Τραυματίστηκε Επαγγελματίας Οπλίτης στη Ρόδο

Υπηρεσίες, αρμοδιότητες, μισθοί, μονιμοποίηση και παραίτηση
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Δημοσιεύσεις: 11238
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2003 6:55 am
Επικοινωνία:

Τραυματίστηκε Επαγγελματίας Οπλίτης στη Ρόδο

Δημοσίευση από yandr »

Τραυματίστηκε λοχίας Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) που εκτελούσε άλμα συμμετέχοντας σε νυχτερινή άσκηση ρίψεως αλεξιπτωτιστών στη Ρόδο.

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 8 το βράδυ και ο αλεξιπτωτιστής μεταφέρθηκε στο πολιτικό νοσοκομείο της Ρόδου συνοδεία στρατιωτικού ιατρού. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή του ΓΕς, έχει Αναφερθεί ότι έχει θλαστικό τραύμα στο σαγόνι και πόνους στην μέση. Δεν έχουν διεκρινιστεί οι συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος.

Να σημειωθεί ότι με την έξοδο αρκετών μονάδων εκτός στρατοπέδων, στα γνωστά «σκηνάκια», ξεκίνησε τα χαράματα η μεγάλη 5ήμερη εθνική διακλαδική άσκηση Άνευ Στρατευμάτων «Αλέξανδροσ» που διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων και τη συμμετοχή και άλλων υπουργείων και φορέων.

Η επί χάρτου άσκηση διεξάγεται σε 24ωρη βάση, με τις ελάχιστες δυνατές συμβατικότητες και εχει ως κυριο σκοπό τη δοκιμή της δυνατότητας των ΕΔ να αντιμετωπίσουν επί πραγματικής βάσης μια αιφνίδια κρίση βασει των σχεδίων, καθώς και την εκπαίδευση των Επιτελείων στη διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων.

Στο πλαισιο της Εντασονται για συναξιολόγηση Μικρότερες προγραμματισμένες ασκήσεις με στρατευματα του Στρατου Ξηρας σε διαφορα σημεια της χώρας οπως Και άλλες 'οπως αυτή με αλεξιπτωτιστές στη Ρόδο καθώς και 5ήμερα επιχειρησιακής Εκπαίδευσης στρατευμένων. Σε όσες δραστηριότητες προβλέπεται συμμετοχή εφέδρων, τα ποσοστά παρουσιάσης των επιστρατων είναι ιδιαίτερα υψηλά ανακοίνωσε το ΓΕΣ.

πηγή
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης