απο οτι ξερω αδερφε οχι δν ξαναπερναμε εξετασεις... Τωρα εαν εχει αλλαξει αυτο δν ξερω...dianooumenos έγραψε:Να ρωτήσω κ κάτι τελευταίο μήπως ξέρετε αν στην δίμηνη εκπεδευση των ε. Φ ξανακανεις τις εξετάσεις όσο είσαι στη σχολή. Δλδ αν ξαναπερνας απο γιατρούς. Ευχαριστω!
ελενη μου μπας και μας κοροιδευεις ρε κοπελα μου... ; Μηπως εννοεις ποτε τελειωσαν τα αθληματα... ; ΧαχαχαχαχαχαΕΛΕΝΗ έγραψε:Να κανω μια ερωτηση. Εχουν ξεκινησει τα αθληματα για τους ειδικους φρουρους του 2011, εαν οχι ξερετε ποτε περιπου ξεκινανανε:
ελεος ρε κοπελια δηλαδη... Πλακα μας κανεις... ;35M.K 310 lele έγραψε:ελενη μου μπας και μας κοροιδευεις ρε κοπελα μου... ; Μηπως εννοεις ποτε τελειωσαν τα αθληματα... ; ΧαχαχαχαχαχαΕΛΕΝΗ έγραψε:Να κανω μια ερωτηση. Εχουν ξεκινησει τα αθληματα για τους ειδικους φρουρους του 2011, εαν οχι ξερετε ποτε περιπου ξεκινανανε:
πες τα ρε βατραχι γιατι θα μας τρελανουν στο τελος... !B' M.K vatraxi έγραψε:ελεος ρε κοπελια δηλαδη... Πλακα μας κανεις... ;35M.K 310 lele έγραψε:ελενη μου μπας και μας κοροιδευεις ρε κοπελα μου... ; Μηπως εννοεις ποτε τελειωσαν τα αθληματα... ; ΧαχαχαχαχαχαΕΛΕΝΗ έγραψε:Να κανω μια ερωτηση. Εχουν ξεκινησει τα αθληματα για τους ειδικους φρουρους του 2011, εαν οχι ξερετε ποτε περιπου ξεκινανανε:
τα λεω φιλαρακι αλλα ποιος μ'ακουει εμενα;35M.K 310 lele έγραψε:πες τα ρε βατραχι γιατι θα μας τρελανουν στο τελος... !B' M.K vatraxi έγραψε:ελεος ρε κοπελια δηλαδη... Πλακα μας κανεις... ;35M.K 310 lele έγραψε:ελενη μου μπας και μας κοροιδευεις ρε κοπελα μου... ; Μηπως εννοεις ποτε τελειωσαν τα αθληματα... ; ΧαχαχαχαχαχαΕΛΕΝΗ έγραψε:Να κανω μια ερωτηση. Εχουν ξεκινησει τα αθληματα για τους ειδικους φρουρους του 2011, εαν οχι ξερετε ποτε περιπου ξεκινανανε:
μην σε νοιαζει αδερφε μου... Σ'ακουω εγω...B' M.K vatraxi έγραψε:τα λεω φιλαρακι αλλα ποιος μ'ακουει εμενα;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης