Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Δηλαδη ρε αδερφε καραισκακη κατα ποτε το κοβεις να μας καλουνε; Σε ρωταω γιατι αν ειναι νοεμβριο οπως ακουω να παω καπου για κανενα μεροκαματο ρε αδερφε... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Που μένεις στην επαρχία 35ΜΚ310 ΛΕΛΕ; Αλλά όπου και να μένεις, και βέβαια θα πάς ρε για μεροκάματο! Θα βγάζεις τα χρήματα σου και παράλληλα θα περιμένεις ενημέρωση απ'το Α. Τ Τώρα για το πότε θα μας καλέσουνε, εγώ τοποθετώ τον ημεροδείκτη μου σε 20 ημέρες περίπου...
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από vag_21 »

Παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα ειναι λιγο ακυρη. Μπορω να παιρνω ταμειο ανεργειας κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης στην σχολη?
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

vag_21 έγραψε: Παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα ειναι λιγο ακυρη. Μπορω να παιρνω ταμειο ανεργειας κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης στην σχολη;
Συγχαρητήρια που πέρασες! Όχι δεν θα είσαι στο ταμείο ανεργίας. Απ'την στιγμή την οποία θα είσαι στην σχολή και θα πληρώνεσαι απ'το Κράτος περίπου ? 250, δεν θεωρείσαι πλέον άνεργος αλλά Δόκιμος Ειδικός Φρουρός. Μέχρι τότε όμως θα λαμβάνεις το επίδομα ανεργίας... Πάντως για να σιγουρευτείς τηλεφώνα αύριο και στον ΟΑΕΔ για επαλήθευση.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

Πότε περιμένουμε τους τελικούς πίνακες;
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

hackertom έγραψε: Πότε περιμένουμε τους τελικούς πίνακες;
Οι τελικοί πίνακες απ'τους οποίους θα προκύψουν ποιοί επιτυχόντες/επιλαχόντες θα κόψουν εισιτήριο για Κομοτηνή θα ανακοινωθούν μετά από ημέρες απ'το πέρας των ψυχοτεχνικών, υγειονομικών, αθλητικών δοκιμασιών. Δηλαδή σε 1+ μήνα από σήμερα
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Καραϊσκάκης έγραψε:
vag_21 έγραψε: Παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα ειναι λιγο ακυρη. Μπορω να παιρνω ταμειο ανεργειας κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης στην σχολη;
Συγχαρητήρια που πέρασες! Όχι δεν θα είσαι στο ταμείο ανεργίας. Απ'την στιγμή την οποία θα είσαι στην σχολή και θα πληρώνεσαι απ'το Κράτος περίπου ? 250, δεν θεωρείσαι πλέον άνεργος αλλά Δόκιμος Ειδικός Φρουρός. Μέχρι τότε όμως θα λαμβάνεις το επίδομα ανεργίας... Πάντως για να σιγουρευτείς τηλεφώνα αύριο και στον ΟΑΕΔ για επαλήθευση.

ευχαριστω στρατηγε!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

Καραϊσκάκης έγραψε:
hackertom έγραψε: Πότε περιμένουμε τους τελικούς πίνακες;
Οι τελικοί πίνακες απ'τους οποίους θα προκύψουν ποιοί επιτυχόντες/επιλαχόντες θα κόψουν εισιτήριο για Κομοτηνή θα ανακοινωθούν μετά από ημέρες απ'το πέρας των ψυχοτεχνικών, υγειονομικών, αθλητικών δοκιμασιών. Δηλαδή σε 1+ μήνα από σήμερα

Sorry αν δεν το διατύπωσα σωστά, μιλάω για τους πίνακες που θα βγουν μετά το τέλος τον ενστάσεων.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μπράβο στους Στρατάρχηδες και Στρατηλάτηδες του forum!Zήτησα να κλειδώσουν τα 2 θέματα που παραπληροφορούσαν για ακύρωση των Ειδικών Φρουρών 2011 λόγω Τροϊκας και λόγω Εκλογών. Όπερ και εγένετο.Aυτό για κάποιους φίλους όπως PETRAN,alexantro,seeker, ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ,nikopaok4,handballer που μας έκαναν να απολέσουμε τον ύπνο μας με τις παραπληροφορήσεις και τα "κασσάνδρικα" σενάρια τους. Μπράβο επίσης και στον ΣΙΜΕΩΝ, ΠαναγιώτηςΑ,LEW και εμένα που αντικρούαμε τα του ράδιου αρβύλα, και ανακοινώσαμε επακριβώς τις βάσεις 5 ημέρες πρίν την επίσημη ανακοίνωση τους. Εάν δεν υπήρχαν κάποια μέλη εδώ μέσα στο forum τόσο καιρό να προσγειώνουμε τις συζητήσεις και να ενημερώνουμε τα μέλη σωστά, θα είχαμε καταντήσει χειρότεροι και από τρελάρες Ι5. Προσπαθώ τόσο καιρό με πυξίδα την λογική και γνώμονα τις έγκυρες πηγές μου να αξιοπιστώ την συζήτηση όπου συμμετέχω. Μην ξεχνάτε όμως μελλοντικοί συνάδελφοι πως απ'τις 23 Αυγούστου προέβλεπα πως οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 15000+ και η βάση θα είναι μεταξύ 2350-2400 μόρια και κάποιοι με χαρακτήριζαν παράλογο, αντιθέτως (δυστυχώς για πολλούς) επιβεβαιώθηκα σ'όλα μου τα λεωμένα. Και επί της ευκαιρίας 1 συγγνώμη ζητώ δημόσια στον Greek που τον υποχρέωσα να με διαγράψει για 5 ημέρες. Θα τα πούμε στις δοκιμασίες και από κοντά, καλή συνέχεια σ'ολους! Στρατηγός Καραϊσκάκης
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexantro »

Καραϊσκάκης έγραψε:Μπράβο στους Στρατάρχηδες και Στρατηλάτηδες του forum!Zήτησα να κλειδώσουν τα 2 θέματα που παραπληροφορούσαν για ακύρωση των Ειδικών Φρουρών 2011 λόγω Τροϊκας και λόγω Εκλογών. Όπερ και εγένετο.Aυτό για κάποιους φίλους όπως PETRAN,alexantro,seeker, ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ,nikopaok4,handballer που μας έκαναν να απολέσουμε τον ύπνο μας με τις παραπληροφορήσεις και τα "κασσάνδρικα" σενάρια τους. Μπράβο επίσης και στον ΣΙΜΕΩΝ, ΠαναγιώτηςΑ,LEW και εμένα που αντικρούαμε τα του ράδιου αρβύλα, και ανακοινώσαμε επακριβώς τις βάσεις 5 ημέρες πρίν την επίσημη ανακοίνωση τους. Εάν δεν υπήρχαν κάποια μέλη εδώ μέσα στο forum τόσο καιρό να προσγειώνουμε τις συζητήσεις και να ενημερώνουμε τα μέλη σωστά, θα είχαμε καταντήσει χειρότεροι και από τρελάρες Ι5. Προσπαθώ τόσο καιρό με πυξίδα την λογική και γνώμονα τις έγκυρες πηγές μου να αξιοπιστώ την συζήτηση όπου συμμετέχω. Μην ξεχνάτε όμως μελλοντικοί συνάδελφοι πως απ'τις 23 Αυγούστου προέβλεπα πως οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 15000+ και η βάση θα είναι μεταξύ 2350-2400 μόρια και κάποιοι με χαρακτήριζαν παράλογο, αντιθέτως (δυστυχώς για πολλούς) επιβεβαιώθηκα σ'όλα μου τα λεωμένα. Και επί της ευκαιρίας 1 συγγνώμη ζητώ δημόσια στον Greek που τον υποχρέωσα να με διαγράψει για 5 ημέρες. Θα τα πούμε στις δοκιμασίες και από κοντά, καλή συνέχεια σ'ολους! Στρατηγός Καραϊσκάκης

Καταρχήν στρατηγέ συγχαρητήρια που πέρασες, και συγχώρα και εμάς έστω και εκ των υστέρων που σας κάναμε να χάσετε τον ύπνο μας, αλλά σε ενημερώνω οτι και εμείς τον είχαμε χάσει, με αυτά που γίνονται και βλέπουμε και ακούμε!
Εντάξει εμείς μπορεί να μην έχουμε έγκυρες πηγές, και να αναπαράγουμε απλά οτι ακούμε από τις εφημερίδες!
Προσωπικά ακόμη ανησυχώ για πολλά, αν και είμαι επιτυχών και σε καλή σειρά! Και αν δεν μπω στην σχολή δεν θα σταματήσω να ανησυχώ!

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά!
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δεκτή η συγγνώμη σου και σε 'σένα συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες διαδικασίες, όμως το να μιλάει κάποιος συνετά και φρόνημα δεν υποβοηθιέται μόνο εκ των έγκυρων πηγών αλλά επιτυγχάνεται και με βάση την λογική και την σωστή αντίληψη της πραγματικότητος.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Παιδια ξερει κανεις με τις ενστασεις τι θα παιχτει; Αμα γινουν ενστασεις, υπαρχει καποιο κολλημα σε εμας; Η αμα εγκριθει καποια ενσταση, θα μπει μαζι με εμας τους επιτυχοντες και αυτος?
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε: Παιδια ξερει κανεις με τις ενστασεις τι θα παιχτει; Αμα γινουν ενστασεις, υπαρχει καποιο κολλημα σε εμας; Η αμα εγκριθει καποια ενσταση, θα μπει μαζι με εμας τους επιτυχοντες και αυτος;
Oι ενστάσεις αφορούν κυρίως τους επιλαχόντες ή το πολύ-πολύ τους τελευταίους επιτυχόντες. Από 'κεί και ύστερα οι πλαστογραφίες κόβουν κεφάλια. Και πρώτος με 3600 μόρια να είσαι, εάν σε ανακαλύψουν με πλαστά μόρια τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα... Εάν είμαι λάθος παρακαλώ διορθώστε με
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Απλα ρωταω, αν καποιου η ενσταση γινει δεκτη, δηλαδη τον παρουν, αυτο επηρεαζει εστω και τον τελευταιο επιτυχοντα; Η απλα αυτουνου που εγινε δεκτη η ενσταση, θα μπει μαζι με τους υπολοιπους επιτυχοντες; Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
328svea
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 328svea »

Παίδες μόλις με πήραν τηλ. Απο το Α. Τ. Της περιοχής μου να μου πουν οτι ειμαι μεσα στους επιτυχόντες και να μου πουν και την σειρά μου. Μου ειπε απλά να σε ενημερώσουμε οτι εισαι στους επιτυχόντες και να περιμένω γύρω στις 10 μέρες να τελειωσουν οι ενστάσεις και θα με ξαναπάρουν τηλ να μου πουν περετέρω για τις εξετάσεις που και πότε.
Απλα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας
11ο ΣΠ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ΚΕΕΔ/ΣΧΑΛ/1η ΜΑΛ/2α ΜΑΛ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες