Αυτοκίνητο στο στρατόπεδο

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μήπως ξέρει κανείς τι έγγραφα απαιτούνται για να πάρω στο στρατόπεδο αυτοκίνητο;
Είναι στο όνομα του πατέρα μου.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Απ'όσο θυμάμαι αντίγραφο διπλώματος οδήγησης, αντίγραφο αδείας κυκλοφορίας, και αντίγραφο ασφαλιστηρίου.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Για να το αφήσεις έξω από το στρατόπεδο εννοείται.

Μέσα στο στρατόπεδο μόνο όσοι έχουν ειδική άδεια (στελέχη, προμηθευτές κ. λπ).
Ιφικράτης
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιφικράτης »

Και οι κληρωτοί μπορούν να βγάζουν την ειδική Άδεια. Σε συνεννόηση με το 1ο-2ο Γρ. της Μονάδας.

Για τα ΚΕΝ αυτό δεν ισχύει.

Ιφικράτης
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιφικράτης »

ΣΥΜΒΟΥΛΗ προς τους στρατευσίμους: Καλό θα είναι να μην πάρουν μαζί τους στην κατάταξη στα ΚΕΝ αυτοκίνητο, διότι μετά από ένα μήνα περίπου όπου θα αναχωρήσουν για τις Μονάδες τους, οι περισσότεροι θα αναχωρήσουν με ΟΜΑΔΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ τουτέστιν θα είναι αδύνατο να πάρουν μαζί τους το αμάξι και θα τα ταλαιπωρηθούν πολύ ώστε να το πάρουν.

Apap
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Apap »

Στη δικιά μου μονάδα τουλάχιστον στην αρχή απλά το πάρκαρες απ έξω σε ενα χώρο parking που είχαν διαμορφώσει. Μετά από κανα 3μηνο μας ζήτησαν απλά να τα δηλώσουμε στο 2ο Γραφείο. Χωρίς χαρτιά και δικαιολογητικά.

phoenix1989
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από phoenix1989 »

Γεια σας παΐδια! Σμερα με ήρθε το χαρτί για τον ςτράτο και παρουσιάζομαι αυλώνα και αναρωτιόμουν αν μπορώ να πάω οδικός με το αμάξι μου στην μονάδα, υπάρχει parking εκεί να το αφήσω και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου;
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ILARXOS »

Για το ΚΕΤΘ αυλώνα υπάρχει 1 εξωτερικό πάρκιν.
4 μήνες αυλώνα, δεν ακουστηκε κανένα πρόβλημα για αυτό.
μόνο ένας ΥΕΑ που είχε βόλβο 2.5, δεν ξέρω πως τα κατάφερε και το έβαζε μέσα στο στρατόπεδο, το παρκαρε μάλιστα εξω απο το διοικητήριο...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Εδώ φαντάροι της 297 και 298 σειράς φέρνανε τα αυτοκίνητα τους μπροστά από τα διοικητήριας της 1ης ή 2ης Επιλαρχίας.

Νομίζω μπορείς να πάρεις άδεια για να το βάλεις μέσα.
Anonymous

Για και από εμένα. Παρουσιάζομαι τώρα στις 18 Μαϊου και εγώ σκέφτομαι να κατέβω με το αμάξι. Αν κάποιος το έχει κάνει, έχει παρουσιαστεί με το αυτοκίνητό του δηλαδή, να μου πει αν συνάντησε κάποιο πρόβλημα και γενικά αν είναι ασφαλές.
Anonymous

Χαιρετώ όλη την παρέα!

Σε λίγες μέρες παρουσιάζομαι στο κετθ στην Αυλώνα. Σκέφτομαι να πάρω μαζί μου αυτοκίνητο γιατί είναι τρελή ταλαιπωρία να πάω με συγκοινωνίες και ούτε έχω κάποιον δικό μου να με πάει.

Από όσο είδα προ ημερών που πέρασα μια βόλτα για να δω τι παίζει όλοι οι φαντάροι τα αφήνουν έξω από την πύλη, είναι λοιπόν ασφαλή εκεί τα αυτοκίνητα; Έχουν αναφερθεί κλοπές ζημιές κτλ έξω απ' το στρατόπεδο;

Υπάρχει πιθανότητα να βγάλω άδεια ώστε να το βάζω μέσα στο στρατόπεδο -όχι να το κινώ, απλά να το παρκάρω-;

Συγνώμη αν έγραψα σε λάθος topic αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με μια πρώτη ματιά.

Ευχαριστώ.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ξέχασέ το αυτοκίνητο. Μέχρι να ορκιστείς να παραμείνεις μέσα για περίπου 10 ημέρες.

Για να το παρκάρεις μέσα στο ΚΕΤΘ πρέπει να βγάλεις ειδική άδεια, αλλά και πάλι εκεί κοντά στη Πύλη θα παραμένει σταθμευμένο.

Αναγκαστικά με τραίνο θα πηγαινο-έρχεσαι. Και εγώ Αθήνα μένω και αναγκαζόμουν να παίρνω Μετρό και μετά με τον ΟΣΕ για Άγιο Θωμά.

Άσε που θα γλυτώνεις και τα διόδια που έχουν γίνει τσουχτερά.
Anonymous

Πφφφφ... Το πρόβλημα είναι πως από Λιανοκλάδι για Άγιο Θωμά έχει δυο φορές την μέρα στις 5:45 και το απόγευμα που δεν βολεύει.

Για να κατέβω από Καρπενήσι Λιανοκλάδι έχει λεωφορείο στις 5:00 και δεν προλαβαίνω το τρένο, αντίθετα με το αυτοκίνητο είναι δυο ωρίτσες το χαλαρό, εντάξει κάποιον θα βρω να με πάει αλλά καλύτερα μόνος...

Η άλλη λύση είναι να πάω με το τρένο Οινόφυτα και από εκεί να πάρω για Άγιο Θωμά που δεν ξέρω κάθε πότε έχει...

Άδεια για να παρκάρω μέσα δικαιούμαι κανονικά Ή είναι όπως κάτσει;

Αν βγάλω άδεια τις πρώτες μέρες δεν θα μου επιτρέψουν να βγω 2 λεπτά για να το βάλω μέσα;

Θα μου πεις ferrari έχεις ρε φιλαράκι; Όχι! Αλλά μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι! Χαχα Για αυτό ρωτάω αν παίζουν ζημιές ακόμα και μέσα στο στρατόπεδο ή έξω από αυτό;

Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αθήνα-Χαλκίδα και τούμπαλιν νομίζω έχει κάθε 1 ώρα δρομολόγιο τις καθημερινές. Τηλεφώνησε στον ΟΣΕ για τα περαιτέρω.

Για άδεια φίλε μου στην αρχή δεν θα σου δώσουν. Εγώ που ήμουν εκεί πριν 2 χρόνια όσοι είχαν άδεια για parking ηταν σειρές που θα απολύονταν σε 3-4 μήνες. Επομένως μην περιμένεις και πολλά.

Μέχρι να ορκιστείς δεν θα έχεις εξόδους. Για κλοπές δεν θυμάμαι να είχαν γίνει όσο ήμουν βρισκόμουν εκεί, αλλά στη θέση σου δεν θα το διακινδύνευα.

Άποψη μου: Εάν σου δώσουν ειδικότητα που σε κρατήσει στο ΚΕΤΘ 6-8 εβδομάδες παραπάνω για εκπαίδευση, τότε συμφέρει να πάρεις το αυτοκίνητο σου. Είχα παιδιά από Θεσαλλονίκη και Βόλο που έφεραν το αυτοκίνητο τους επειδή κάθησαν παραπάνω.
Anonymous

Δίκαιο έχεις, για αρχή θα πάω με συγκοινωνίες... Προκειμένου να μην έχω το μυαλό τι γίνεται έξω με το αυτοκίνητο και δεν θα πάρω και μετά την ορκωμοσία γιατί μπορεί να πάρω μετάθεση. Αργότερα Θα δω τι θα κάνω, απλά είχα ακούσει ότι λόγω πολυκοσμίας στον Αυλώνα σε πάει καλά από εξόδους και επειδή το Στρατόπεδο είναι μακριά απ' τις πόλεις και τα Χωριά θα ήταν χρήσιμο, αλλά...

Από εκεί και πέρα τι στο καλό δήλωμα χρειάζεται να το κάνω αν το αφήνω απ' έξω;

Υ. Γ. Συγνώμη που αρχικά Ρώτησα σε λάθος μέρος.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης