Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

geral έγραψε:Πέρυσι τα αποτελέσματα βγήκαν 15 Οκτώβριου,19 Νοεμβρίου η ανακοίνωση για το πρόγραμμα των λοιπών διαδικασιών και 26 Νοεμβρίου ξεκίνησαν αυτές οι διαδικασίες. Εκτιμώ με βάση τα περσινά δεδομένα ότι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα.

Mετα και απο αυτο που μου ειπε ο υπαστυνομος στο ΑΤ της περιοχης μου εγω προετοιμαζομαι για την αλλη βδομαδα... !

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

35M.K 310 lele έγραψε:
geral έγραψε:Πέρυσι τα αποτελέσματα βγήκαν 15 Οκτώβριου,19 Νοεμβρίου η ανακοίνωση για το πρόγραμμα των λοιπών διαδικασιών και 26 Νοεμβρίου ξεκίνησαν αυτές οι διαδικασίες. Εκτιμώ με βάση τα περσινά δεδομένα ότι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα.

Mετα και απο αυτο που μου ειπε ο υπαστυνομος στο ΑΤ της περιοχης μου εγω προετοιμαζομαι για την αλλη βδομαδα... !

Λες φίλε να έχουμε νεότερα σύντομα;

Y. Γ. Κάποιος Μου πήρε το Avatar... Εικόνα
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
manos

Δημοσίευση από manos »

Τι γινεται ρε παιδια; Απο εβδομαδα σε εβδομαδα μας πανε. Ταχα ηταν για αυτην την εβδομαδα να παρουν τηλ. Τωρα λεμε για την επομενη. Θα μας σκασουν μεχρι να μας παρουν...
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

hackertom έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:

Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ.

Υ. Γ. Οι νέοι είναι πονηροί και θέλουν το κακό μας, μας παίρνουν και τα avatar και τρων το φαγητό μας.ΕικόναΕικόναΕικόνα
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

geral έγραψε:
hackertom έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:

Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ.

Υ. Γ. Οι νέοι είναι πονηροί και θέλουν το κακό μας, μας παίρνουν και τα avatar και τρων το φαγητό μας.ΕικόναΕικόναΕικόνα

και εγω αυτο θελω να πιστευω και το πιστευω οτι πολυ συντομα θα εχουμε χαρμοσινα νεα για το μελλον μας...

Υ. Γ... Οι νεοι πρεπει να εχουν ενα μοντελο που να το ακολουθουν... Και να το μιμούνται... !ΕικόναΕικόναΕικόνα
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μου ζητησαν σημερα το πτυχιο αγγληκων επικυρωμενο απο την ελληνοαμερικάνικη ενωση... Πολυ πλαστο μου βρομάει
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μου ζητησαν σημερα το πτυχιο αγγληκων επικυρωμενο απο την ελληνοαμερικάνικη ενωση... Πολυ πλαστο μου βρομάει
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και πέρυσι. Τρέχανε όλοι επιτυχόντες και επιλαχόντες που δεν είχαν πτυχία με ανάγλυφη σφραγίδα επικύρωσης του Ελληνοβρετανικού Συμβουλίου, η της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης [τα είχαν απλώς μεταφράσει σε Δικηγορ. Σύλλογο και επικυρώσει ακολούθως ] την τελευταία στιγμή να τα επικυρώσουν σε Αθήνα και Θεσ/νίκη.

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μου ζητησαν σημερα το πτυχιο αγγληκων επικυρωμενο απο την ελληνοαμερικάνικη ενωση... Πολυ πλαστο μου βρομάει

Εγώ που το πήγα σήμερα επικυρωμένο από ΚΕΠ δεν μου είπαν ότι πρέπει να είναι από την ελληνοαμερικάνικη ένωση. Έχε πλάκα να με τρέχουν πάλι.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

geral έγραψε:

Εγώ που το πήγα σήμερα επικυρωμένο από ΚΕΠ δεν μου είπαν ότι πρέπει να είναι από την ελληνοαμερικάνικη ένωση. Έχε πλάκα να με τρέχουν πάλι.

οχι αδερφε... Αφου πηγες επικυρωμενα αντιγραφα δν θα υπαρχει κανενα προβλημα... Η νουνα μου ειναι δικηγορος στη Βοστωνη στην Αμερικη και το καλοκαιρι που ηταν εδω μου τα επικυρωσε τα πτυχια μου... Και εως τωρα δν με εχει παρε κανενας τηλεφωνο απο το Α. Τ. Και απο οτι πιστευω ουτε προκειτε... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Και εγώ σε δικηγόρο το έχω μεταφρασμένο. Αν θέλαν μόνο από την Ελληνοαμερικανική Ένωση τότε τι μας λέγανε και από δικηγόρο αρκεί; Για να μας τρέχουν μετά; Τεσπά εμένα δεν με έχει πάρει κανείς και πιστέυω ούτε πρόκειται αφού είμαι στη πρώτη 30αδα επιτυχόντων άρα λογικά με έχουν περασει. Όσο για τα νέα ε ναι αν δεν έχουμε ούτε αυτή τη βδομάδα όπως λέγανε (το έγραφε και το σεφεαα στο facebook και απ ότι είδα το έσβησαν) τότε την επόμενη σίγουρα. Άντε να δούμε.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τον φιλο μου πουν ειναι 40+ τον πήραν τηλ για τον ιδιο λόγο
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Και εγώ σε δικηγόρο το έχω μεταφρασμένο. Αν θέλαν μόνο από την Ελληνοαμερικανική Ένωση τότε τι μας λέγανε και από δικηγόρο αρκεί; Για να μας τρέχουν μετά; Τεσπά εμένα δεν με έχει πάρει κανείς και πιστέυω ούτε πρόκειται αφού είμαι στη πρώτη 30αδα επιτυχόντων άρα λογικά με έχουν περασει. Όσο για τα νέα ε ναι αν δεν έχουμε ούτε αυτή τη βδομάδα όπως λέγανε (το έγραφε και το σεφεαα στο facebook και απ ότι είδα το έσβησαν) τότε την επόμενη σίγουρα. Άντε να δούμε.

τωρα πια το εχω σιγουρεψει εγω και ετοιμαζω ηδη πραγματα για Αθηνα για την αλλη βδομαδα...
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Τον φιλο μου πουν ειναι 40+ τον πήραν τηλ για τον ιδιο λόγο

τι εννοεις ρε Σιμεων 40+;
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Παιδιά μη μπερδεύεστε χωρίς λόγο δεν μίλησε κανείς γιά το που θα μεταφραστούν η που θα επικυρωθούν τα φωτ/φα των Πτυχίων. Εφ΄όσον τα πρωτότυπα που έχετε στα χέρια σας έχουν αρχική θεώρηση με την ειδική σφραγίδα του Ελληνοβρετανικού Συμβουλίου [ Κέιμπριτζ ] η της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης [ Μίτσιγκαν ] δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε, άλλως πρέπει ήδη να τρέχετε.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

40+ επιτυχον
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες