Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

ΤΟ Θεμα πρωτιστως Σιμεων εχει να κανει με τις πολιτικες εξελιξεις και αν γινουν εκλογες.
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Αγαπητοί φίλοι, το Πτυχίο Michigan που κατέθεσα πέρυσι μεταφρασμένο και επικυρωμένο από Δικηγόρο δεν το δέχτηκαν [ και πολύ σωστά ] ως μη επιβεβαιωμένο από τον αρμόδιο φορέα. Το πήγα λοιπόν στην Αθήνα [Μασσαλίας 22 ] στην Ελληνοαμερικανική Ενωση όπου αφού Πρωτοκολλήθηκε χωριστά, επικυρώθηκε για την γνησιότητά του, υπεγράφη από τον Διευθυντή Εξετάσεων της Ενωσης, σφραγίστηκε και δίπλα από την σφραγίδα ετέθη το σήμα της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης σε ανάγλυφη ασημοτυπία. Απο όσο ξέρω το ίδιο έγινε από τους αντιστοίχους φορείς των άλλων Πτυχίων.

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Παιδες μάθατε τίποτα για πλαστα;
Φίλε μου θα πρέπει να προσδοκάς και να ελπίζεις περισσότερο από τις εκατοντάδες που θα κοπούν στις εξετάσεις παρά από τους ελάχιστους που ίσως βρεθούν με πλαστά.

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εχω μεγαλη αγωνια μάγκες θα ήθελα να Ειμαι στην θέση σας αλλα είμαι στους επιλαχόντες και πλεον δεν μπορώ να κάνω εγω κάτι κάτι αλλα περιμένω να πάρω την θέση κάποιου άλλου (αν μπω τελικα)
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Ρε παιδια εμας που δεν μας καλεσαν για να τους παμε επικυρωση απο τους αρμοδιους φορεις; Τελοσπαντων οποιους δεν τους καλεσουν τι σημαινει; Θελω να πω... Μπαινουν στην διαδικασια να παρουν τηλεφωνο ολους τους επιτυχοντες και επιλαχοντες της προκηρυξης που εχουν προσκομισει πτυχιο ξενης γλωσσας, η μονο καποια μεριδα απο αυτους απο τους οποιους κατι δεν τους καθησε καλα στην επικυρωση η στην γνησιοτητα ασχετως ομως αν ειναι οντως γνησια τα πτυχια τους; Απο την Β κατηγορια εχουν παρει κανεναν τηλ για επικυρωσεις απο αρμοδιους φορεις κτλ?
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Guest έγραψε:Ρε παιδια εμας που δεν μας καλεσαν για να τους παμε επικυρωση απο τους αρμοδιους φορεις; Τελοσπαντων οποιους δεν τους καλεσουν τι σημαινει; Θελω να πω... Μπαινουν στην διαδικασια να παρουν τηλεφωνο ολους τους επιτυχοντες και επιλαχοντες της προκηρυξης που εχουν προσκομισει πτυχιο ξενης γλωσσας, η μονο καποια μεριδα απο αυτους απο τους οποιους κατι δεν τους καθησε καλα στην επικυρωση η στην γνησιοτητα ασχετως ομως αν ειναι οντως γνησια τα πτυχια τους; Απο την Β κατηγορια εχουν παρει κανεναν τηλ για επικυρωσεις απο αρμοδιους φορεις κτλ;
Τα περισσότερα Φροντιστήρια μεριμνούν και οι σπουδαστές τους παραλαμβάνουν πρωτοκολλημένα και επικυρωμένα από την αρχή τα Πτυχία τους, οπότε αργότερα δεν χρειάζεται να τρέχουν αυτοί όπως εμείς.

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

COMBAT MEDIC έγραψε:Αν διαβασετε την προκυρηξη αναφερει ξεκαθαρα οτι τα πιστοποιητικα γινονται δεκτα εφοσον εχουν μεταφραστη απο την αρχη που τα εξεδωσε ή απο μεταφραστη Με συγκεκριμενο κρατικο πτυχιο Σφραγιδα αυτου πανω στο αντιγραφο και μετα απο δικηγορο σφραγιδα και υπογραφη στο μεταφρασμενο και στο αντιγραφο του πρωτοτυπου Οποτε 35 μκ λελε εχεις δικιο μεν αλλα οχι απολυτο αντε να δουμε τι θα γινει θα μας φωναξουν καμια ωρα ή μετα τις εκλογες και αν;

αδερφε αυτο εννοουσα και εγω εν μερη... Παντως το αποτελεσμα μετραει... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Κωστας87

Δημοσίευση από Κωστας87 »

Παντως ρε παιδια πολυ αγχος... Εχω καταντήσει να βλέπω όλη μέρα ειδήσεις... Αντε να δουμε καμια ανακοινωση να παρουμε τα πανω μας λιγακι...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

Κωστας87 έγραψε:Παντως ρε παιδια πολυ αγχος... Εχω καταντήσει να βλέπω όλη μέρα ειδήσεις... Αντε να δουμε καμια ανακοινωση να παρουμε τα πανω μας λιγακι...

χαχαχα... Δεν είσαι και ο μόνος πάντως, εγώ δεν νομίζω να γίνουν εκλογές γιατί μετά η 6 δόση πάει περίπατο και φυσικά πτώχευση οπότε τουμπέκα η Ελλαδίτσα...

δες το δημοψήφισμα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έκανε τουμπέκα μετά...

Οι υπογραφές και όλα έχουν μπει δεν νομίζω να διακόψουν την προκήρυξη έτσι απλά. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω πως ο λόγος καθυστέρησης είναι για τα πλαστά, και φυσικά από βδομάδα να ακούσουμε κανένα νέο επιτέλους !
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Μην τρελαίνεστε... Αργά η γρήγορα θα ειδοποιηθούμε... Τα σώματα ασφαλείας δεν έχουν πρόβλημα... Ψάχνω συγκάτοικο ενδιαφέρεται κανείς; Χαχαχαχα
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Φιλε hackertom η δεν ξερεις απο πολιτικα η κανεις πως δεν ξερεις... Εδω μιλανε πως πρεπει να πανε με μεταβατικη κυβερνηση να παρουνε το δανειο κ μετα εκλογες! Αν γνωριζεις πως οταν μπει μεταβατικη τοτε ολα παγωνουν κ φυσικα μετα που παμε για εκλογες ακυρωνονται αυτοματα... Κ το θεμα ειναι οχι ποτε θα παμε εκλογες αλλα να παρουμε το δανειο γτ χωρις αυτο δεν υφιστανται κ οι προσληψεις κ αν γνωριζεις τωρα η εκταμιευση εχει παγωσει! Γι αυτο κ οι προσληψεις συμπεριλαμβανονται στον προυπολογισμο το 2012 κι οχι του 2011 γτ ολα εξαρτωνταν απο το μνημονι, το δντ κ τωρα που τα περασαμε αυτα το αν τελικα θα παρουμε την 6η δοση!

παντα φιλικα κατεθετω την αποψη μου κι οχι για να "επιτεθω"...

ευχαριστω

Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Πολιτικοί επιστήμονες θα γίνουμε στο τέλος μέχρι να έχουμε νέα... Α και μαραθωνοδρόμοι μέχρι να πάμε για τα αθλήματα :P
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Πολιτικοί επιστήμονες θα γίνουμε στο τέλος μέχρι να έχουμε νέα... Α και μαραθωνοδρόμοι μέχρι να πάμε για τα αθλήματα :P

Χαχαχαχα... Ευτυχώς λέμε και κανένα αστείο και σπάμε την ρουτίνα... Εικόνα
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
306 dwkimos peyko

Δημοσίευση από 306 dwkimos peyko »

Για τα τελικα αποτελεσματα ποτε θα μαθουμε ρε παιδια ξερει κανενας και αυτα θα αναρτιθουνε καπου

η απλα θα μας ενιμεροσουν. Ενοω αφου γινουν οι ενστασεις; Αμα μπορεσει ασ απαντισει καποιος να ξερουμε που βαδιζουμε.

ΛΟΧΙΑΣ

Δημοσίευση από ΛΟΧΙΑΣ »

Ξερει κανεις αν τα αθληματα τα δινουμε ολα την ιδια μερα
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Alexandros9 έγραψε:Μην τρελαίνεστε... Αργά η γρήγορα θα ειδοποιηθούμε... Τα σώματα ασφαλείας δεν έχουν πρόβλημα... Ψάχνω συγκάτοικο ενδιαφέρεται κανείς; Χαχαχαχα
ειμαι μεσα... Ολα μισα μισα αλλα ξεχωριστες κρεβατοκαμαρεσ... Χαχαχαχα
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες