Οδηγός Επιβίωσης Υποψηφίων Λιμενικού Σωματος
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Παιδες εκατσα και εγραψα εναν μινι οδηγο για τις διαδικασιες που θα περασουν οι φιλοι υποψηφιοι ΥΞ και Λ/Φ παντα με βαση με οσα περασαμε εμεις στον διαγωνισμο δοκιμων Σημαιοφορων πριν λιγες μερες.
Σκοπος μου ειναι να βοηθησω λιγο οσον αφορα αποριες που δημιουργουνται, μιας και οταν εδινα θα ηθελα και γω να τα εχω καπου μαζεμενα για να παρω μια γευση.
Ελπιζω να βοηθησει
Edit: Το σωστό link
Οδηγός Επιβίωσης Υποψηφίων Λιμενικού
Σκοπος μου ειναι να βοηθησω λιγο οσον αφορα αποριες που δημιουργουνται, μιας και οταν εδινα θα ηθελα και γω να τα εχω καπου μαζεμενα για να παρω μια γευση.
Ελπιζω να βοηθησει
Δεν μπορώ να ανοίξω τον οδηγό. Μου βγάζει error :(
ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Δεν μπορώ να ανοίξω τον οδηγό. Μου βγάζει error :(
Ούτε και εγώ μπορώ να το ανοίξω... :(
Πιστεύω είναι ενδιαφερον και πολύ βοηθητικο.
Αν μπορείς ξαναανέβασέ το. Η καντα αντιγραφή επιτόπου.
Ευχαριστούμε!
- Kostas17
KΑποιο προβλημα πρεπει να εχει ο uploader του forum.To ανεβασα αλλου. Ριξτε μια ματια στο παρακατω λινκ. Εμενα τουλαχιστον μου δουλευει κανονικα.
Οδηγός Επιβίωσης Λιμενικού
Οδηγός Επιβίωσης Λιμενικού
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που πήρες να μας βοηθήσεις! Είναι πραγματικά ένας κατατοπιστηκότατος οδηγός! Καλή επιτυχία σε όλους! 

- Kostas17
TΟ λιγοτερο που θα μπορουσα να κανω.
Θα παρακαλουσα αν καποιος moderator μπορει και θελει, να ανεβασει το σωστο λινκ στην αρχη του θεματος για να ειναι πιο ευδιακριτο.
Θα παρακαλουσα αν καποιος moderator μπορει και θελει, να ανεβασει το σωστο λινκ στην αρχη του θεματος για να ειναι πιο ευδιακριτο.
- Kostas17
Ευχαριστω πολυ Νασο
Πολύ καλό. Μπράβο!
Πραγματικά πολύ χρήσιμο φίλε μου, και μπράβο σου που έκατσες και το έγραψες! Μακάρι να είχαμε κάτι ανάλογο και για τα άλλα σώματα που τρέχουν προκηρύξεις αν και από ότι καταλαβαίνω είναι πάνω κάτω τα ίδια... 

Ευχαριστούμε φίλε Κώστα, πολύ Χρήσιμη η βοήθεια σου το μόνο που δεν αναφέρεις είναι αν πέρα από την ακτινογραφία θώρακος που μας ζήτησαν, αν χρειάζεται να προσκομίσουμε και άλλες εξετάσεις όπως Αίματος κλπ. Γιατί στις προκυρήξεις των Άλλων σωματων ασφαλείας είδα ότι Ζητούσαν, στο λιμενικό χρειάζεται;
Να προσθέσω μόνο ότι κατά τη διαδικασία των υγειονομικών οι υποψήφιοι έπρεπε να έχουν μαζί τους ακτινογραφία θώρακος από δημόσιο νοσοκομείο

Κώστα, με την άδειά σου λέω να το βάλουμε σε περίοπτη θέση.Kostas17 έγραψε:Παιδες εκατσα και εγραψα εναν μινι οδηγο για τις διαδικασιες που θα περασουν οι φιλοι υποψηφιοι ΥΞ και Λ/Φ παντα με βαση με οσα περασαμε εμεις στον διαγωνισμο δοκιμων Σημαιοφορων πριν λιγες μερες.
Ελπιζω να βοηθησει
Ίσως και στο site, όχι μόνο στο φόρουμ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες