Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2011)
Μου φενεται θα παω να μαθω κλασσικα κρουστα... κωδ.201 = 0
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Γνωριζουμε ποσα ατομα ειναι στην κατηγορια 401?
chriscc έγραψε:Γνωριζουμε ποσα ατομα ειναι στην κατηγορια 401;
300 Περίπου. Πόσα μόρια έχεις φίλε; Εγώ 16.000. Έχω ελπίδες λες; Δε πιστεύω να έχουν πολλά άτομα, πολλά μόρια σε αυτη τη κατηγορία...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Ξερουμε ποτε θα βγουνε οι πινακες με τα μορια;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Λοιπον εκατσα και ειδα ολα τα ονοματα των υπαξ μεχρι το 160 των ΔΕ εννοω λοιπον 34 ατομα δεν εκαναν αιτηση η οι αντρες στην 401 ομως 5 ατομα ανεβαινουν λογω διαφορα μοριοδοτησης των εφεδρων κτλ. Αρα 29 θεσεις εκτος επαναλαμβανω μεχρι το 160 των υπαξ ειδα. Δεν εβαλα τα ατομα απο υπαξ ΠΕ και ΤΕ που μπορει να εκαναν αιτηση (μεχρι 19500 αν εχουν μπαινουν) και απο θαλλασια εμπειρια.
Αν κρίνω από των Υπαξιωματικών, οι πίνακες των μορίων θα ανακοινωθούν αύριο.
kalasnikof13 έγραψε:Λοιπον εκατσα και ειδα ολα τα ονοματα των υπαξ μεχρι το 160 των ΔΕ εννοω λοιπον 34 ατομα δεν εκαναν αιτηση η οι αντρες στην 401 ομως 5 ατομα ανεβαινουν λογω διαφορα μοριοδοτησης των εφεδρων κτλ. Αρα 29 θεσεις εκτος επαναλαμβανω μεχρι το 160 των υπαξ ειδα. Δεν εβαλα τα ατομα απο υπαξ ΠΕ και ΤΕ που μπορει να εκαναν αιτηση (μεχρι 19500 αν εχουν μπαινουν) και απο θαλλασια εμπειρια.
δεν κατάλαβα και πολλά για το τί εννοείς, ή το πώς συνδέονται οι λίστες των 2 προκηρξεων υπαξ και λ/φ. Λίγο πιο σαφής;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Εκανα ελεγχο τα ονοματα απο τους 160 των υπαξ ΔΕ δεν εκαναν αιτηση για λιμενοφυλακας Στην γενικη κατηγορια 34 ατομα. Ομως 5 ατομα ανεβαινουν λογω διαφορας μοριοδοτησης των εφεδρων λοχιων κτλ.
Εγω παλι εκανα εναν αλλο ελεγχο! Ειπα να κατσω να μετρησω λιγο μεχρι τα 2000 πρωτα ατομα απο τη λιστα συμμετεχοντων λ/φ! Εεεεεε οι 1328 γυναικες και οι 672 αντρες οπου κ καποιοι αντρες Ειναι σε αλλη κατηγορια απο αυτη της γενικης... Δε θα μετρησω παρακατω γτ αν φτασω μεχρι το 6261 θα αρχισουνε οι αντρες να αχνωφαινονται... Λολ χαχαχαχαχχαχα! Να καουμε κ λιγο χουμορ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Ξεκολλάτε να πηδάτε το κάθε θέμα, εδώ γράφουμε για τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ούτε για αθλητικές δοκιμασίες ούτε για τίποτα άλλο
Όταν βγούνε τα αποτελέσματα θα ανοίξουμε νέο θέμα για τους επιτυχόντες και από εκεί και πέρα για τις υπόλοιπες διαδικασίες
Υπάρχει ήδη θέμα για τα αθλήματα, είναι τόσο δύσκολο να το βρείτε;
Τα άσχετα μηνύματα θα τα διαγράφω, όποιο μέλος συνεχίσει να στέλνει άσχετα μηνύματα θα τρώει ban
Όταν βγούνε τα αποτελέσματα θα ανοίξουμε νέο θέμα για τους επιτυχόντες και από εκεί και πέρα για τις υπόλοιπες διαδικασίες
Υπάρχει ήδη θέμα για τα αθλήματα, είναι τόσο δύσκολο να το βρείτε;
Τα άσχετα μηνύματα θα τα διαγράφω, όποιο μέλος συνεχίσει να στέλνει άσχετα μηνύματα θα τρώει ban
Παιδια, παιζει να βγουν τα μορια σημερα; Ξερει κανεις υπευθυνα να πει;
Βγηκαν και εχει κολλησει το συμπαν παλι... Οποιος τα βρει ας τα ανεβασει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Γρεεκ αρμυ, διοικητα μου εσυ, γτ μου λες ψεμματα;εχει κολλησει το pdf και δεν ανοιγει!
γρρρρρ... !
γρρρρρ... !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες