ΕΠΑΛ θα ειναι λογικα φιλε γιατι κ εγω απολυτηριο απο ΕΠΑΛ εχω και ειμαι στα ΓΕΛ. Ψιλομπηκα σε διλλημα τωρα, ειμαι στους επιτυχοντες με 427 σειρα αλλα εχω περασει και στους ειδικους φρουρους.
Τώρα για να δούμε πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της Πυροσβεστικής... Νομίζω πρέπει να κλείσει και το θέμα και να ανοιχτεί καινούριο με θέμα Επιτυχόντες.
katerina88 έγραψε:Όλους τους επιτυχόντες θα καλέσουν στις άλλες δοκιμασίες ή τους πρώτους;
Εννοείται ότι προφανώς θα καλέσουν πρώτα τους Επιτυχόντες για να περάσουν τις επιτροπές και έν συνεχεία θα καλέσουν τους επόμενους (κατά σειρά) επιλαχόντες εφ'όσον δεν καλυφθούν οι αντίστοιχες θέσεις.
Πως μπηκες στην κατηγορια ΓΕΛ φιλαρακο αφου 2 κατηγοριες συμπληρωναμε στο κλιμακιο της πυροσβεστικης, το θυμαμαι πολυ καλα αυτο γιατι ειχα παει με εναν φιλο μου απο τεχνικο,1990 γεννηθεις αυτος, δηλαδη τελευταια χρονια 3ης λυκειου ΤΕΕ που μετα θα μεταονομαζοτανε σε ΕΠΑΛ! ΑΥΤΟς συμπληρωσε για κατηγορι ΕΠΑΛ Β ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ! ο φιλος μου βγηκε στην κατηγορια ΤΕΛ και εγω ΓΕΛ ΕΣΥ τι εγινε; μηπως ειναι καμια γκαφα των ελεγκτων η τελικα εισαι λιγο βυσματακι?