Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Εγω παρεθεσα απλα οτι ακουσα κ το επεσημανα δεν ειπα οτι ειναι κ ετσι! Μερικοι μαλλον δεν ξερουν να διαβαζουν ή και να ξερουν μαλλον δεν μπορουν να καταλαβουν! Γι'αυτο παμε πισω σα χωρα μπαινουν οσοι εχουν τα κονε κ οχι οσοι εχουν τα προσοντα!
Γενικα υπερισχυει το βυσμα... Θα το δουμε ολοι τωρα στις διαδικασιες... Ενα παλικαρι ειπε οτι ειδε πολλους ''γεματουλιδες'' στην κληρωση. Αυτοι θα ειναι και στις δοκιμασιες... Και μετα οταν μπουν στην 3ετια εντελως τυχαια θα τους ερθει μεταθεση για καμμια πολη στο σπιτι τους κοντα... Ερε γλεντια...
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Η αξιοκρατια παει περιπατο!
Το θέμα έληξε εδώ!
Παιδια εγω με 2380 εχω καμια ελπιδα ; αλλα δεν με πιραν τιλ
Φιλε μου γράφει ξεκάθαρα στο σεφεαα ότι η κλήρωση δεν αφορά μόνο επιτυχόντες. παρ όλα αυτα μακάρι να είσαι μέσα. καλη επιτυχία σε όλους μας και ο Θεός μαζι μας.
Αν μπορει καποιος ας γραψει το link που θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα στο σαιτ της αστυνομιας
Εμενα με γιατι με Πήραν τηλ. Εχω 2430 Α κατηγορια... ;
DEA MX έγραψε:Παιδια εγω με 2380 εχω καμια ελπιδα ; Αλλα δεν με πιραν τιλ
αν εισαι Α' απο τι λενε εδω μεσα ναι εισαι μεσα! Τωρα απο την στιγμη που δεν σε καλεσαν ειναι γτ απλα δεν ισοβαθμουσες με κανενα! Απο τη μια σκεψου ειναι καλο
mixalis88 έγραψε:Εμενα με γιατι με Πήραν τηλ. Εχω 2430 Α κατηγορια... ;
μαλλον Μιχαλη σου αρεσει να ακους τους αλλους να σου λενε οτι περασες! Εσυ εισαι μεσα με τα τσαρουχια! Το οτι δεν σε καλεσαν οπως ειπα και πριν δεν ισοβαθμουσες με κανεναν
Ξερεις μια σκεψη που μου μπηκε τωρα εμενα...

Παντως κυριοι - απευθυνομαι στους πιο ψυχραιμους - δειξτε κατανοηση στην αγωνια τους. Δεν μιλαμε πλεον δυστυχως απλως και μονο για μια δουλεια, για πολλους ειναι και καθαρα θεμα επιβιωσης, θυμηθειτε τις εποχες που ζουμε.

Κατα τα αλλα εγω - οπως και ολοι - περιμενω το επισημο αποτελεσμα. Κατα μια εννοια εγω που εχω 2350 θα ξενερωσω αν η βαση ειναι 2360 καθαρα για το οτι μου χαλαει την ζαχαρενια μου οτι θα μαι μεσα χωρις δευτερη σκεψη...

Απο την αλλη ομως, λογικα ενα περιθωριο αερα μεχρι τα 2300 μορια στανταρ θα υπαρχει για επιλαχοντες (αυτο παει σε σενα ΣΥΜΕΩΝ)

Μαγκες εγω προσωπικα το κοβα χλωμο να βγουν κιολας σημερα! Αλλα η μερα που θα βγει πλησιαζει! Υπομονη και ενα βασικο πραγμα που λογικα σας ειπανε στον στρατο!
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ!
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ!
Ναι α ειμαι... αλλα αποκλειετε να μιν ισοβαθμο δεν το βλεπεις λιγο περιεργο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες