kalasnikof13 έγραψε:Λοιπον για δε υπαξ θα μιλησω. Περιμενα ποιο πολλα ατομα να πω την αληθεια προβλεπω βαση κατω απο 20.000 μορια. Γυρω στο 19600-19700.
προφανως μιλας για την κατηγορια ΔΕ, επισης περιμενα πιο πολλα ατομα, οχι οτι ειναι λιγα και αυτα βεβαια, εγω δυστηχως στην κατηγορια μου ΤΕ την βαση την βλεπω γυρω στα 10.500 -11.000 μορια... Δυστηχως
Ναι για ΔΕ μιλαω. Πολλες γυναικες το οποιο σημαινει τα εξης δυο: Πολλες θα κοπουν στα αθληματα και δευτερον μορια μονο απο απολυτηριο και γλωσσες. Οσο για το πτυχιο ιεκ δυσκολο να το εχει καποιος διοτι θελουν και την πιστοποιηση που σημαινει οτι οποιος την εχει, εχει χαμηλο απολυτηριο διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει προλαβει να τελειωσει καποιο τει ας πουμε να πηγε δυο χρονια ιεκ και να εδωσε πιστοιηση που ειναι ενα χρονο μετα και τα αποτελεσματα βγαινουν μετα απο μηνες. Αυτα
kalasnikof13 έγραψε:Λοιπον για δε υπαξ θα μιλησω. Περιμενα ποιο πολλα ατομα να πω την αληθεια προβλεπω βαση κατω απο 20.000 μορια. Γυρω στο 19600-19700.
Καληησπερα. Κατ αρχην ευχαριστουμε για την βοηθεια με τις θεσεις. Πολυ καλη δουλεια. Στους ιδιωτες γραφεις οτι απο τα 44 ατομα μηχανικων απο ΑΕΝ θα παρουν τους 20. Στους λιμενοφυλακες γραφεις 0 απο 6. Υπαρχει περιπτωση να γινουν οι θεσεις 26 για τους ιδιωτες η θα μεινουν ιδιες?
Τακης έγραψε:Καληησπερα. Κατ αρχην ευχαριστουμε για την βοηθεια με τις θεσεις. Πολυ καλη δουλεια. Στους ιδιωτες γραφεις οτι απο τα 44 ατομα μηχανικων απο ΑΕΝ θα παρουν τους 20. Στους λιμενοφυλακες γραφεις 0 απο 6. Υπαρχει περιπτωση να γινουν οι θεσεις 26 για τους ιδιωτες η θα μεινουν ιδιες;
Η προκύρηξη το γράφει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις! Οι θέσεις που δε καλύπτονται, δίνονται στη γενική κατηγορία των ΛΦ για ΥΠΑΞ!
Mark84 έγραψε:Ένας μίνι υπολογισμος που έκανα (μου βγήκαν τα μάτια!)
ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕ 2200 Για 14 θέσεις ΤΕ 1600 Για 20 θεσεις Γ. Κ 1090 Για 34 θέσεις ΕΙΔ. Δ 72 Για 5 θέσεις ΑΕΝ/Π 141 Για 30 θέσεις ΑΕΝ/Μ 44 Για 20 θεσεις ΤΡΟΜΠΟΝΙ 1 Για 1 θεση ΚΡΟΥΣΤΑ 0 Για 1 θέση ΚΟΡΝΟ 1 Για 1 θέση
ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ
ΠΕ 27 Για 10 θέσεις ΤΕ 20 Για 10θέσεις Γ. Κ 31 Για 18 θέσεις ΕΙΔ. Δ 2 Για 6 θέσεις ΑΕΝ/Π 5 Για 10 θέσεις ΑΕΝ/Μ 0 Για 6 θέσεις ΣΑΞΟΦΩΝΕ 1 Για 1 θέση ΚΛΑΡΙΝΕ 2 Για 1 θέση
Παιδιά μπορει να έχω μια απόκλιση αλλά πάνω κάτω έτσι είναι
Κάτω απο 20.000 μόρια δε νομίζω. Ίσως 20.600+
για τα μορια που λες απαιτειται τουλαχιστον απολυτηριο 19 και δυο ξενες γλωσσες αριστα. Δυσκολα τα βρισκεις σε ατομα κατω των 26. Γνωμη μου.