Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από handballer »

πολιτης 1 έγραψε: Στις ελξεις πρεπει να κατεβουν τα χερια 100 % κατω μετρανε και τη λεπτομερια; Εαν τα εχει περασει καποιος να μας πει τη εμπειρια του...
Nαι κοιτάνε και την λεπτομέρεια εάν δεν κατέβεις τέρμα κάτω στη λένε δεν στη μετράνε την ελξη και αν συνεχίσεις να ΄΄κλέβεις΄΄ σε κατεβάζουν.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

electrolisa έγραψε: Δεν ξερω αν εχει ειπωθει, αλλα απ'οτι εμαθα αυτες οι στασεις στο βαδισμα στη δοκο, ειναι παυσεις. Δλδ ξεκινα... Σταματα 3 φορες. Για πυροσβεστικη μιλαω παντα.
Ναι
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από hackertom »

ΥΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Τα αγωνισματα τα εχω περασει 2 φορες 2006 και 2008 για εναν ομως που δεν εχει κανει αθλητισμο θα τα βρει σκουρα και θα κοπει. Οι ελξεις ειναι το

α και Το ω, στο αλμα μαθετε τον παλμο, οταν ερθει με το καλο η ωρα θα σας πω (η απωλεια βαρους θα βοηθισει στο μεγυστο).

Δώσε μας καμιά ακόμα πληροφορία Γιάνναρε... Τι πρέπει να προσέξουμε; Τι κοιτάνε περισσότερο;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε:
ΥΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Τα αγωνισματα τα εχω περασει 2 φορες 2006 και 2008 για εναν ομως που δεν εχει κανει αθλητισμο θα τα βρει σκουρα και θα κοπει. Οι ελξεις ειναι το

α και Το ω, στο αλμα μαθετε τον παλμο, οταν ερθει με το καλο η ωρα θα σας πω (η απωλεια βαρους θα βοηθισει στο μεγυστο).

Δώσε μας καμιά ακόμα πληροφορία Γιάνναρε... Τι πρέπει να προσέξουμε; Τι κοιτάνε περισσότερο;
H δοκός είναι λίγο επικίνδυνη μόνο. Τα άλλα οκ. Έχεις και άλλες προσπάθειες... Αν και φιλαράκι μου που είχε δώσει παλιά μου είπε ότι ήταν ελαστικοί με τη δοκό κ ότι έδιναν και δεύτερη ευκαιρία. Τώρα προσωπικά δεν νομίζω να κάνουν τα στραβά μάτια λόγω του ότι θα είναι και αρκετοί οι υποψήφιοι θεωρώ ότι θα είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα...
ακος

Δημοσίευση από ακος »

Παιδια τα αγωνισματα ειναι ενα πολυ δυσκολο κομματι και καλα ειναι εκει που ειναι τα ορια για να περασουν αυτοι που αξιζουν, αλλα φοβαμαι οτι δεν θα ειναι και πολυ αξιοκρατικες οι εξετασεις και για αυτο οσοι ενδιαφερονται σοβαρα θα πρεπει να το κοιταξουν. Πιστευω θα επρεπε να περνανε ολοι απ τα αγωνισματα και μετα να εβγαινε πινακας επιτυχοντων τωρα γινεται το αναποδο, φανταστητε ο αλλος που ειναι μεσα και κανει το 1000 σε 4,10 θα τον λυπηθουν και θα τον περασουν η τι τηλ θα εχουν γινει για να περασει ο κανακαρης... Τα αγωνισματα ειναι ενα αναποσπαστο σοβαρο κομματι για την εισαγωγη στην πυροσβεστικη και δεν θα πρεπει να το δουν σαν ενα τυπικο προσον "ε δεν βαριεσαι περνα τον... Τον μπουχεσα"
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Ακος αυτα που λες δεν ευσταθουν τα αθληματα ειναι οντως για ραμπο αλλα η τα περνας και προσλαμβανεσαι η κοβεσαι μαχαιρι γιατι δεν τα καναν σαν των ειδικων φρουρων ευκολα αραγε και να παρουν και αλλους τοσους πολιτες
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ακος έγραψε: Παιδια τα αγωνισματα ειναι ενα πολυ δυσκολο κομματι και καλα ειναι εκει που ειναι τα ορια για να περασουν αυτοι που αξιζουν, αλλα φοβαμαι οτι δεν θα ειναι και πολυ αξιοκρατικες οι εξετασεις και για αυτο οσοι ενδιαφερονται σοβαρα θα πρεπει να το κοιταξουν. Πιστευω θα επρεπε να περνανε ολοι απ τα αγωνισματα και μετα να εβγαινε πινακας επιτυχοντων τωρα γινεται το αναποδο, φανταστητε ο αλλος που ειναι μεσα και κανει το 1000 σε 4,10 θα τον λυπηθουν και θα τον περασουν η τι τηλ θα εχουν γινει για να περασει ο κανακαρης... Τα αγωνισματα ειναι ενα αναποσπαστο σοβαρο κομματι για την εισαγωγη στην πυροσβεστικη και δεν θα πρεπει να το δουν σαν ενα τυπικο προσον "ε δεν βαριεσαι περνα τον... Τον μπουχεσα"
δεν παίζει αυτό... Όποιος δεν περάσει τα όρια... ΚΟΒΕΤΑΙ. Εγγυημένα...
ακος

Δημοσίευση από ακος »

Μακαρι να ειναι ετσι, αλλα εγω παω συμφωνα με τους παλιους διαγωνισμους που ειχε παρητηρηθει εντονα ενα τετοιο φαινομενο
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ακος έγραψε: Μακαρι να ειναι ετσι, αλλα εγω παω συμφωνα με τους παλιους διαγωνισμους που ειχε παρητηρηθει εντονα ενα τετοιο φαινομενο
Αυτόε δεν έχει καμία σχέση με τους παλιούς όμως
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Παιδιά, φέτος έχουν βγάλει τις έλξεις από τα αθλήματα που κοβόταν η μία γυναίκα μετά την άλλη... Θα είναι γελεία δυστιχώς :(Άντε να κοπεί κανένας στο μήκος και να φύγει κανείς απ την δοκό... Το απλουστέυσανε πολύ το πράγμα...
giannis

Δημοσίευση από giannis »

Οι έλξεις είναι Κανονικά φίλος...5 έλξεις...
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

giannis έγραψε:Οι έλξεις είναι Κανονικά φίλος...5 έλξεις...

έχεις δίκιο αδελφέ! Οπότε η μοναδική διαφορά με πέρσυ είανι ότι παίρνει περισσότερους εποχικούς και δεν έχει γραπτές εξετάσεις... Εκεί δλ που είχε γίνει το πανηγυράκι με τα βύσματα και τις έτοιμες απαντήσεις που κυκλοφόρισαν με sms την ώρα των εξετάσεων! Δεν ήταν τυχαίο πως οι 200 πρώτοι που περάσνε είχαν ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις απαντημένες και ακριβώς τις ίδιες λάθος ;)

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Να δω τι θα κανουν αμα δεν καλυφθει ουτε μια θεση με υποβρυχιους καταστροφεις εγω ειμαι 28αρης και απο τους τελευταιους εφεδρους που περασαμε το σχολειο 26αχρονοι δεν υπαρχουν δεν βγαινει ηλικιακα τωρα που βαρεθηκαμε να δουλευουμε νυχτα και θελουμε να αραξουμε στο δημοσιο μας πεταει απεξω θα παρει παλι γυναικες και αχρηστο κοσμο τι να πει κανεις σε αυτη τη χωρα.

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από pantzos4 »

ΝΑι well τ θεμα ειναι οτι μπορεις ν σηκοσεις κ λιγο τ λεμο σ για ν φτασεις πανο αν βλεπεις οτι κοβεσε κ δν της περνει ολες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες