Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Προσωπικά μου πεποίθηση είναι ότι τα αποτελέσματα παίδες θα αργήσουν και Άλλο Να ανακοινωθούν με μοναδικό σκοπό να υπάρξει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στους υποψηφίους και των 2 προκυρήξεων έτσι ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω χρόνος και χρήμα για το δημόσιο (κλήση Επιλαχόντων Κτλ) αν καθυστερήσουν τα αποτελέσματα των πυροσβεστών θα γίνει αυτό.
Πότε μην μετανιώνεις..
τιποτα

Δημοσίευση από τιποτα »

Παντως παιδια και εμενα ενας γνωστος μου πυροσβεστης που ασχωλειτε με την προκυρηξη μου ειπε με σιγουρια πως η βαση ειναι 2600 κ πως απο την αλλη βδομαδα θα τα βγαλουν τα αποτελεσματα! Εγω εχω 2550 ελπιζω για επιλαχων κοντευω να πεθανω απ την Αγωνια μ παντως! Για αποφυγη παρεξηγησεως ετσι μ ειπε για την βαση αυτος τορα αληθεια ψεματα δεν ξερω απλα ειπα να πω αυτη την πληροφορια!
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ρε φιλε ο φιλος σου ειναι αξιωματικός; Γιατι αυτοί πηραν τις λίστες και έλεξαν απολυτήρια. Κτλ
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PILOT »

τιποτα έγραψε:Παντως παιδια και εμενα ενας γνωστος μου πυροσβεστης που ασχωλειτε με την προκυρηξη μου ειπε με σιγουρια πως η βαση ειναι 2600 κ πως απο την αλλη βδομαδα θα τα βγαλουν τα αποτελεσματα! Εγω εχω 2550 ελπιζω για επιλαχων κοντευω να πεθανω απ την Αγωνια μ παντως! Για αποφυγη παρεξηγησεως ετσι μ ειπε για την βαση αυτος τορα αληθεια ψεματα δεν ξερω απλα ειπα να πω αυτη την πληροφορια!
ετσι και φτασουν τοσο ψηλα οι βασεις τι να πω. Θα πρεπει να εχουν ειδ. Δυν. Ολα τα διπλωματα και καλο απολυτηριο ολοι. Αν και την ημερα που εκανα τα χαρτια ρωτησα τους γυρω μου και δεν ειδα ατομο πανω απο 2000 μορια.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από δημητρης25 »

2600 στην α η στην β ρε μαγκες; Την αλλη εβδομαδα νομιζω θα ξερουμε. Το θεμα εχει κολλησει λογο εφ πιστευω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
kagouras

Δημοσίευση από kagouras »

2600 στην Α; Στη Β; Ή στους "Οδηγούς" Α και Β?
PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

15 απολ.4 ειδ. Δυν.5 δ η ε κατηγ.2 μοτοσκ. Ολοι αυτα τα εχουν?
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Akspoogy »

Οχι ολοι, αλλα για 600 ατομα που θα παρει μονο...
σιγουρα θα τα εχουν οι 2-3000.
PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

Akspoogy έγραψε:Οχι ολοι, αλλα για 600 ατομα που θα παρει μονο...
σιγουρα θα τα εχουν οι 2-3000.
ωραια. Σιγα μην περασουμε.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Παίδες τα αποτελέσματα από αρχές Δεκέμβρη... Μόλις μπουν και οι Ε. Φ στην σχολή... Κ η βάση θα πέσει αρκετά
αντον

Δημοσίευση από αντον »

Τα αποτελέσματα Πρέπει να έχουν Βγει μέσα σε 3 μήνες απο την περίοδο λήξης των αιτήσεων αυτο ειναι το μονο σίγουρο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

αντον έγραψε:Τα αποτελέσματα Πρέπει να έχουν Βγει μέσα σε 3 μήνες απο την περίοδο λήξης των αιτήσεων αυτο ειναι το μονο σίγουρο

Μιλάς για τα συγκεκριμένα αποτελέσματα ή γενικότερα αναφέρεσαι; Γιατί εγώ όταν κάποτε έδινα για το Λιμενικό θυμάμαι ότι καθυστέρησαν μόνο...12 μήνες μέχρι να τα βγάλουν (χωρίς υπερβολή) Εικόνα Και όχι δεν είχαν μεσολαβήσει εκλογές!
freaky-spooky
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από freaky-spooky »

Λέει η προκήρυξη:

"Η Επιτροπή παραλαμβάνει από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου

Πυροσβεστικού Σώματος τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και προβαίνει στις ακόλουθες ενέργειες:

α. Εντός τριμήνου από την παραλαβή τους, ελέγχει την πληρότητα των δικαιολογητικών που έχουν

προσκομίσει οι υποψήφιοι και συντάσσει κατ' αλφαβητική σειρά, χωριστούς πίνακες υποψηφίων που

πληρούν και υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, ανά

κατηγορία. Το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος επικουρεί την ως άνω Επιτροπή κατά τη σύνταξη των

πινάκων"

Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από paman »

Θα βγουν πιστεύω το πολύ μέχρι τέλος του μήνα.
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από paman »

Alexandros9 έγραψε:Παίδες τα αποτελέσματα από αρχές Δεκέμβρη... Μόλις μπουν και οι Ε. Φ στην σχολή... Κ η βάση θα πέσει αρκετά

Από ότι ξέρω αυτό δεν έχει καμία σχέση. Επίσης από ότι διαβάζω και ακούω είναι έτοιμα απλά γίνονται κάποιοι τελευταίοι τυπικοί έλεγχοι δικαιολογητικών όπως απολυτήρια κλπ

Όσο για τη βάση μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και εποχικοί που δούλευαν πριν το 2007 και μπαίνουν σε αυτή τη κατηγορία (δηλ των ιδιωτών) και τους παίρνει ηλικιακά.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες