Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΛΕΝ

Δημοσίευση από ΕΛΕΝ »

Παιδια να κανω μια ερωτηση αν καποιος μπορει να βοηθησει γιατι πηρα τηλ και στο υπουργειο και εκει που κατεθεσα τα χαρτια μου για λιμενοφυλακας και δεν βγαζω ακρη. ειδα το ονομα μου στον πινακα με τα μορια στους επιλαχοντες, πηρα τηλ στο λιμενικο σωμα και μου ειπαν να περιμενω τηλ απο το υπουργειο για το ποτε θα μας καλεσουν για τις αθλητικες δοκιμασιεσ... ξερει καποιος αν αυτο ισχυει; οτι δηλαδη θα μας παρουν τηλ; ευχαριστωΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Mark84
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Mark84 »

AlexTheGood έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Αν είσαι στην γενική κατηγορία που παίρνει 90 άτομα, δεν γίνεται να ελπίζεις Εικόνα Το ίδιο ισχύει για τις λοιπές κατηγορίες, παίρνουν λίγα άτομα...

Στους υπαξ. Οι θέσεις είναι 180 αλλά και πάλι καλέσανε χίλια άτομα. Οπότε στα 90 άτομα δεν γίνεται να καλέσουν πάλι πολλά; Οπότε αυτό που λένε κάποιοι οτι θα πάρουν τους διπλάσιους απο 90 (ίσως και λίγους παραπάνω) δεν νομίζω να ισχύει... Έστω πως καλούν τους πάντες, πότε περίπου θα κληθούν να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι Λ/Φ; Παίζει αρχές Δεκέμβρη;

Εισαι απίστευτος! Μάλλον δεν διάβασες καλά την ανακοινωση αλλιως δεν εξηγείται αυτό που έγραψες!
Μαρκος

Δημοσίευση από Μαρκος »

Ρε παιδια στους υπαξιωματικους γιατι καλεσανε 1000 ατομα για 180 θεσεις; Συγκεκριμενα στην κατηγορια ΤΕΙ για 20 θεσεις καλεσανε 200+ ατομα. Γιατι ετσι; Και αυτο ενω στην προκυτηξη γραφει τουλαχιστον το 2πλασιο των προκυρησομενων θεσεων δεν λεει τουλαχιστον το 10πλασιο. Ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια! Ευχαριστω!
SOTOS

Δημοσίευση από SOTOS »

Μαρκος έγραψε:Ρε παιδια στους υπαξιωματικους γιατι καλεσανε 1000 ατομα για 180 θεσεις; Συγκεκριμενα στην κατηγορια ΤΕΙ για 20 θεσεις καλεσανε 200+ ατομα. Γιατι ετσι; Και αυτο ενω στην προκυτηξη γραφει τουλαχιστον το 2πλασιο των προκυρησομενων θεσεων δεν λεει τουλαχιστον το 10πλασιο. Ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια! Ευχαριστω!

1) Για να κινηθεί το χρήμα στον Πειραιά.
2) Για να ικανοποιηθούν πολιτικοί που ενδιαφερθηκαν για υποψηφίους.
3) Για να ακουγεται οτι ακόμα στην Ελλάδα γίνονται προσλήψεις και δεν έχουν καταρρεύσει τα πάντα.

... Παντως όχι γιατι πιστεύουν οτι τόσο πολλοί υποψήφιοι δε θα παρουσιαστούν ή θα κοπούν τόσοι πολλοί.
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Ειμαι στη 140 κ κατι θεση στην γενικη κατηγοριαγια 36 θεσεις και με καλεσαν στους υπαξιωματικους, επιτυχοντας στους λιμενοφυλακες κ την πυροσβεστικη! τωρα τι κανω;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από AlexTheGood »

Mark84 έγραψε:Εισαι απίστευτος! Μάλλον δεν διάβασες καλά την ανακοινωση αλλιως δεν εξηγείται αυτό που έγραψες!

Απίστευτε, την διάβασα. Είπε εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν ποιοί θα είναι οι τελικοί καλούμενοι υποψήφιοι Υπαξ. Ναι και; Το είδες; Βγήκε και πάλι 1000 άτομα είχε. Μπορείς τώρα να μου πεις αυτό που ρώτησα; Αλλιώς τράβα κουρέψου με τις εξυπνάδες σου.
Ου πόσοι αλλά που
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

SOTOS έγραψε:
Μαρκος έγραψε:Ρε παιδια στους υπαξιωματικους γιατι καλεσανε 1000 ατομα για 180 θεσεις; Συγκεκριμενα στην κατηγορια ΤΕΙ για 20 θεσεις καλεσανε 200+ ατομα. Γιατι ετσι; Και αυτο ενω στην προκυτηξη γραφει τουλαχιστον το 2πλασιο των προκυρησομενων θεσεων δεν λεει τουλαχιστον το 10πλασιο. Ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια! Ευχαριστω!

1) Για να κινηθεί το χρήμα στον Πειραιά.
2) Για να ικανοποιηθούν πολιτικοί που ενδιαφερθηκαν για υποψηφίους.
3) Για να ακουγεται οτι ακόμα στην Ελλάδα γίνονται προσλήψεις και δεν έχουν καταρρεύσει τα πάντα.

... Παντως όχι γιατι πιστεύουν οτι τόσο πολλοί υποψήφιοι δε θα παρουσιαστούν ή θα κοπούν τόσοι πολλοί.

θα συμφωνησω... Πρωτη φορα γινεται αυτο... Στις τελευταιες 2 προκ των υπαξ καλεσαν περιπου τον διπλασιο αριθμο... Τελικα ο παπουτσης ειναι χειροτερος και απο τον κεφαλογιαννη... Αντε και εις ανωτερα... Ερχεται η ωρα σας κολοπασοκια
Άβαταρ μέλους
Mark84
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Mark84 »

AlexTheGood έγραψε:
Mark84 έγραψε:Εισαι απίστευτος! Μάλλον δεν διάβασες καλά την ανακοινωση αλλιως δεν εξηγείται αυτό που έγραψες!
Απίστευτε, την διάβασα. Είπε εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν ποιοί θα είναι οι τελικοί καλούμενοι υποψήφιοι Υπαξ. Ναι και; Το είδες; Βγήκε και πάλι 1000 άτομα είχε. Μπορείς τώρα να μου πεις αυτό που ρώτησα; Αλλιώς τράβα κουρέψου με τις εξυπνάδες σου.
Ναι ρε Alex έχεις δίκιο άλλα διαβάζεις και οπως θες τα μεταφράζεις!
IT
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από IT »

Βγήκαν οι οριστικοί πινάκες για Λ/Φ

Τώρα περιμένουμε να μας καλέσουν.

Antonio

Δημοσίευση από Antonio »

Βρε παιδιά από τη γενική κατηγορία θα καλέσουν 5665 άτομα; Είναι δυνατών;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

Antonio έγραψε:Βρε παιδιά από τη γενική κατηγορία θα καλέσουν 5665 άτομα; Είναι δυνατών;

Όχι λέμε!

Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δεν άλλαξε τίποτα. Το ίδιο είναι με την ανακοίνωση της 18 Οκτ. Απλά απο 5664 πήγανε στα 5665 άτομα.
Ου πόσοι αλλά που
Antonio

Δημοσίευση από Antonio »

Greek_Army έγραψε:
Antonio έγραψε:Βρε παιδιά από τη γενική κατηγορία θα καλέσουν 5665 άτομα; Είναι δυνατών;

Όχι λέμε!

ΟΚ συγγνώμη, τώρα είδα ότι θα βγάλουνε και πίνακες καλουμένων υποψηφίων.
Οπότε υπομονή...

Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Antonio έγραψε:

ΟΚ συγγνώμη, τώρα είδα ότι θα βγάλουνε και πίνακες καλουμένων υποψηφίων.
Οπότε υπομονή...

Οτι έβγαλε σε εμας, το έβγαλε και για τους υπαξ. Προχτές με 1000 κάτι άτομα συμμετέχοντες. Ελεγε οτι την επόμενη μέρα θα βγαινε ο οριστικός πίνακας. Ολοι νομίζανε οτι θα είναι λιγότεροι απο 1000 αλλά πάλι ο ίδιος αριθμός βγηκε. Οποτε μαλλον και σε εμας θα τους καλεσουν όλους... Ετσι το κοβω.
Ου πόσοι αλλά που
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Θα τους καλεσουν ολους αυτους για υψομετρηση αλλα μονο οι πρωτοι 250 εχουν ελπιδες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης