ποιο πραγμα με καλεσαν και μου ειπε οτι πρεπει να περασω αθληματα... Αν περασω τα αθληματα και τα αλλα ειμαι μεσα ας που πει καποιος παρακαλω ευχαριστω...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Ρε παιδια ποτε θα μας καλεσουν για αποτυπωματα; Του χρονου; Πως γινεται αλλα παιδια να τους εχουν καλεσει ηδη και αλλους πολλους οχι. Δεν θα επρεπε να επεφτε το σημα σε ολα τα αστυνομικα τμηματα ταυτοχρονα; Εννοω σε 1,2 μερες; Εκτος αν στο αρχηγειο τα ξινουν καπως!
και αν πει καποιος οτι μας ελεγχουν αν εχουμε προβληματα με δικαστηρια κτλ. Το να μαθει η αστυνομια οτι ειμαστε καθαροι ειναι πανευκολο. Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλαει ετσι το συστημα η διαδικασια δηλαδη! Ισως γιατι ειμαστε ελλαδα για υτο τζαμπα αγχωνομαστε!

Παιδια καλησπερα ειμαι κ εγω ενας απο τους επιτυχοντες και θα ηθελα να πω μακαρι να μπαιναμε αυτο τ ετος θα ηταν πολυ καλυτερο για ολους μαςαπο πολλες αποψεις! Πρωτον οτι θα παρουμε ολο τ 11 πανω μας κ δευτερον θα παρουμε κ ολες τς προβλεπομενες αδειες σ διαφορετικη περιπτωση δικαιουμαστε μονο 10 μερες βραχεια! Προσωπικη μ αποψη χωρις να θελω ν επηρεασω και ν αγχωσω κανεναν μας ειναι πως δεκεμβρη θα μπουμε ξαναλεω προσωπικη μ αποψη ειναι αυτη!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
υπομονή... Όλα έχουν πάρει το δρόμο τουςνικος 25 έγραψε: Ρε παιδια ποτε θα μας καλεσουν για αποτυπωματα; Του χρονου; Πως γινεται αλλα παιδια να τους εχουν καλεσει ηδη και αλλους πολλους οχι. Δεν θα επρεπε να επεφτε το σημα σε ολα τα αστυνομικα τμηματα ταυτοχρονα; Εννοω σε 1,2 μερες; Εκτος αν στο αρχηγειο τα ξινουν καπως!και αν πει καποιος οτι μας ελεγχουν αν εχουμε προβληματα με δικαστηρια κτλ. Το να μαθει η αστυνομια οτι ειμαστε καθαροι ειναι πανευκολο. Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλαει ετσι το συστημα η διαδικασια δηλαδη! Ισως γιατι ειμαστε ελλαδα για υτο τζαμπα αγχωνομαστε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες