Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Εικόνα
δημητρης25 έγραψε:Στην δουλεια κανω!Εικόνα

Πλάκα κάνεις;Εικόνα

Πως;

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Παω σε μια αποθηκη στο εργοστασιο που δουλευω (εχει ντουλαπες-ραφια με ηλεκτρολογικο υλικο) βαζω εναν χοντρο αξονα απο την μια πλευρα στην αλλη στο πιο ψηλο ραφι κ περνω μερικες.7-8 μπορω να κανω! Στην 8 θελω αναρωτικη μετα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Alexandros9 »

δημητρης25 έγραψε:Παω σε μια αποθηκη στο εργοστασιο που δουλευω (εχει ντουλαπες-ραφια με ηλεκτρολογικο υλικο) βαζω εναν χοντρο αξονα απο την μια πλευρα στην αλλη στο πιο ψηλο ραφι κ περνω μερικες.7-8 μπορω να κανω! Στην 8 θελω αναρωτικη μετα!

Χαχαχαχαχαχαχα... Ωραίος... Έχει και συνέχεια άυριο ή από δευτέρα τώρα;

Bombastic

Δημοσίευση από Bombastic »

Αντε ρε παιδια τρεξτε να τελειωσετε να πατε για αγωνισματα να σκισετε μπαμ μπαμ, να τελειωσουν και οι διαδικασιες να μπουμε σε καμια σχολη επιτελους.

Καλη επιτυχια σε ολους!
δημητρης25 Μην πεδευεσαι ρε συ και πιαστεις,5 κανε και εισαι κυριος :)

Άβαταρ μέλους
pakis138
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από pakis138 »

Αλεξανδρε προσεχε να μην πάθεις κάνα τράβηγμα ή καμιά θλάση. Προπονήσου με μέτρο άλλα προπονήσου όσο μπορείς περισσότερο. Δημήτρη μου έδωσες άλλα 15 χρόνια ζωής με αυτό που είπες θύμισε μου να στο ξεπληρώσω μια χάρη σε σένα κ μια στο παλικάρι που με πήρε προχθές τηλέφωνο να με ενημερώσει. Αν πετύχουμε μπουζούκια ουίσκια λουλούδια και τα σινάφι στο πρώτο τραπέζι;
Chris7

Δημοσίευση από Chris7 »

pakis138 έγραψε:Αλεξανδρε προσεχε να μην πάθεις κάνα τράβηγμα ή καμιά θλάση. Προπονήσου με μέτρο άλλα προπονήσου όσο μπορείς περισσότερο. Δημήτρη μου έδωσες άλλα 15 χρόνια ζωής με αυτό που είπες θύμισε μου να στο ξεπληρώσω μια χάρη σε σένα κ μια στο παλικάρι που με πήρε προχθές τηλέφωνο να με ενημερώσει. Αν πετύχουμε μπουζούκια ουίσκια λουλούδια και τα σινάφι στο πρώτο τραπέζι;
''Πάρα πολύ μεγάλη αδικία! Έπρεπε να είναι το ίδιο αυστηροί όσο και στις προηγούμενες προκηρύξεις. Κρίμα για αυτούς που κόπηκαν τότε και κρίμα και σε εσάς που θα κάνετε γιωτάδες συνάδελφους.''

Τωρα μπουζουκια, ουισκια και λουλουδια ε; Το παραπανω ειναι αντιγραφη απο δικο σου μυνημα πριν λιγες μερες, ευχομαι να περασεις τα αθληματα και να διαπιστωσεις και μονος σου οτι οσοι τα περασαν δεν ειναι γιωταδες, ειδες πως τα φερνει ο τροχος;

Άβαταρ μέλους
pakis138
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από pakis138 »

Έχεις το δίκιο σου φίλος που μου τα χώνεις έχω περάσει 2 φόρες τα αθλήματα και ήταν πάρα πολύ αυστηροί οι κριτές. Δεν είπα ότι όλοι όσοι πέρασαν ήταν γιωταδες άλλα κάποιοι. Τεσπα λίγη σημασία έχει γιατί έβγαλα συμπεράσματα από αυτά που έγραφαν όσοι πήγαν και είδαν. Αν φτάσω ως εκεί και εγώ και τα δω από κοντά θα έχω την δική μου κρίση και θα σου απαντήσω αν ήταν το ίδιο όπως παλιά.
chris_4
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από chris_4 »

Παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος τα αθληματα;
καλα ακουω για τις ελξεις αλλα τα αλλα αθληματα ποια ειναι τα αλλα;

Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Akspoogy »

Πλακα κανεις ετσι?
kagouras

Δημοσίευση από kagouras »

Κοπείτε τώρα που μπορείτε... Προλαβαίνεις
HARMONICA
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από HARMONICA »

δημητρης25 έγραψε:Τα εχω τα αθληματα, μονο την δοκο φοβαμαι! Μακαρι να εχεις αδικοΕικόνα οσο για τις ελξεις πλακωσου κ κανε Πρωι απογευμα μεχρι να καουν τα χερια σου. Θα δεις αποτελεσματα μεχρι τοτε!

Δεν είναι έτσι ακριβώς, οι μυες χρειάζονται ξεκούραση... Όσοι μπορείτε να κάνετε 5 έλξεις απλά κάντε 2-3 σετ των 5, μέρα παρά μέρα... Και πάλι πολύ είναι. Θέλει πολύ προσοχή, το παν είναι η ξεκούραση, η υπερπροπόνηση προκαλεί αντίθετα αποτελέσματα...
ΣΧΑΛ

Δημοσίευση από ΣΧΑΛ »

kagouras έγραψε:Κοπείτε τώρα που μπορείτε... Προλαβαίνεις

αποφοιτος Μ. ΑΛ εισαι εσυ σύγουρα!ΕικόναΕικόναΕικόνα
Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ »

Προσοχή στο μήκος παιδιά. Καλή Επιτυχία.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chris1561985 »

Λοιπον.2 θα σας πω. Δοκος και μηκος. Ολα τα αλλα ειναι απλα... Οι ελξεις ηταν πραγματικα το πιο γελειο και οκ εκει οι εξεταστες ηταν το λιγοτερο ελαστικοι το παραδεχομαι. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις καν τα χερια ς! Ειλικρινα. Απλα να περνας το σαγονι. Φανταστειτε και παλι κοβονταν στους 15 2-3. Τεσπα. Στα αλλα οχι ομως παιδια, απλα σ δειναν ψυχολογια τιποτα παραπανω. Δοκος παιδια θελει και την βοηθεια της παναγιας για να μην πεσετε.

Πραγματικα θα νιωσετε οταν ανεβειτε την γη κατω απο τα ποδια σας θα με θυμηθιτε... Θελει τυχη αυτο μονο και αναπνοες. Ψυχραιμια και να κανετε και κανα σταυρο πριν ανεβειτε δεν βλαπτει... Μηκος... Αχ... Εβλεπα φιλαρακια μ να κοβονται παιδια... Ειναι απιστευτο... Και αυτο γιατι δεν δοκιμασαν ουτε μια ουτε μια φορα να πηδηξουν για να δουν εστω και πηγαν απευθειας... Ειναι θεμα τεστ οποιος δοκιμασει παιδια εστω και μια μερα πριν εχει πααααρα πολλες πιθανοτητες να τα καταφερει και μιλαω για τα παιδια που δεν το εχουν...

Ειναι ενα μηκος ολο σας το μελλον. Να στε σοβαροι και να μην πατε στο φλου την ιδια μερα να πηδηξετε... Κονοντουσαν γυμνασμενα παιδια δεν κανω πλακα και περνουσαν οχι και τοσο γυμνασμενα επειδη καναν αλματα εστω μια μερα πριν και πηραν το κολαη... Αυτα απο μενα παιδια. Καλη τυχη σε ολυς και οποιος θελει ας μου στηλει μηνυμα για τυχον απορειες. Καλη χρονια σε ολους.
ilissos13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ilissos13 »

chris1561985 έγραψε:Λοιπον.2 θα σας πω. Δοκος και μηκος. Ολα τα αλλα ειναι απλα... Οι ελξεις ηταν πραγματικα το πιο γελειο και οκ εκει οι εξεταστες ηταν το λιγοτερο ελαστικοι το παραδεχομαι. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις καν τα χερια ς! Ειλικρινα. Απλα να περνας το σαγονι. Φανταστειτε και παλι κοβονταν στους 15 2-3. Τεσπα. Στα αλλα οχι ομως παιδια, απλα σ δειναν ψυχολογια τιποτα παραπανω. Δοκος παιδια θελει και την βοηθεια της παναγιας για να μην πεσετε.

Πραγματικα θα νιωσετε οταν ανεβειτε την γη κατω απο τα ποδια σας θα με θυμηθιτε... Θελει τυχη αυτο μονο και αναπνοες. Ψυχραιμια και να κανετε και κανα σταυρο πριν ανεβειτε δεν βλαπτει... Μηκος... Αχ... Εβλεπα φιλαρακια μ να κοβονται παιδια... Ειναι απιστευτο... Και αυτο γιατι δεν δοκιμασαν ουτε μια ουτε μια φορα να πηδηξουν για να δουν εστω και πηγαν απευθειας... Ειναι θεμα τεστ οποιος δοκιμασει παιδια εστω και μια μερα πριν εχει πααααρα πολλες πιθανοτητες να τα καταφερει και μιλαω για τα παιδια που δεν το εχουν...

Ειναι ενα μηκος ολο σας το μελλον. Να στε σοβαροι και να μην πατε στο φλου την ιδια μερα να πηδηξετε... Κονοντουσαν γυμνασμενα παιδια δεν κανω πλακα και περνουσαν οχι και τοσο γυμνασμενα επειδη καναν αλματα εστω μια μερα πριν και πηραν το κολαη... Αυτα απο μενα παιδια. Καλη τυχη σε ολυς και οποιος θελει ας μου στηλει μηνυμα για τυχον απορειες. Καλη χρονια σε ολους.

Ελα ρε Χρησταρα κοουτς! Μαθε μπαλιτσα στα παιδια!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης