Βάσεις - Μόρια για Δόκιμους Υπαξ. Λιμενικού (2011)
Ακουγα σήμερα πάντως στις ειδήσεις ότι η 6η δόση είναι εξασφαλισμένη
Fayl έγραψε:Ακουγα σήμερα πάντως στις ειδήσεις ότι η 6η δόση είναι εξασφαλισμένη
Πράγματι, το προτεκτοράτο που καλείται «Ελλάς», θα συνεχίσει να (υπο) λειτουργεί για λίγο ακόμη.
Πού καταντήσαμε, να σκεφτόμαστε ποιό είναι το μικρότερο κακό αντί τού καλού.
Εγω παντως σημερα κατεθεσα τα χαρτια μου και η επιτροπη μου ειπε οτι η καταταξη με βαση τα μορια θα γινει μεχρι την αλλη εβδομαδα!
υπαρχει καμια αξιοπιστη πηγη να μας πληροφορησει Για τη διακυμανση των βασεων; Απο που γνωριζουν καποιοι οτι θα κυμαινεται απο 9000 μεχρι 10000 μορια;
υπαρχει καμια αξιοπιστη πηγη να μας πληροφορησει Για τη διακυμανση των βασεων; Απο που γνωριζουν καποιοι οτι θα κυμαινεται απο 9000 μεχρι 10000 μορια;
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Σχετικα με τις αντοχες... Εγω στο τει μου οσα παιδια ειχαν καλες βαθμολογιες (γυναικες) δεν ειχαν κ την ποιο ωραια σωματικη διαπλαση! ...
οσο αφορα βαθμολογια τει ας σκεφτει κανεις οτι ΔΕΑ συνηθως περνουν αποφοιτους ΤΕΙ ΑΕΙ... Οποτε 7 (το λιγοτερο) +ΔΕΑ (δεν θυμαμαι ποσο επαιρνε) + αγγλικα = ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟ ΑΠΟ 9
οσο αφορα βαθμολογια τει ας σκεφτει κανεις οτι ΔΕΑ συνηθως περνουν αποφοιτους ΤΕΙ ΑΕΙ... Οποτε 7 (το λιγοτερο) +ΔΕΑ (δεν θυμαμαι ποσο επαιρνε) + αγγλικα = ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟ ΑΠΟ 9
Καλημέρα! Ρε παιδιά, τα 10.000 απότα 18.000 μόρια (το παιδί που λέει οτι θα καταθέσει με απολυτήριο 18!) έχει μεγάλη διαφορά, συν το γεγονός ότι μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο έχοντας '' Άριστη '' ξένη γλώσσα.
Θα είναι ενας ενιαίος πίνακας όχι να κατηγορία.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
αλλη κατηγορια θα ειναι οι υπαξιωματικοι με απολυτηριο λυκειου αλλη κατηγορια με πτυχιο αει ελπιζω να μην εννοεις αυτο ενιαιο πινακαΣίσσυ έγραψε:Καλημέρα! Ρε παιδιά, τα 10.000 απότα 18.000 μόρια (το παιδί που λέει οτι θα καταθέσει με απολυτήριο 18!) έχει μεγάλη διαφορά, συν το γεγονός ότι μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο έχοντας '' Άριστη '' ξένη γλώσσα.
kalasnikof13 έγραψε:αλλη κατηγορια θα ειναι οι υπαξιωματικοι με απολυτηριο λυκειου αλλη κατηγορια με πτυχιο αει ελπιζω να μην εννοεις αυτο ενιαιο πινακαΣίσσυ έγραψε:Καλημέρα! Ρε παιδιά, τα 10.000 απότα 18.000 μόρια (το παιδί που λέει οτι θα καταθέσει με απολυτήριο 18!) έχει μεγάλη διαφορά, συν το γεγονός ότι μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο έχοντας '' Άριστη '' ξένη γλώσσα.
Ακριβώς, και αλλη κατηγορία θα είναι οι ΔΕ απο τους ΔΕ (κατηγορια Ειδ. Δυνάμεων, ΑΕΝ, κτλ.)
Σίσσυ έγραψε:Καλημέρα! Ρε παιδιά, τα 10.000 απότα 18.000 μόρια (το παιδί που λέει οτι θα καταθέσει με απολυτήριο 18!) έχει μεγάλη διαφορά, συν το γεγονός ότι μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο έχοντας '' Άριστη '' ξένη γλώσσα.
Εννοούσα την κατηγορία Υπαξιωματικών ΠΕ, γι'αυτό είπα 10000 μόρια.
lettaki έγραψε:Σίσσυ έγραψε:Καλημέρα! Ρε παιδιά, τα 10.000 απότα 18.000 μόρια (το παιδί που λέει οτι θα καταθέσει με απολυτήριο 18!) έχει μεγάλη διαφορά, συν το γεγονός ότι μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο έχοντας '' Άριστη '' ξένη γλώσσα.
Εννοούσα την κατηγορία Υπαξιωματικών ΠΕ, γι'αυτό είπα 10000 μόρια.
Οκ, αλλά μου είπαν όταν ρώτησα, ότι πίνακας θα ναι στο τέλος με τους επιτυχόντες (οκ, ναι συμφωνουμε λοιπόν διαφορετικά όρια για κάθε κατηγορία) αλλά δεν θα έχουν μεταξύ τους ΤΟΥΛ. Κατά την Διάρκεια της Σχολής (9μηνο) κάποια διαφορά. Αυτά ξέρω εγώ.
Ελπίζω να μην αργήσουν να συνταχθούν / αναρτηθούν οι πίνακες.
Καμια προβλεψη για υπαξιωματικους με απολυτηριο; Η βαση?
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Τε λεω καπου στα 9000 ειναι μονο 20 ατομα! ¨- (
και πιο πολυ...chaniacitygr έγραψε: Τε λεω καπου στα 9000 ειναι μονο 20 ατομα! ¨- (
Καλησπερα,
παιδια πως υπολογιζεται τα μορια γυρω στο 9000; Με βαθμο πτυχιο, ξεν. Γλωσσες κτλ; Οσοι εκαναν αιτηση με απολυτηριο Λυκειου, ειναι σε αλλη κατηγορια μοριων; Μια εκτιμηση για αυτουσ Στην βαση;
παιδια πως υπολογιζεται τα μορια γυρω στο 9000; Με βαθμο πτυχιο, ξεν. Γλωσσες κτλ; Οσοι εκαναν αιτηση με απολυτηριο Λυκειου, ειναι σε αλλη κατηγορια μοριων; Μια εκτιμηση για αυτουσ Στην βαση;
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ναι στους υπαξιωματικους ειναι διαφορετικες κατηγοριεσ... ΠΕ ΤΕ ΔΕ...
Για αποφοιτους ΑΕΝ μηπως ξερουμε τι παιζει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες