Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Την Τεταρτη που εδωσα τα αθληματα παρατηρησα οτι ειχαν την διαθεση να βοηθησουν ομως στις μετρησεις ηταν ακριβεις κ σχολαστικοι... Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι προηγουμενες χρονιες δεν επιτρεποταν η εισοδος σε κανεναν τωρα μπορει απ εξω να κατεγραφε ο οποιοσδηποτε... Γι αυτο μας ειπαν στο γυμναστηριο με τροπο οτι αν καποια προσπαθεια μας ηταν οριακη Και ειχαμε εξαντλησει τα περιθωρια καλυτερα να την αφηναμε με καποια προφαση ημιτελης και ειχαμε το δικαιωμα επανεξετασης το Σαββατο με περισσοτερες ευκαιριες... Οσα παιδια το εκμεταλευτηκαν ηταν εξυπνοι. Μια ακομη παρατηρηση ειδα πολλα αγορια απροετοιμαστα 1.90κ να μην μπορουν να πηδηξουν 3μετρα κ αλλα που πριν αρχισουν τα 1000μετρα καπνιζαν και μετα τον τερματισμο ηθελαν ασθενοφορο αυτοι πηγαιναν γυρευοντας.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Τι λες ρε φιλε; Εισαι λαθος. Εγω εδωσα τεταρτη αθλητικα και περασανε κοπελα που εκανε χρονο 4,40! καλα ακουσατε. Οποιος ηταν τεταρτη μπορει να το επιβαιβεωσει! Αρα οταν εχεις βησμα ολα γινονται! Το σπρωξιμο παει συννεφο! Και κριμα για τις αλλες κοπελες. Ειναι δυνατον κοριτσια να περνανε 1000αρι! σφαιρα! και να κοπουν στο μηκος; Για χιλιοστα; Ειναι αδικο. Και εχουν γραμμη να κοβουν γυναικες. Εγω περασα ομως αυτο καταλαβα για τα κοριτσια!
ΝΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ26 »

Φιλε εγω ημουν στην βδομαδα ειχαμε 4 κοπελες οι 2τερματισαν το χιλιαρι κανονικα η μια τραυματιστικε κ η τεταρτη με 4.24 την εκοψαν. Δεν λεω οτι δεν παιζει βυσμα αλλα σε σχεση με αλλες χρονιες που ειχαν ακουστει περιπτωσεις με χρονο 5λεπτα κ να τους περνανε φετος δεν ειδαμε τοσο κραχτες περιπτωσεις. Τα βυσματα θα παρουν ενα χαρτι απο τον γιατρο αν εχουν προβλημα με τα αθληματα και θα πανε 15μερες μετα να δωσουν τα αθληματα και δεν θα τους δει κανενας.
χριστινα

Δημοσίευση από χριστινα »

Δλδ πιστευετε οτι ς'αυτους που θα δωσουν το σαββατο θα ειναι πιο ελαστικοι; Πολυ αδικο αν ειναι ετσι.
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

χριστινα έγραψε:Δλδ πιστευετε οτι ς'αυτους που θα δωσουν το σαββατο θα ειναι πιο ελαστικοι; Πολυ αδικο αν ειναι ετσι.

Αν έχουν κόψει αρκετούς τις άλλες μέρες λογικά θα είναι πιο ελαστικοί. Θα είναι άδικο για όσους κόπηκαν οριακά τις προηγούμενες μέρες και περάσουν τους επιλαχόντες με χειρότερους χρόνους. Το καλό είναι πάντως ότι αρκετοί από αυτούς που κόπηκαν πήραν δεύτερη ευκαιρία.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

Σήμερα πάντος οποιος έκανε 4 30 και πάνω κόψανε. Μήλισα με ένα παιδί που το έκανε 4 35 Και κόπικε μαζι με αλλα 2 παιδια που ήταν μπρόστά του...

Με είπε επίσεις οτι 2-3 που το αργήσανε πολύ τους πέρασαν ΤΩρα δεν ξέρω δεν νομιζω να ειναι ελαστικότερη πιστέυω το ίδιο θα είναι αφου το ξεκίνισαν έτσι

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

pantzos4 έγραψε:Σήμερα πάντος οποιος έκανε 4 30 και πάνω κόψανε. Μήλισα με ένα παιδί που το έκανε 4 35 Και κόπικε μαζι με αλλα 2 παιδια που ήταν μπρόστά του...

Με είπε επίσεις οτι 2-3 που το αργήσανε πολύ τους πέρασαν ΤΩρα δεν ξέρω δεν νομιζω να ειναι ελαστικότερη πιστέυω το ίδιο θα είναι αφου το ξεκίνισαν έτσι

Το θέμα είναι ότι αν συνεχίσουν να κόβουν έτσι μην μείνουν θέσεις κενές και δεν καλυφθουν οι θέσεις. Όχι ότι το κάνουν εσκεμμένα αλλά είναι λογικό στους τελευταίους να είναι περισσότερο χαλαροί.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

χριστινα έγραψε:Δλδ πιστευετε οτι ς'αυτους που θα δωσουν το σαββατο θα ειναι πιο ελαστικοι; Πολυ αδικο αν ειναι ετσι.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις και εσύ Χριστίνα αλλά και η Μαρία είναι να ξαναδώσετε με την επόμενη φουρνιά που θα πάρει και να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια με συνεχείς προπονήσεις ώστε να πιάσετε τα απαιτούμενα όρια.

Δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα.
dianooumenos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dianooumenos »

Μπορω να ρωτισω κ εγω κατι με την σειρα μου. Εψαξα το φορουμ κ δεν βρηκα τιποτα για τις σχολες που θα παμε οσοι περασαμε μπορει καπιος (Greek army) ι ο ποιος αλλος ξερει να μας ενειμερωσει σχετικα. Ας πουμε ποσο καιρο θα ειμαστε στις σχολες, που εχει σχολες, τι θα κανουμε εκει; Σορρυ που το γραφω εδς αλλα δεν βρηκα σχετικο Topic! Καλημερα.
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

dianooumenos έγραψε:Μπορω να ρωτισω κ εγω κατι με την σειρα μου. Εψαξα το φορουμ κ δεν βρηκα τιποτα για τις σχολες που θα παμε οσοι περασαμε μπορει καπιος (Greek army) ι ο ποιος αλλος ξερει να μας ενειμερωσει σχετικα. Ας πουμε ποσο καιρο θα ειμαστε στις σχολες, που εχει σχολες, τι θα κανουμε εκει; Σορρυ που το γραφω εδς αλλα δεν βρηκα σχετικο Topic! Καλημερα.

Κομοτηνή είναι η μόνη σίγουρη, βγήκε μάλιστα και ανακοίνωση πρόσληψης διδακτικού προσωπικού. Τώρα λογικά επειδή είμαστε πολλά άτομα θα μας πάνε άλλους ξάνθη και άλλους Διδυμοτειχο.
Dianooumenos

Δημοσίευση από Dianooumenos »

Σε ευχαριστω general μήπως ξέρεις κ πόσους μήνες θα κάτσουμε εκει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Dianooumenos έγραψε:Σε ευχαριστω general μήπως ξέρεις κ πόσους μήνες θα κάτσουμε εκει;

2 μήνες στην σχολή και 2 μήνες πρακτική στα ΑΤ είναι νομίζω

Διάβασε και το Σχολή Αστυφυλάκων - Εκπαίδευση ΕΦ Εικόνα
ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ »

Να κανω μια ερωτηση. εχουν ξεκινησει τα αθληματα για τους ειδικους φρουρους του 2011, εαν οχι ξερετε ποτε περιπου ξεκινανανε:
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Α καλααααααααααα καποια κοιμαται του καλου καιρου
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε ελενη τι ειναι αυτα που ρωτας; Εδω και 20 μερες
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης