Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Δηλαδη συναδελφοι, ετοιμαζομαστε για την αλλη εβδομαδα ε:
Μαγκες πηγα να παρω το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α και δε γραφει πουθενα τη σωματικη ικανοτητα που ειχα στο στρατο! Ειναι λεει προσωπικο δεδομενο και δεν μπορουν να το γραψουν! Ξερετε κατι; Ασε που εκανε ενα μηνα απο το κεπ.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Λογικα θα μας παρουν τηλεφωνο την επομενη βδομαδα για να ξεκινησουν οι διαδικασιες τις 14 του μηνος...
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:Παιδιά μη μπερδεύεστε χωρίς λόγο δεν μίλησε κανείς γιά το που θα μεταφραστούν η που θα επικυρωθούν τα φωτ/φα των Πτυχίων. Εφ΄όσον τα πρωτότυπα που έχετε στα χέρια σας έχουν αρχική θεώρηση με την ειδική σφραγίδα του Ελληνοβρετανικού Συμβουλίου [ Κέιμπριτζ ] η της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης [ Μίτσιγκαν ] δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε, άλλως πρέπει ήδη να τρέχετε.
Δηλαδη οσοι εχουν το μπουλατς που δεν εχει ουτε σφραγιδες ουτε τιποτα αναγλυφο επανω και ειναι στην ουσια μια απλη κολλα χαρτι Α4; Τι ολοι αυτοι που εχουν μπουλατς θα εχουν τρεχαματα; Καλεσαν κανεναν με μπουλατς παιδια για επικυρωσεις κτλ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
μανος έγραψε:Μαγκες πηγα να παρω το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α και δε γραφει πουθενα τη σωματικη ικανοτητα που ειχα στο στρατο! Ειναι λεει προσωπικο δεδομενο και δεν μπορουν να το γραψουν! Ξερετε κατι; Ασε που εκανε ενα μηνα απο το κεπ.
αδερφε οταν πας στην στρατολογια ζητας πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α' που να αναγραφει πανω ολες σου τις μεταθεσεις και την σωματικη σου ικανοτητα... Εαν τους το πεις αυτο θα το καταλαβουν... Αλλα μαλλον πρεπει να πας αυτοπροσωπος στην στρατολογια γιατι με Τα ΚΕΠ δν γινετε δουλεια...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Μακαρι Να μη φαμε ακυρο
-
Παιδια επεσε η κηβερνηση; Τι γινετε με εμας... ; Θα μας ακυρωσουν;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
-
εχεις δικιο Greek... Κατι τελευταιο... Δν ακυρωνονται οι προκυρηξεις λογο εκλογων... Ειναι σκετη παραπληροφορηση... ! Μην πιστευετε κανεναν... Εαν δν μας παρουν τηλεφωνο απο τα ΑΤ να μας ενημερωσουν για την εξεληξη της διαδικασιας...
Παίδες με τις μεταφράσεις των πιστοποιητικών τι γίνεται; Με πήραν και εμένα τηλέφωνο επειδή το είχα μεταφράσει σε δικηγόρο. Ζητάει το British Council νταβατζιλίκια κάνα 50ευρο γιατί υποστηρίζει ότι μόνο αυτοί μπορούν να βγάζουν φωτοτυπίες και να μεταφράζουν τα πτυχία. Εσείς τι κάνατε;
Έχω αρκετά μόρια οπότε δε με καίει και πολύ αν μπει το πτυχίο των αγγλικών. Μπορώ να πω να αφαιρέσουν τα μόρια; Δε νιώθω όμορφα να πληρώνω κερατιάτικα στα λαμόγια του british council
Έχω αρκετά μόρια οπότε δε με καίει και πολύ αν μπει το πτυχίο των αγγλικών. Μπορώ να πω να αφαιρέσουν τα μόρια; Δε νιώθω όμορφα να πληρώνω κερατιάτικα στα λαμόγια του british council
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
35M.K 310 lele έγραψε:geral έγραψε:ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μου ζητησαν σημερα το πτυχιο αγγληκων επικυρωμενο απο την ελληνοαμερικάνικη ενωση... Πολυ πλαστο μου βρομάει
Εγώ που το πήγα σήμερα επικυρωμένο από ΚΕΠ δεν μου είπαν ότι πρέπει να είναι από την ελληνοαμερικάνικη ένωση. Έχε πλάκα να με τρέχουν πάλι.
οχι αδερφε... Αφου πηγες επικυρωμενα αντιγραφα δν θα υπαρχει κανενα προβλημα... Η νουνα μου ειναι δικηγορος στη Βοστωνη στην Αμερικη και το καλοκαιρι που ηταν εδω μου τα επικυρωσε τα πτυχια μου... Και εως τωρα δν με εχει παρε κανενας τηλεφωνο απο το Α. Τ. Και απο οτι πιστευω ουτε προκειτε... !
Τελικά δεν τη γλιτωσα. Με πήραν τηλ από το τμήμα και μου είπαν να πάρω από την ελληνοαμερικάνικη ένα έγγραφο γνησιότητας του πτυχίου.
Γιαννη φιλε μου ποιο πιστοποιητικο ξενης γλωσσας εχεις αν επιτρεπεται; Τι ακριβως σου ειπαν στο τμημα; Τι εχει παιχτει; Καλεσαν κανεναν με bulats?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
Η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά. Τίποτα δεν Ακυρώνετε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες