Ακύρωση (;) των προκηρύξεων ζήτησε η τρόικα

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ποιος το είπε αυτο ; Ποιος το δήλωσε;
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από battle3 »

Λακεδαίμων έγραψε:Και όμως battle3 εδώ ήμασταν με τα παιδιά πριν βγουν και λέγαμε για 500 θέσεις και αν ότι θα βγουν με βάση το 1 προς 1 που ζήταγε η τρόικα... Κοίτα πόσες θέσεις βγάλανε όμωσ...1200... Λες τώρα ξαφνικά να κάτσουν να τις ακυρώσουν κι όλας; Η τρόικα πολλά μπορεί να θέλει (αν οντως το έχει πει και δεν είναι κινήσεις Από την κυβέρνηση για να σπείρει πανικό) το Θέμα είναι ότι η κυβέρνηση δνε θα το δεχθεί... Θα βγάλει του κόσμου τα νέα μέτρα... Θα κάνει περικοπές στους μισθούς της αστυνομίας (όπως και έκανε) αλλά να μην την ενισχύσει μου φαντάζει αδύνατο... Εδώ είμαστε και θα τα δολυμε... Άυριο θα ξέρω περισσότερα και πιο σίγουρα πράγματα.
Εννοώ για το 1-1 στο δημόσιο γενικά... Η αναλογία δεν ήταν σίγουρα 1-1 εκεί. Τέλος πάντων λίγη σημασία έχει αυτό. Επίσης, δεν θεωρώ ότι είναι λύση να "ξεσκίζεις" όλο τον κόσμο και να μειώνεις τα λεφτά των ήδη υπαρχόντων αστυνομικών ώστε να πάρεις κ άλλους για να σε φυλάνε. Και αυτό όμως δεν είναι της παρούσης. Επί του θέματος τίποτα δεν ειπώθηκε για ακύρωση Προκηρύξεων Στα σώματα ασφαλείας, τουλάχιστον όσο ξέρω εγώ. Ζητήθηκαν απολύσεις που ίσως να αφορούν άλλους δημόσιους φορείς. Και λέω ίσως γιατί δεν ειπώθηκε κάτι σίγουρο.Μπορεί να απολύσουν κόσμο που ίσως θεωρούν ότι μπήκε από την πίσω πόρτα. Υποθέσεις κάνω δεν ξέρω... Αν ξέρει κάποιος κάτι ποιο συγκεκριμένο ας μας πει.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από expedition »

Σύμφωνα με το Βήμα :

"Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε να λυθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου που σύναψε η κυβέρνηση εκτός ΑΣΕΠ την περίοδο εφαρμογής του μνημονίου, δηλαδή 2010 και 2011. "

Οπότε δε νομίζω ότι αφορά τα σώματα ασφαλείας που οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδιά ένας φίλος ανέφερε οτι πήρε τηλ τον Κ. Ντούμα και του είπε οτι παίζει αυτο το σενάριο
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ο φίλος που γραφει με το όνομα ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ το εγραψε και του είπε οτι οι βάσεις θα είανι πιο κάτω απο περσυ, αν δεν ακυρωθει. Αλλα δεν μας είπε ποιο κάτω απο 2240 που είχε ο 960 ή ποιο κάτω απο 2450 που είχε ο 400;
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ρε παιδιά ένας φίλος ανέφερε οτι πήρε τηλ τον Κ. Ντούμα και του είπε οτι παίζει αυτο το σενάριο

Την μαμησαμε!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδιά αν έχτε κονε κανεναν βουλευτη ή αστυνομικο υψηλοβαθμο ρωτηστε ναα μας ενημερώσετε
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια... Το θεμα ειναι οτι αν το ζητησε η τροικα δυστηχως θα γινει... Αυτοι κανουν κουμαντο τωρα... Μετρα αλλιως δωση γιοκ... Ετσι παει πλεον... Και βυθιζομαστε ακομα περισσοτερο...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ας πάρει Κάποιος τηλ κανεναν να μάθουμε
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από battle3 »

Αυτό είναι το θέμα. Δεν ξέρουμε αν το ζήτησε και τζάμπα το συζητάμε.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δεν ξέρουμε αν επισης εξαιρουντε τα σωματα ασφαλειας ή είναι μόνο για συμβάσεις
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_7993.html
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Καλησπερα μιλησα στο τηλ. Με τον ντουμα που ειναι προεδρος των ε. Φ. Μου ειπε πως οι βασεις θα ειναι λιγο ποιο κατω απο περσι ΕικόναΑλλα μου ανεφερε πως υπαρχει περιπτωση να ακυροθουν οι προκυρηξεις λογω εντολης τροικας Εικόνα Και αν παει για εκλογες 40 μερες πριν την καλπη ολα delete για διορισμους στο δημοσιο τομεα.Εικόνα Ακομα τονισε πως οι περικοπες που τους εχουν γινει ειναι δισβασταχτες και αυτο το τονιζω για τα παιδια που ειναι κυριος απο επαρχια. Τελος ανaφερθηκε στην αυξηση της εγκληματικοτητα λεγωντας μου κατι που τωρα τελευταια το ακουω ακομα και απο αξιωματικους αν εχεις κατι καλυτερο εκτος αστυνομιασ

αν το είπε ο Ντούμας ισχύει 1000% δεν υπάρχει καταλληλότερος για να μας εννημερώσει...

επίσης φίλε διευκρύνισε σε παρακαλώ αν ενοούσε ότι η βάση έπεσε σε σχέση με την 500η θέση που ήταν πέρυσι οι θέσεις ή σε σύγκριση με την 1200ή (960-240) θέση που θα ήταν και το ποιο σωστό...

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Κανεις δε μπορει να μιλησει με σιγουρια, ολοι υποθεσεις κανουμε, εδω μιλανε για εφεδρεια τοσων χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων, δε νομιζω πως δεν θα επηρεασει και τασωματα ασφαλειασ...
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Kostas17 »

"Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε να λυθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου που σύναψε η κυβέρνηση εκτός ΑΣΕΠ την περίοδο εφαρμογής του μνημονίου, δηλαδή 2010 και 2011. "

Συγνωμη ρε παιδες για να μην πηδηχτω απτο παραθυρο, η προκυρηξη των σημαιοφορων λιμενικου που τελειωσε, ειναι συμβαση; Ειναι ορισμενου χρονου;

Και τελικα ειναι εκτος ΑΣΕΠ; Γιατι δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο ισχυει

Με την εποπτεια ΑΣΕΠ = Εντος ΑΣΕΠ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες